Μέτριο στόπερ όταν είχαμε Ινγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα και Μηχαιλιδη ως σούπερ ταλέντο...τώρα έχουμε τον τίμιο κεντζιορα ως βασικό και αναντικατάστατοMitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 10:19 Μπορεί να έχω κοντή μνήμη αλλά γιατί τόσο αγάπη με τον Μιχαι κάποιοι;
Μόνο εγώ θυμάμαι έναν μέτριο στόπερ που χαρήκαμε όταν τελικά πωλήθηκε;
Η αναζήτηση βρήκε 75 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Στο μεταξύ βλέπω πολλούς από εσάς να μιλάτε με απαξίωση ή να μην υπολογίζετε καθόλου στον Τσαλοφ....δε θα πω ότι είναι ο υπερπαικτης αλλά μιλάμε για το βασικό φορ της εθνικής Ρωσίας (και πριν τον αποκλεισμό της λόγο πολέμου) και έναν παίκτη που έχει τα πάντα σε μέτριο προς καλό βαθμό...
εγώ πιστεύω ...
εγώ πιστεύω ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Νομίζω ο Μαρίν που ακούστηκε πάλι ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα...πιο επιθετικογεννης από μεϊτε Οζντοεφ αλλά καλύτερος αμυντικός από Καμαρά οπότε ταιριάζει με όλους...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ το δικό σου σχόλιο για Πέδρι θυμήθηκαDamoN έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:21 Κάτι για χαφ στυλ πεδρι έλεγα το μεσημέρι . Εννοούσα έναν Ντελια στα χαφ .
Και τώρα διαβάζω αυτό .
Χάρηκα πολύ μακάρι να γίνει
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα θα είναι τραγικό να λογίζεται ως βασικός, ο μεγαλύτερος γκαφέρ που έχει φορέσει την φανέλα μας, επειδή έβαλε κανά δυο γκολ στα πλέι οφ, που αυτά έσωσαν την (αμυντική) εικόνα του γιατί αμυντικά είναι ανεπαρκέστατος. Αν δεν πάρουμε βασικότατο σέντερ μπακ να κάνει δίδυμο με τον Κεντζιόρα, θα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι θα πω να μην ξεγραφουμε τον Τσαλοφ...με τέτοια ποιότητα από πίσω του , με ήδη ένα χρόνο προσαρμογής και με παραπάνω χρόνο συμμετοχής από πέρσι εγώ βλέπω να κάνει άνετα 15 γκολ 10 ασίστ.... Εδώ φέτος έκανε 5 γκολ 7 ασίστ σε κακή ομάδα και χωρίς ΟΎΤΕ ΈΝΑ ενενήνταλεπτο
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
τελευταια νεα απο τον Αγιο Χαραλαμπο εκ Σινδου
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαμπα,Καμαρα,Ταισον ειναι οι μη κοινοτικοι.Οι βρετανοι θεωρουνται Κοινοτικοι Β,οπως κ οι πρωην Σοβιετ.Οποτε δεν εχουμε θεμα.
δεν ισχυει αυτο. Βρετανοι ειναι ξενοι (Ιρλανδικα διαβατηρια ομως ειναι ευρωπαικα - ο Κενι πχ).
Ρωσοι ειναι ευρωπαιοι.
Οποτε Τειλορ ξενος, Κενι ευρωπαιος, Τσαλοφ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ισπανικό διαβατήριο
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
A ,εσύ μου είπες για το διαβατήριο , είναι U21 όμως
Στην Ευρώπη δεν έχει u21 για τους ξένους
Οι λίστες είναι δύο , μια 25 παικτών που μπορείς να έχεις μέχρι 17 ξένους μετά πρέπει να έχεις τουλάχιστον τέσσερις από την ακαδημία και ακόμη τέσσερις που είναι γηγενείς (Μπορείς να έχεις και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε...
Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα εγκλωβιστεί ο Σαββίδης και μαζί του Ο ΠΑΟΚ.
Ε μια και η ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χαφ μήπως είναι αυτός;
https://www.transfermarkt.com/ondrej-du ... ler/232418
Είχε ακουστεί ότι είναι στόχος μας αλλά έκλεισε Αραβία μήπως το μετάνιωσε;
https://www.transfermarkt.com/ondrej-du ... ler/232418
Είχε ακουστεί ότι είναι στόχος μας αλλά έκλεισε Αραβία μήπως το μετάνιωσε;