Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Δευ 01 Ιουν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Για εξτρέμ πήγαινε η αεχ , 1/6/26 έκλεισε ήδη παίκτη .. με μεταγραφη ..
Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν έχουμε προπονητή
Άιντε ξεκίνησαν τα όργανα....ΔΕ μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι....να θυμίσω πως πέρσι κατά τον Ιούλιο - Αύγουστο ο ΟΑΡΗΣ έκανε μεταγραφαρες και θα χτυπούσε πρωτάθλημα και σύμφωνα ...
- Δευ 01 Ιουν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι το πρόβλημα έχει να κάνει περισσότερο με τους δανεικούς και τις ομάδες μιας χρήσης που συνήθως στήνουμε.
Τι να τον κάνω τον δανεικό όταν δε θα τον αγοράσω.
Δανεικός ήρθε και ο Μειτε τη Πρώτη χρόνια και μια χαρά το πήρες το πρωτάθλημα και φέτος ο Γιακουμάκης μια χαρά σου έκατσε και ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπίσουμε για μία φορά μη γεμίσει χρησμους το τοπικ κ μετά επεξηγήσεις αυτών. Είναι τέρμα κουραστικό κ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε την διάθεση για ολο αυτο. Απεναντίας θα έπρεπε να είμαστε στα κάγκελα κ όχι σε πλακιτσα.. απο την άλλη μερικοί όντως μπορεί να είναι αδιάφοροι για ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπίσουμε για μία φορά μη γεμίσει χρησμους το τοπικ κ μετά επεξηγήσεις αυτών. Είναι τέρμα κουραστικό κ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε την διάθεση για ολο αυτο. Απεναντίας θα έπρεπε να είμαστε στα κάγκελα κ όχι σε πλακιτσα.. απο την άλλη μερικοί όντως μπορεί να είναι αδιάφοροι ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Κράζουμε κράζουμε τη ΠΑΕ και τον Σαββίδη για πολλά πράγματα ( δίκαια πολλές φορές) ...αλλά ο θεός μας φύλαξε και δεν έχουμε πρόεδρο αυτόν τον κλόουν που έχει η αεχ
Η αεχ λέει υπέρ λανουα... Αυτό τα λέει όλα...
Χίλια χρόνια Σαββίδης παρά τους υποκριτές που έχουν εκεί κάτω
Η αεχ λέει υπέρ λανουα... Αυτό τα λέει όλα...
Χίλια χρόνια Σαββίδης παρά τους υποκριτές που έχουν εκεί κάτω
- Τρί 02 Ιουν 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Και για ένα πρωτάθλημα θα ήθελες εσύ να ξεφτιλιστει έτσι ο πρόεδρος σου;van rooy έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 11:46 Τη δουλειά τους κάνουν.
Κατέκτησαν το πρωτάθλημα.
Ρίξανε και το ναι για καβάτζωμα του χρόνου....
- Τρί 02 Ιουν 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να έχουμε εμείς απαίτηση να αναλάβει ένα τόσο σημαντικό πόστο ο Βιερίνια χωρίς καν να ξέρουμε τι πραγματικά θέλει να κάνει ο ίδιος είναι λίγο έως πολύ εγωιστικό από μεριά μας ....
Και εγώ θα ήθελα με το μυαλό μου να δω Ζαγοράκη CEO, Βρύζα - Βιερίνια τεχνικό και αθλητικό διευθυντή και Πάμπλο ...
Και εγώ θα ήθελα με το μυαλό μου να δω Ζαγοράκη CEO, Βρύζα - Βιερίνια τεχνικό και αθλητικό διευθυντή και Πάμπλο ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν είναι θέμα χρημάτων , τα μπατζετ επι σαββιδη πάντα ήταν αρκετά ψηλά , το θέμα είναι αν πιάνουν τόπο.. σε το να δίνουμε 1,3 σε καμαρα , τσαλοφ , λοβρεν , ιβανουσεκ και καμία 800 σε τειλορ , βολιακο ή να αγοράζεις χωρίς λόγο 2,5 εκ Σάντσες με συμβόλαιο 800.000, δεν έχει λογική ..
όλα αυτά ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚτσης δε θα γυρίσει τη πλάτη στην ομάδα αν δει παίζουν 5-6-7 παιδιά από τις ακαδημίες.....
Εχμμ, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Το μη γύρισμα της πλάτης εννοώ. Εδώ φέτος διαβάζαμε για λευκές πετσέτες και εκρού μαντήλες.
Καθρέπτης είναι η Τούμπα κυρίως....στα πληκτρολόγια πολλά λένε ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Η λογική λέει ότι όποιος παίκτης είναι καλός να σταθεί στην εντεκάδα μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ, και είναι κάτω των 21, θα άξιζε ως επένδυση για ευρωπαικούς συλλόγους που ψάχνουν λαβράκια.
Άρα ή το παίρνουμε απόφαση ότι οι μόνοι παίκτες από την ακαδημία που θα ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι να φέρουν εξτρέμ θεωρητικά καλύτερο του Ζιφκοβιτς (επιθετικά τουλάχιστον) ,πχ. έναν Τάισον 25-28 χρονών....
Και ένα χαφ κοντά σε Μειτε, Ζαφείρη ποιοτικά, εγώ είναι κομπλέ με αυτά τα φορ
- Τρί 02 Ιουν 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Μπελερης, τσιντσολης και οι δύο με καλά στοιχεία
- Τετ 03 Ιουν 2026, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα φίλε! Δεν μπορεί να δωθεί ο Μύθου τόσο εύκολα δανεικός. Το νέο φορμάτ του κυπέλλου ζητάει 2 μικρούς πλέον.
Μικρούς έχω με το τσουβαλι (δύο τέρματα, Ντουγκα, Μπαταουλας, Τσιοτας, κοσιδης, Σαρρής, Χατσιδης, μύθου και πολλά άλλα παιδιά που έρχονται) ναι δε θα παίξουν όλοι στον ΠΑΟΚ ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το γήπεδο καθώς έχω άγνοια επί του θέματος
1. Γιατί δεν προσπαθήσαμε να πάρουμε χρηματοδότηση από κάποιο ταμείο/πρόγραμμα για το γήπεδο και πάμε να το κάνουμε 100% μόνοι μας, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν θέματα στην ροή;
2. Δεν υπάρχει κάποιος να κάνει ένα ρεπορτάζ ...