Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2

Το χειρότερο δεκαλεπτο των τελευταίων χρονων μπορει
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

margas έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 22:16 Δε ξερω γιατι αλλα απ το πρωτο ματς δε μαρεζα. Τα κοντρολ του, η τριπλα του, η ταχύτητα του μου φαινόταν χαμηλού επιπέδου και ακομα μου φαινονται. Μακαρι να βγω 1000% λαθος αλλα δεν εχει δειξει τιποτα
Εκτεθηκα!
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3–0, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Εγω αυτο το πραγμα που το λετε ομαδα δεν το ξαναβλεπω. Μια Κυριακη εχουμε να αγχωθουμε και πατε και βαζετε 3 γκολ στο ημίχρονο; Παλιομπατιρη προεδρε που μας εφτασες!
από margas
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Θυμιζει ζιφκοβιτς απο ολες τις απόψεις. Με αυτο το σωματότυπο τον εβλεπα και ως επιθετικογενη φουλ μπακ οπως και ο σερβος στην εθνικη
από margas
Δευ 19 Ιαν 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Προσωπικα προτιμω να κερδισει το ποδοσφαιρο. Λειβαδια στην 4αδα και ας ειναι ολα πιο δυσκολα
από margas
Τρί 20 Ιαν 2026, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εχει καταντησει κουραστικο να βγαζουν ψευδείς ειδησεις για να κατευνάσουν το κοινο. Βγειτε και πειτε απ την αρχη οτι δε θα παρουμε αλλο φορ και οτι δε θα παρουμε και στοπερ. Εγω προσωπικά θα υποστηρίξω και θα υποστηριζα οποιαδήποτε επιλογή έκαναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν μπορω ομως που πρεπει ...
από margas
Τρί 20 Ιαν 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα ...
από margas
Τετ 21 Ιαν 2026, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Απο την αρχη ηταν 4 του μπιανκο και 1 του βολιακο. Ολα τα αλλα ηταν μπερδέματα των ΑΡΔ
από margas
Τετ 21 Ιαν 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: BC Prievidza-ΠΑΟΚ, 21/01, 20:00, ΕΡΤ Sports 3

Το βρισκεται λογικό να εχει στην Ερτ2 τις γυναικες του βαζελου και οχι εμας; 2 παιχνίδια μας διεκοψαν εμας με φουλ τηλεθεαση στο βολευ για να δειξουν κληρωση μουντιαλ και προθέρμανση του βαζελου αεκ. Ποσα ατομα μπορει να εβλεπαν γυναικειο γιουρο καπ;
από margas
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μολις γυρισα απ τον ΝΑΟ και νομιζω οτι σημερα καταλαβα οτι η ομάδα πραγματικά αλλαξε επιπεδο. Πριν ελαχιστα χρονια θα λεγαμε αντε να κοιμηθει ο Θεος να το κλεψουμε. Σημερα αυτοι παρακαλουσαν να κοιμηθει ο Θεος να χασει καμια μονομαχια ο Κενι

Τεραστιοι Ιβαν και Ραζβαν :nairepaok:
από margas
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;

Σίγουρα θα ενδιαφερθούν και άλλες ελληνικές ομάδες
ΜΑΚΡΙΑ
από margas
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Και για να μην ξεχνιομαστε «βαρια βαρια….»….ζωα….
από margas
Παρ 23 Ιαν 2026, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δεν το ανεφερε κανεις οποτε θα το κανω εγω

Δευτερη καλυτερη επιθεση στο γιουροπα λιγκ(15), έχοντας δημιουργήσει τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες απο καθε αλλη ομαδα(28). Επισης, τριτη ομαδα στα σουτ στον στοχο ανα ματς(6.1).

#λουτσεσκουαουτ #φερτετονκονσεισαο
από margas
Παρ 23 Ιαν 2026, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Σε καθε μεγαλη ομαδα που εχει φτιαξει ο ραζβαν υπηρχε και ενας μεγαλος αρχηγος. Στην πρωτη ηταν ο αντρε. Στη δευτερη ησασταν και οι δυο. Φετος εχεις μια απ τις πιο αρχηγικές αυρες που εχω δει τα τελευταία χρονια στον ΠΑΟΚ. Μπορεις να παρεις την ομαδα απο το χερι και να την πας οπου θες. Εισαι ο ...
από margas
Παρ 23 Ιαν 2026, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 00:38 Αναρωτιεμαι αν εχει παίξει κάποιο ρολο ο γιακουμης σε αυτο το σεναριο. Ποιοτικος παίχτης ο σαντσεζ πάντως, μπόνους ότι εχει παίξει καμιά 60αρια παιχνίδια αριστερο μπακ...
Βγηκε νομιζω στο ρεπορταζαν οτι επικοινώνησαν. Καπου στο σδνα το χα διαβασει, δεν ξερω αν ισχυει