Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το γήπεδο καθώς έχω άγνοια επί του θέματος
1. Γιατί δεν προσπαθήσαμε να πάρουμε χρηματοδότηση από κάποιο ταμείο/πρόγραμμα για το γήπεδο και πάμε να το κάνουμε 100% μόνοι μας, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν θέματα στην ροή;
2. Δεν υπάρχει κάποιος να κάνει ένα ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Αυτό το πράγμα που λέει η ομάδα σε έναν παίκτη μείνε ελεύθερος και έλα (συμβαίνει τώρα με τον Γιαννούλη) το κάνει στις περισσότερες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια εγώ θυμάμαι, Μειτε, Οζντοεφ , Κεντζιορα, μπαμπα όλους αυτούς κάπως έτσι τους πήρε.... ΌΛΟΥΣ με χρονική καθυστέρηση....πάντως εγώ δε ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ρε παλικάρια πλάκα κάνουμε τώρα ;
Ας γίνει το γήπεδο και ας παίζουμε 3 χρόνια με τις ακαδημίες ούτε που με νοιάζει....
Ναι δεν είναι το ιδεατό αλλά δε θα κάτσω να σκεφτώ τι ομάδα θα έχω αγωνιστικά αν αυτό επηρεάζει το γήπεδο....
Ας γίνει το γήπεδο και ας παίζουμε 3 χρόνια με τις ακαδημίες ούτε που με νοιάζει....
Ναι δεν είναι το ιδεατό αλλά δε θα κάτσω να σκεφτώ τι ομάδα θα έχω αγωνιστικά αν αυτό επηρεάζει το γήπεδο....
- Τετ 03 Ιουν 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ από τα στόπερ που είδα να μένουν ελεύθερα και που έρχονται Ελλάδα μήνα Ιούνιο αυτόν θέλω...
Σε πτωτική πορεία μεν , έχει τα ηγετικά στοιχεία που μας λείπουν από την άμυνα δε ...τον θυμάμαι στο Λάτσιο να παίζει χρόνια....
https://www.transfermarkt.com/luiz-feli ... ler/457931
Σε πτωτική πορεία μεν , έχει τα ηγετικά στοιχεία που μας λείπουν από την άμυνα δε ...τον θυμάμαι στο Λάτσιο να παίζει χρόνια....
https://www.transfermarkt.com/luiz-feli ... ler/457931
- Τετ 03 Ιουν 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι να φέρουμε νταντάς, κουαλιατα Φελίπε Σουάρες κτλ ...tsaousila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:34 παλι ελευθεροι δηλ . αγορα 1-2 μυρρια και συμβολαιο 400.000 δεν υπαρχει μαλλον 23-25 ετων . ας το ξεχασουμε παμε σε γερολυκους του ροκ
- Τετ 03 Ιουν 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολες οι ομάδες του πλανήτη οταν ειναι σε φάση κατασκευής γηπέδου (πόσο μάλλον και προπονητικού) παραμελούν εσκεμμένα το αγωνιστικό, προσφατο παράδειγμα η ΑΕΚ 2014. Ο νορμάλ ΠΑΟΚτσής θα κάνει υπομονή (εδω έκανε υπομονή οταν έβλεπε Αμαεφούλε και Τόνι Γκονζάλες) και οι μιζερομίζεροι θα φωνάζουν στα ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ρωτούσα πως έγινε και αυτή η ομάδα δεν έτρωγε πολλά γκολ από στημένα αλλά μετά θυμήθηκα πως ούτε τη μπάλα μπορούσαν να τους πάρουν θα έπαιρναν και κόρνερ....geobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:09 Συντροφε ενημερωτικα παραθετω τα εξης
Xavi: 1.70μ
Iniesta: 1.71μ
Messi: 1.70μ
Pedro: 1.69μ
David Villa: 1.75μ
Busquets: 1.89μ
- Τετ 03 Ιουν 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από το γήπεδο....cartman έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 18:32 Έχουμε τον καλύτερο παίχτη της σύγχρονης ιστορίας μας και θα του φάμε τα πικ χρόνια του με συντήρηση για το γήπεδο;
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ουσία ήταν μάνατζερ (έκανε δουλειές και με τον ΠΑΟΚ)
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Βρύζα- Βιερίνια στα αγωνιστικά εγώ είμαι καλυμμένος γιατί είναι μπαλαδοφατσες και ξέρουν από ΠΑΟΚ....trianta76 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:51 Βρυζας ειπε ο Ραγκατσης με κοντά του Βιερινια
Και ελπιζω βεβαια να σταματήσει να μπερδευεται η Παζαρεβα
Λένε όμως ότι θα έρθει και ξένος αθλητικός διευθυντής μακάρι να βρουν χημεία
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά αν είναι να δουλέψουμε με βάση όσα ακούγονται ως σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ ,ας χαθεί η επόμενη χρονιά ,έχοντας μόνο ως στόχους τα βασικά δηλαδή να παίξουμε ευρωπη είτε europa είτε conference, να βγούμε 4αδα και να κυνηγήσουμε το κύπελλο.
Παράλληλα αν όντως τρέξουν τα project των υποδομών ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ απίθανο να ισχύει του Πορτογάλου
Θα ήταν αρκετά καλή, όχι όμως σπουδαια, εταγραφή για τον Ατρόμητο και τον Άρη...
Ο Ζήσης είχε φέρει και Μπερέτα και Δώνη... Στους προπονητές γενικά δεν είχε μάτι. Σε παίκτες έτσι κι έτσι. Είχε δώσει πολλά λεφτά σε εντελώς αποτυχημένες κινήσεις. Έκανε ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε Βρύζας ούτε Κόλκας (πακέτο πηγαίνουν).
Που χάρη στον πρώτο έγινε ο δεύτερος ο υποτιθέμενος γκουρού της ΠΑΟΚτσήδικης ενημέρωσης.
Που χάρη στον δεύτερο θεωρείται ο πρώτος γκουρού της τεχνοκρατίας και της γνώσης του ποδοσφαίρου.
Που μαζί με το Ζαγοράκη σε φέρανε το νούμερο 14, για να χαλάσει ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
o λουτσεσκου καλυτερα να μην διαλεγει παικτες ο ιδιος απλα να τους σερβιρει η ομαδα καινα τους μαγειρεψει σαν καλος σεφ
δεν μπορει να ειναι κα9 προπονητης και τεχνικος διευθυντης μαζι
ο τσικνας και ο σερρα τι ακριβως κανουν στην ομαδα , ξερει κανεις να μας διαφωτισει???
Ο Τσίκνας ήταν βοηθός ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειδικά αυτοί οι δύο μαζί θα έχουν τρομερή συνεργασία