Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Παρ 05 Ιουν 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
o λουτσεσκου καλυτερα να μην διαλεγει παικτες ο ιδιος απλα να τους σερβιρει η ομαδα καινα τους μαγειρεψει σαν καλος σεφ
δεν μπορει να ειναι κα9 προπονητης και τεχνικος διευθυντης μαζι
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Λουτσέσκου διαλέγει παίκτες.
Δέχομαι το ότι γίνεται μόνο σε εξαιρετικές ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Εχουν περασει 20 μερες ; NAI
Ειδαμε καμια ανακοινωση; OXI
ΕΙναι ολα αυτη τη στιγμη στον αερα; NAI
Εγω αυτο το θεωρω δουλεμα.
Δουλεμα θα ηταν να ανακοινωσουν ενα ατομο ή να το κανουν αβαβα. ο καθενας με την ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Σάντος και τον Μπολόνι ποιος τους έφερε;
Κανένας τεχνικός διευθυντής δεν έχει μόνο επιτυχίες....
Τουλάχιστον ξέρουμε πως ο Βρύζας δεν είναι ''yes men'' και έφυγε όταν τον ακύρωσε ο Σαββίδης φέρνοντας τον Άγγελο αντί για τον Σάντος που είχε συμφωνημένο ο Βρύζας....
Δεν είναι ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Αρνεσεν λένε πως τον έδιωξε γιατί έπαιρνε μίζες από τις μεταγραφές (πρώτη φορά το ακούμε!?)
Ο ίδιος ο Αρνεσεν είπε μετά από χρόνια πως κουράστηκε να του μιλάνε για ποδόσφαιρο άτομα που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο (αυτό σίγουρα το πιστεύω)
Αλλά όντως ήταν με διαφορά ο καλύτερος τεχνικός ...
Ο ίδιος ο Αρνεσεν είπε μετά από χρόνια πως κουράστηκε να του μιλάνε για ποδόσφαιρο άτομα που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο (αυτό σίγουρα το πιστεύω)
Αλλά όντως ήταν με διαφορά ο καλύτερος τεχνικός ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.
Από τα νεύρα μου, άλλαξα κουβέντα και συζητούσαμε για διακοπές και ταξίδια.
Δλδ αν φέρουν έναν 22 ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.com/fernando-calero/profil/spieler/357884
Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
Not great not terrible. 30ρης ομως με φουλ χρονιες τα 2 τελευταία ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαράκι εσύ;NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:53 Ελπίζω τα ποσά που ακούγονται για Γιαννούλη να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλιώς μιλάμε για μία ακόμη υπερκοστολογημενη μεταγραφή με μηδέν ROI.
Αλλά να με πεις πρώτη φορά είναι...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σημασία δεν έχει ο χρόνος που θα ανακοινωθούν αλλά το πότε έπιασαν αν έπιασαν δουλειά όσοι ήρθαν ή έρθουν. Από εκεί και πέρα εγώ η μόνη μεγάλη αλλαγή που θα ήθελα αφορά τους γυμναστές τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές. Μιλάμε για ολική κατάρρευση χωρίς καμία εξαγωγή
Ναι φίλε φταίνε οι γυμναστές ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.kathimerini.gr/athletics/564269686/o-ivan-savvidis-allazei-to-montelo-dioikisis-ston-paok/
Άρθρο του Σαμπρακου που λέει πάνω κάτω αυτά που ξέρουμε απλά τονίζει περισσότερο ότι όλες τις αποφάσεις θα της λαμβάνει ο αθλητικός διευθυντής (μάλλον ο Βιερίνια)
Μακάρι θα πω εγώ
Και ...
Άρθρο του Σαμπρακου που λέει πάνω κάτω αυτά που ξέρουμε απλά τονίζει περισσότερο ότι όλες τις αποφάσεις θα της λαμβάνει ο αθλητικός διευθυντής (μάλλον ο Βιερίνια)
Μακάρι θα πω εγώ
Και ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάμπος είναι πιασμένος δε τον προλάβαμε
Ρε και μόνο που είναι μπαλαδοφατσες και ξέρουν από ΠΑΟΚ φτάνει...... ούτως ή άλλως και ένας Αρνεσεν να ερχόταν δε θα έβγαζε άκρη
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 06:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την απαξίωση στον Γκαρσία δε την έχω καταλάβει....
Δλδ στους 6-7 μήνες που ήταν στον ΠΑΟΚ έδειξε άσχημο πρόσωπο; Δεύτερος βγήκε και πήρε κύπελλο ας μη συζητήσουμε με τι παίκτες
Ναι μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής που θέλουμε για ομίλους τσου Λου αλλά ούτε ο Ραζβαν είναι
Εδώ ...
Δλδ στους 6-7 μήνες που ήταν στον ΠΑΟΚ έδειξε άσχημο πρόσωπο; Δεύτερος βγήκε και πήρε κύπελλο ας μη συζητήσουμε με τι παίκτες
Ναι μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής που θέλουμε για ομίλους τσου Λου αλλά ούτε ο Ραζβαν είναι
Εδώ ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια επειδη το ακουω συχνα.
Τι σημαινει 5εκ για 30χρονο δεν θα ηθελα να δωσει η ομαδα;
Δηλαδη υπαρχει ηλικιακο οριο στο σε ποια ηλικια αξιζει να ξοδεψουμε 5εκ; Δηλαδη αν ο Γιανουλης μας λυσει το θεμα στην θεση για τα επομενα 3-4 χρονια τα 5εκ αξιολογουνται ως πολλα η ως ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που μου αρέσει μετά και τις τελευταίες προσθήκες είναι πως το σκάουτινγκ απλώνεται αρκετά Μάτος (Βραζιλία) , Βιερίνια (Πορτογαλία, Γερμανία) , Σέρα (Ιταλία) , Τσίκνας (Ισπανία) και οι δύο καινούργιοι σκάουτερς Γερμανία, Δανία κτλ
Έναν από Γαλλία να βρούμε που στη Β Γαλλίας έχει διαμαντακια
Έναν από Γαλλία να βρούμε που στη Β Γαλλίας έχει διαμαντακια
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσους scouter και να φέρεις, φέτος θα παίζεις με Οζντοεφ Μείτε και Τάισον.
Γιατί μίλησα εγώ μόνο για φέτος;
Άι ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας και δείτε μπροστά....
Με τόσες αλλαγές που θα γίνουν φέτος η χρονιά είναι καμένη από τώρα ....ας κτίσουν την επόμενη ομάδα
Καμένη χρονια;Απο τωρα ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θες Γιαννουλη, ενα δυνατο σεντερ μπακ αντι του Λοβρεν και ενα βασικοτατο αντι του Ιβανουσετς.Αυτες πρεπει να ειναιν οι δυνατές σου κινησεις
Εναν να μπορει να αντικαθιστά τον Μειτε και ενα 4ο σεντερ μπακ τίμιο, απλα να.μη φοβάσαι να τον βαλεις στο ροτεισον
Αν τα κανεις αυτα διεκδικεις το πρωταθλημα ...