Από πέρσι που ακούστηκε πως συζήτησαν αλλά υπάρχει ένα τεχνικό θέμα που δε λύθηκε λένε....
Εγώ φαντάζομαι πως ο Ζήσης δε δέχθηκε να έχει προϊστάμενη τη Μαρία....
Από πέρσι που ακούστηκε πως συζήτησαν αλλά υπάρχει ένα τεχνικό θέμα που δε λύθηκε λένε....
Razvan we trustΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 09:01 Έχω πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει του χρόνου στον πάγκο του προπονητή με επιτυχίες σε πρωτάθλημα του Κόλπου, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, και όνομα βαρύ σαν ιστορία - όχι κατ'ανάγκη λόγω του ίδιου.
Κάτσε ρε συ τριήμερο του Αγίου πνεύματος και θες και να βγει μεταγραφή; Από Τρίτη και βλέπουμεembuji έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 11:47 εχουμε ακουσει τιποτα; Βγαινει κανα σουσου να εχουμε να μαλωνουμε;
Όνειρο δε ξέρω αν θα ήταν αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν κλείσει ο Γιακουμάκης θα ήταν καλή λύση και είναι και από τις ακαδημίες μαςΤρόμος έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:36 Ο Κουλούρης θα ήταν όνειρο αλλά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και δεν ξέρω και μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
Εν έτει 2026 ακόμη ασχολείστε με τα συστήματα;smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:08 Ευελιξία; Τι είναι αυτό; Λούτσι προτιμάει να παίζουμε με Καμαρα ή Μπιάνκο ως 10 παρά να παίξει 4-3-3
Πληροφοριακά και μόνο η Μαρία είναι στον ΠΑΟΚ από το 2012...john4serres έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 10:13 Όσο είναι στην ομάδα, δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
Βήματα προς τα πίσω.