Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από SCIFO »

Ο Μπιανκο παίζει κυρίως σε τριάδα στα χαφ. Το οτι ήρθε φέτος στην ομάδα ηταν άλλη μια ασυνεννοησία μεταξύ προπονητικού διοικητικού που πλήρωσε αγωνιστικά η ομάδα αφού ο προπονητής δεν προσαρμοστηκε στο ρόστερ του.
Εάν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν είτε στον προπονητή είτε στο σύστημα της ομάδας στο καλό να πάει.
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
Montrealiotis, geobila
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το μεγαλύτερο θέμα στα χαφ φέτος ήταν που υπήρχε μόνο ένα εξάρι ο Μεϊτέ και τέσσερα 8άρια. Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει δίδυμο που να μπορεί να σταθεί χωρίς τον Μεϊτέ. Και για τον Λουτσέσκου η ιεραρχία ήταν Οζντόεφ> Ζαφείρη>Καμαρά>Μπιάνκο.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Ειδικά φέτος με τόσα προβλήματα που έκατσαν ένα κλασικό 4-3-3 με δύο οχταρια ήταν εφικτό, αλλά ο κοουτς δεν ψήνεται ασούμε

Όσον αφορά τα espionage που μετέφερε ο φίλος, το μόνο λογικό είναι να υπάρχει ρουφιάνος στο Τιμ του Ιβάν και να δίνει πληροφορίες στον τέλη
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

geobila έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 09:50 Ειδικά φέτος με τόσα προβλήματα που έκατσαν ένα κλασικό 4-3-3 με δύο οχταρια ήταν εφικτό, αλλά ο κοουτς δεν ψήνεται ασούμε

Όσον αφορά τα espionage που μετέφερε ο φίλος, το μόνο λογικό είναι να υπάρχει ρουφιάνος στο Τιμ του Ιβάν και να δίνει πληροφορίες στον τέλη
Το 4-3-3 προϋποθέτει τον Ντελια αριστερά και τον Τάισον πάγκο ενώ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μέτρα με την μπάλα σε γρήγορο ρυθμό για να φύγει στην κόντρα. Που και στο 4-3-3 με Μειτε- Οζντοεφ ή Ζαφειρη- Καμαρα θα παίζαμε όποτε ο Μπιανκο πάλι πάγκο θα ήταν
These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
George Best4
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Off topic είμαι και το ξέρω, αλλά εκείνο το 3-5-2 με το οποίο ο Γκασπερίνι και η Αταλάντα κάνανε παπάδες να το κοιτούσαμε καμιά φορά; Θέλει δύο σκύλους στα πλάγια (+ δύο αναπληρωματικούς τους), αλλά αν βρεις τους παίχτες είναι πολύ ωραίο στο χόρτο....
These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
geobila
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια μπορεις να το αλλαξεις και μεσα σστο ματσ. Ξεκινας 4-3-3 και βαζεις ντελια να πας σε 4-2-3-1 ή και το αντιθετο. Ελαστικοτητα. Καθε ματσ θελει και αλλα πραγματα.
These users thanked the author embuji for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ευελιξία; Τι είναι αυτό; Λούτσι προτιμάει να παίζουμε με Καμαρα ή Μπιάνκο ως 10 παρά να παίξει 4-3-3
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τι συζητάμε παιδιά για Bianco ,χαφ κτλ ;
Εδώ προτάθηκε ο Τσιριβεγγα και απορρίφθηκε από την Γκονσαρεβα !(Λόγω ηλικίας και μεταπολιτική αξίας)
δεν επιτρέπεται να έχει ποδοσφαιρική άποψη η Γκονσαρεβα !
Φανταστείτε να ερχόταν ο χαφ από την Ναντ από αρχή με Μειτε Οζντοεφ και απόν χειμώνα με Ζαφ ;
Τι να λέμε τώρα;
Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στα διοικητικά και τους στελέχους πάλι τα ίδια θα ‘χουμε 10025 Αυγούστου δανεικοί κτλ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο τσιριβεγια πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από Οζντοεφ. Και σίγουρα οχι από Ζαφείρη.

