Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα , odi εδώ.
Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.
Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.
Οσον αφορά την ...
Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.
Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.
Οσον αφορά την ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν, καπου εδω, εμενα μ εχασες. εισαι ο βασικος υπευθυνος για ολα τα καλα και τα κακα που εχουμε δει. ντρεπομαι που στο λεω, αλλα μαζεψε την αλλη οσο ειναι καιρος, φερσου στο αγωνιστικο οπως πρεπει και οχι οπως σου καυλωσει, και αν δεν μπορεις, το μοναστηρι να ναι καλα. αντε, εχεις χαρτζιλικωσει ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που έβαλε επίσημα 240 εκ στην ΠΑΕ και κάποια ακόμα στον ας και γενικά με το συγκεκριμένο αποτύπωμα στο σύλλογο δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές. Δε μιλάω για τα ανώνυμα άτομα στο Χ . Βέβαια η ιστορία του ΠΑΟKείναι γεμάτη αχαριστία οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι με ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Bono, αν και συμφωνώ με την οπτική που βλέπεις τον κόσμο, δύο-τρία πράγματα:
1. Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ είναι όχημα για τον κάθε Ιβάν, αποκλείεται να μην υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο του Ιβάν με τον ΠΑΟΚ. Τον αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τον πονάει τον ΠΑΟΚ. Και τον Ιβάν τον εμπιστεύεται τεράστιο μέρος του ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταξύ του «διοικείται με ευρωπαϊκό τεχνοκρατικό τρόπο» και του τρόπου που διοικείται η ΠΑΕ, υπάρχει χάος.
Οσο αρνείται κανείς να δει τις δυσλειτουργίες και να προσπαθήσει να τις διορθώσει, τόσο θα διαιωνίζονται και θα γράφουν όλοι για «γνωστές παθογένειες».
Εδώ μιλάμε για μια ΠΑΕ που ο υπεύθυνος ...
Οσο αρνείται κανείς να δει τις δυσλειτουργίες και να προσπαθήσει να τις διορθώσει, τόσο θα διαιωνίζονται και θα γράφουν όλοι για «γνωστές παθογένειες».
Εδώ μιλάμε για μια ΠΑΕ που ο υπεύθυνος ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:04 ωραια πραγματα..γραψτε και αλλα για την παε..κατα τ'αλλα δε χτυπατε την παε..

- Δευ 27 Απρ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
παιδια πολυ σωστα ολα αυτα περι πενθους και με βρισκουν 100% συμφωνο, με την υποσημειωση οτι καθε ανθρωπος πενθει με τον δικο του τροπο, δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα στο πενθος. θα ηθελα απλα να αναλογιστειτε αφου τα γραφετε που τα γραφετε για τον Ιβαν, τι σημαινει αυτο για τον Λουτσεσκου σε σχεση με το ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Πού είναι το κακό με το να υπάρχουν παράπονα από τη διοίκηση ;
Σε ποια ομάδα δεν συμβαίνει αυτό ;
Μερικοί αντιμετωπίζετε την κριτική προς την ΠΑΕ ως τον νούμερο ένα εχθρό . Αναρωτιέμαι, εσείς δηλαδή πιστεύετε πως όλα βαίνουν καλώς ;
Δεν βλέπετε τα ίδια και τα ίδια σε μοτίβο να ...
Πού είναι το κακό με το να υπάρχουν παράπονα από τη διοίκηση ;
Σε ποια ομάδα δεν συμβαίνει αυτό ;
Μερικοί αντιμετωπίζετε την κριτική προς την ΠΑΕ ως τον νούμερο ένα εχθρό . Αναρωτιέμαι, εσείς δηλαδή πιστεύετε πως όλα βαίνουν καλώς ;
Δεν βλέπετε τα ίδια και τα ίδια σε μοτίβο να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρήσιμο ποστ και πληροφορίες.
Ο Σαββίδης προφανώς και βάζει λεφτά. Δεν μπορούμε να πούμε οτι δεν βάζει όταν καλύπτει τέτοιες ΑΜΚ.
Το εάν είναι αρκετά ή όχι, είναι άλλη κουβέντα, η οποία θα γυρίσει και στο "πόσα του επιτρέπεται" να βάλει.
Βάζει 19μ για να καλύψει την τρύπα συν κάποια διαθέσιμα ...
Ο Σαββίδης προφανώς και βάζει λεφτά. Δεν μπορούμε να πούμε οτι δεν βάζει όταν καλύπτει τέτοιες ΑΜΚ.
Το εάν είναι αρκετά ή όχι, είναι άλλη κουβέντα, η οποία θα γυρίσει και στο "πόσα του επιτρέπεται" να βάλει.
Βάζει 19μ για να καλύψει την τρύπα συν κάποια διαθέσιμα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ο Ιβάν έχει άλλες ελεύθερες ανιψιές;
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 25-7 26
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...