Η αναζήτηση βρήκε 174 εγγραφές

Return

από margas
Τρί 13 Ιαν 2026, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2

Δε ξερω αν ειμαι μονο εγω ετσι, αλλα δεν εχω νιωσει την κ@υλα που ενιωθα σε καθε ματς επι χατζοπουλου στην εποχη Τελη. Νομιζω οτι πριν εβγαζε αλλη αλητεια η ομαδα. Ελπιζω να δέσουν γρηγορα και με ενα 5αρι τοπ επιπεδου να ματσαρουμε την περσινη πορεια. Απο του χρονου αρχιζουν τα ωραια
από margas
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Το διπλο το χαρηκαν και οι βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα της Θ4; (ΠΑΟΚ-παναιτωλικός)
από margas
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Μου θυμιζει τον αντρε στο αήττητο. Το παθος που βγαζει μαζι με τον αλλον τον αλητη απ τα αριστερα δεν υπαρχει. Και στο 3-0 θα πεσει να κανει τακλιν για κοκκινη να μη γινει 3-1. ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ
από margas
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Αν περασει ο οαρης αντι για γκολ θα πανηγυριζουν καθε φορα που θα μας τραυματίζουν και εναν παικτη. Ουστ μακρια
από margas
Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:43
Jump to forum
Jump to topic

Ας παιξουμε και σε χωράφι με κοπρια. Η ρεβανς ειναι Τουμπα
από margas
Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Θεωρω οτι ενα μεγαλο μερος του σημερινου οζντοεφ ειναι εργο πιρλο στην τουρκια. Οτι ισχυει και για Τζιμα-Κλοζε δηλαδη
από margas
Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Από τη μια βλέπεις την ομαδάρα , από την άλλη το πρόγραμμα αρχές Φλεβάρη που κρίνει στόχους συν τα ευρωπαϊκά και αναρωτιέσαι γιατί αυτός ο προπονητής και αυτή η ομάδα δεν έχει αυτά που θέλει ακόμη στην Τούμπα να κάνουν προπόνηση.
Ντρκουσιτς Γιαννούλης εξτρέμ εδώ και τώρα.
Τσαπρας είτε τώρα είτε ...
από margas
Πέμ 15 Ιαν 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Οπου κι αν κοιταξεις θα δεις γαυρους να παραδέχονται τη χθεσινη εμφανιση και την ανωτερότητα του ραζβαν και στα δυο φετινα ματς. Οσο σιχαμενη ομαδα και να ειναι, ποτε δε θα βλεπες τετοια κοινη αποδοχη απο τα χαρτια η απ τους πρασινους. Στα ματια μου ως λαος πλεον ειναι λιγοτερο αηδιαστικος απο τους ...
από margas
Σάβ 17 Ιαν 2026, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

xrisitsapa έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 08:57 Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁
βιερινια
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 01:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Τετοια πληγη στον οργανισμο δεν εκανε ουτε ο χοντρος με το θεμα πολυιδιοκτησια

Εγώ ξερω οτι με χατζο απολαμβανα μπασκετ και ειχα την καβλα και την αναμονη πριν απο καθε ματς. Με τελη νιωθω οπως ενιωθα στη χρονια της πανδημίας
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Τετοια πληγη στον οργανισμο δεν εκανε ουτε ο χοντρος με το θεμα πολυιδιοκτησια

Εγώ ξερω οτι με χατζο απολαμβανα μπασκετ και ειχα την καβλα και την αναμονη πριν απο καθε ματς. Με τελη νιωθω οπως ενιωθα στη χρονια της πανδημίας

Απολάμβανες που ο στόχος μας ηταν να μπούμε 8 αδα στην Ελλάδα ...
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Απολάμβανες που ο στόχος μας ηταν να μπούμε 8 αδα στην Ελλάδα.... μαλιστα... να το κοιταξεις.

Απολαμβανα μια ομαδα που εβγαζε υγεια και μαχητικότητα σε καθε ματς

Απολαμβανα εναν προεδρο που αγαπουσε τον ΠΑΟΚ και οριακα ξεχρεωσε την ομαδα με αυτοθυσιες

Απολαμβανα εναν προεδρο που οτι ...
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει με τη καραμέλα της ΝΔ, γιατι κ οι 2 πρόεδροι μας με στελέχη της ΝΔ συνεργάζονται. Αυτα πες τα αλλου.
εμενα με νοιαζει Ο ΠΑΟΚ κ μονο αυτος ουτε Σαββίδης ουτε μυστακιδης με νοιαζει γιατι μαλώνουν. Ας περιμένουμε να δουμε τι θα γινει. Εγω θελω υγεια σε ολα τα τμήματα κ οχι να γίνουμε ...
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

zissos έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 15:37 Καλύτερη ομάδα έχει η κούλα από τον βάζελο, γιατί έχει καλύτερο προπονητή. Βέβαια σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι είναι καμιά 15 βαθμούς πάνω στο πρωτάθλημα.
ειναι καλυτερος ο μποτρινι απο τον μπενιτεθ;