Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές

Return

από arrwstos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καλά έλεγε συνέχεια ο Eagle1980 ξανά και ξανά
"Οι μάσκες έπεσαν"

Προσωπικά πλέον, δεν δικαιολογώ κανέναν που δήθεν ανησυχεί για το καλό του ΠΑΟΚ και τον νοιάζει μόνο το γήπεδο και δεν είναι με κανέναν.Το έκανα μέχρι τώρα.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να επιλέξουν πλευρά. Τέρμα οι υποκρισία.

Επίσης, πιο ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:10
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:29
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.

Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.

Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να ...
από Mīngus
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από gika
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά το ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Εχω εκφρασει πολλακις απο τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια την απορια μου, εως και τον εκνευρισμο μου σχετικα με τον τροπο προσεγγισης που εμφανιζει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ η πλευρα Μυστακιδη και αυτο κυριως επικοινωνιακα. Απο εκει και περα ομως η υπερβολη παει συννεφο. Το να εμφανιζεται ο ΑΣ και ο Μυστακιδης ως ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Μπορω να σου αναφερω ενα σκασμο περιπτωσεις που οι κινησεις Σαββιδη εχουν προκαλεσει εκνευρισμο αλλα τοτε η απαντηση καποιων ηταν απλα οτι εχουμε κατακτησει οσους τιτλους δεν ειχαμε κατακτησει ποτε. Ηθικη και αξιες περιπατο...Λες και ο Ιβαν εμφανιστηκε στις ζωες μας με καλυτερο τροπο απο αυτον του ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.

Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.

Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να ...
από Mīngus
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
από Metagrafakias
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ο Ιβάν απειλήθηκε για το λιμάνι από την οικογένεια Ντρέιφους , αντέδρασε με αποφασιστικότητα.
Μέρα με τη μέρα αγόραζε μετοχές, στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι “εδώ είμαι, δεν κάνω πίσω”. Ήταν μια ένδειξη ισχύος, ότι ο Ιβάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν απειλείται κάτι που θεωρεί δικό ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

1. Πότε και για ποιο θέμα έκανε ανήθικες κινήσεις απέναντι στον ΑΣ ή σε άλλο τμήμα του συλλόγου ο Σαββίδης; Και αν όντως αποδειχθεί ότι συνέβη, ποιος τον υπερασπίστηκε;

2. Το να λέμε ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι αποκύημα φαντασίας και συμπεριφορα κακομαθημένων εφηβων που δεν έχουν ιδέα ούτε ...
από gika
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

13 χρόνια δεν έχεις καταλάβει τις προθέσεις του Σαββίδη ;

Και τον εμπιστεύεσαι το ίδιο...οσο τον μυστακιδη;

Επειδή προσπαθώ να μην κουράζω γράφοντας την άποψη μου 100 φορές την ημέρα, ένα τελευταίο post από μένα να απαντήσω σε αυτό.

Αν έπρεπε να βάλω στην ζυγαριά την εμπιστοσύνη προς τον ...
από sn0ufel4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το ...