Δε ξέρω τί βαιραλ είναι αυτό με τον Οζντοεφ ότι δεν κάνει , μέχρι το Μάρτιο όπου έπεσε όλη η ομάδα εύκολα το καλύτερο χαφ στο πρωτάθλημα.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
Andrew R, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εμένα μια χαρά μου κάνει ο Οζντοεφ!
Αλλα όχι για 1-2 χαφ !
Δεν τρώει δεν πίνει και όταν τον χρειαστείς θα είναι εκεί !
Αλλα μην μου λες ο Τσιριβεγα δεν μας κάνει ;
Εσύ απέρριψες αυτόν και πήγες πήρες τον Τσιγγαρα της Ιταλίας
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:08 Ευελιξία; Τι είναι αυτό; Λούτσι προτιμάει να παίζουμε με Καμαρα ή Μπιάνκο ως 10 παρά να παίξει 4-3-3
Εν έτει 2026 ακόμη ασχολείστε με τα συστήματα;

Και ναι όταν δεν έχει τα δεκαρια του θα βάλει ένα χαφ εκεί και δε θα αλλάξει τη λειτουργία όλων των υπόλοιπων....
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Μπιάνκο είναι καλός παίκτης, αδικήθηκε αρκετά φέτος.

Ο Τσιριβέγια μπορεί να μην είναι καλύτερος από τον Οζντόεφ ή τον Ζαφείρη αλλά θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του Μειτέ καλύτερα κι από τους δύο (κι από τον Μαντύ) ώστε να μην διαλύεται τακτικά η ομάδα όταν λείπει ο Γάλλος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρίν της χάρτινης. Δύο παίκτες που ήταν μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα και σίγουρα μας προτάθηκαν.

Εμείς πήραμε ένα δανεικό 8άρι.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Parolos έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:15 Ο τσιριβεγια πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από Οζντοεφ. Και σίγουρα οχι από Ζαφείρη.

Δε ξέρω τί βαιραλ είναι αυτό με τον Οζντοεφ ότι δεν κάνει , μέχρι το Μάρτιο όπου έπεσε όλη η ομάδα εύκολα το καλύτερο χαφ στο πρωτάθλημα.
Ε όχι και το καλύτερο αδερφέ. Και εγώ εκτιμώ τα χαρακτηριστικά του Μαγκο, αλλά σε ένα πρωτάθλημα με Μειτε (υγιή), Πινέδα, Μαρίν, Έζε, Μουζακίτη το να λέμε ότι ο Οζντοεφ ήταν εύκολα το καλύτερο χαφ, αποτελεί οριακά προσβολή.

Προσωπικά θα πετούσα στα σύννεφα εάν μπορούσαμε να φέρουμε έναν 3ο πόλο στα χαφ (δίπλα σε Μειτε και Ζαφ) τύπου Ντεοσα, εκείνου του τσογλανου της Μπέτις που είχε οργώσει το γήπεδο. Σκληρός, μπαλατος όσο χρειάζεται, με σουτ, με τρεξίματα,. Δεν λέω τον ίδιο μιας που κοστίζει κοντά στα 10εκατ. αλλά κάποιον παρόμοιο που ακόμα δεν έχει ξεπεταχτει. Ξέρω ζητάω πολλά :)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εντάξει πολυτέλεια για 5ο-6ο χαφ να έχεις του εκατομμυρίου.

Δε νομίζω χαφ τύπου Μαρίν να ερχόταν για πάγκο. Δε ξέρω πόσες ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό.
Παίχτης τύπου Μπιάνκο μια χαρά είναι για 5ο χαφ.
Σε κάτι 0-5 και 3-0 έπαιρνε δεκάλεπτα ή έτρωγε και πάγκο, ενώ έπρεπε να παίρνει παραπάνω να μην καούν οι άλλοι.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

paokspren έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:23 Ο Μπιάνκο είναι καλός παίκτης, αδικήθηκε αρκετά φέτος.

Ο Τσιριβέγια μπορεί να μην είναι καλύτερος από τον Οζντόεφ ή τον Ζαφείρη αλλά θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του Μειτέ καλύτερα κι από τους δύο (κι από τον Μαντύ) ώστε να μην διαλύεται τακτικά η ομάδα όταν λείπει ο Γάλλος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρίν της χάρτινης. Δύο παίκτες που ήταν μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα και σίγουρα μας προτάθηκαν.

Εμείς πήραμε ένα δανεικό 8άρι.
Συμφωνω και στα δυο ονοματα που αναφερεις,απλα αυτους δεν τους φερνεις για 5ο χαφ.
Αν υποθεσουμε οτι 3ο και 4ο χαφ ειναι οι Καμαρα Οζντοεφ,επρεπε να παρεις μια αποφαση για το αν σου ταιριαζει ο καμαρα το καλοκαιρι και να φερεις εναν απο αυτους στη θεση του.
Δεν εξεταζω τοσο πολυ το χρηματικο αλλα το οτι θα ηθελαν(ειδικα ο Μαριν) να ειναι ενεργοι και να παιρνουν παιχνιδια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”