Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Είμαστε 100% σίγουροι ότι ο ΑΣ δεν ενημέρωσε την ΠΑΕ μετά το 1ο ραντεβού με Μυστακίδη;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο .
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ποια λούπα έχουμε πέσει ρε παιδιά;
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ δεν πρότεινε μνημόνιο συνεργασίας. Ήταν ξεκάθαρο συμφωνητικό παραχώρησης. Ρε παιδια πραγματικά δεν γινεται κάποιος να κατέχει στοιχειώδη λογική και να μην διακρίνει τη προχειρότητα του κειμένου στο προτεινόμενο μνημόνιο. Πολύ σωστά η νομικός ειπε ότι ένα τέτοιου είδους συμφωνητικό απαιτεί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δικηγόρος του ΑΣ είπε πάντως οτι η ΠΑΕ θέλει να συμβληθεί ο ΑΣ με μια εταιρεία ειδικού σκοπού, η οποία ακόμη δεν υπάρχει και ούτε ξέρουμε πότε θα υπάρξει και δεν ξέρουμε ποιοι θα την αποτελούν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντός 12+4 μηνών οι εργασίες.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αδερφε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι και εάν τους αποδιξει ο ιβαν οτι έχει 200 εκ σε τράπεζα δυτική θα του πουν εντάξει προχωράμε? Αφού ενα κολοχαρτο ειναι αυτό που έχει στείλει ο μυστακιδης και ενα Κολοχαρτο θα ειναι και του ιβαν αφου το μόνο χαρτί που μπορεί να εγγυηθεί το νέο γηπεδο ειναι η ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να δω εκ μέρους της ΠΑΕ πραγματική προσπαθεια να εκθέσει τα μέλη του ΑΣ. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Θέλω να ακούσω η να διαβάσω λόγια διακεκριμενου νομικού, κάποιου εμπειρου στη διεκπεραίωση ανάλογων συμφωνιών. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ας προχωρήσει και ο Ιβαν στη σύσταση της ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθαινα από ποιόν εστάλη το απειλητικό email στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ
και γιατί όταν ρώτησε ένα αρδάκι, ενός μέσου ο Ησαϊάδης ''Θέλετε να σας διαβάσω τι έλεγε το απειλητικό email, εκείνο απάντησε:
''Όχι, όχι, προς Θεού''.
και γιατί όταν ρώτησε ένα αρδάκι, ενός μέσου ο Ησαϊάδης ''Θέλετε να σας διαβάσω τι έλεγε το απειλητικό email, εκείνο απάντησε:
''Όχι, όχι, προς Θεού''.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Μιλάμε για τον γνωστό Σέρβο παιχταρά Tadic που έχει ενδεικτικά τις 2 τελευταίες σεζόν 29 γκολ και 35 ασίστ; Όσα δηλαδή δεν έχουν οι σέντερ φορ του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια; Και κάποιοι έχετε και ενδοιασμούς για τον αν θέλετε να έρθει στην ομάδα αυτή η υπερπαιχτούρα; Σιγά μην μπορέσουμε να του ...