Θεσσαλονίκη, 09/07/2025
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημερώνει τα μέλη του και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι την 09/07/2025 εστάλη μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στα γραφεία του συλλόγου, επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη ...
Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Μπρος στο να γίνει το νέο γήπεδο ας είναι
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το παμε λιγο ειναι για την επιβεβαιωση, σορι που δεν ειναι εμφανες
Ποια επιβεβαίωση δεν μπορω να καταλαβω.. οτι εχει 250 εκατομμυρια ο Μυστακιδης; Ναι τα εχει. Δεν διαβαζω κατι αλλο στην ανακοινωση του ΑΣ εκτος αν βλεπετε εσεις κατι
Ότι τα έχει, τα έχει. Αυτό το ξέραμε. Με την νέα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια επιβεβαίωση δεν μπορω να καταλαβω.. οτι εχει 250 εκατομμυρια ο Μυστακιδης; Ναι τα εχει. Δεν διαβαζω κατι αλλο στην ανακοινωση του ΑΣ εκτος αν βλεπετε εσεις κατι
Ότι τα έχει, τα έχει. Αυτό το ξέραμε. Με την νέα ανακοίνωση μάθαμε ότι τα λεφτά αυτά πλέον βρίσκονται στα ''γραφεία του ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
για όλους μας ο ΠΑΟΚ νοηματοδοτείται διαφορετικά, όπως διαφορετικά νοηματοδοτείται και το "καλό του ΠΑΟΚ" για τον καθένα μας
θεωρούμε ότι υπερασπιζόμαστε αυτό το "καλό του ΠΑΟΚ", το οποίο είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα
για άλλον είναι η ακεραιότητα, για άλλον οι επιτυχίες, για άλλον η ...
θεωρούμε ότι υπερασπιζόμαστε αυτό το "καλό του ΠΑΟΚ", το οποίο είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα
για άλλον είναι η ακεραιότητα, για άλλον οι επιτυχίες, για άλλον η ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ολοι ειναι εκτεθημενοι αυτη τη στιγμη και ο ΑΣ και ο Ιβαν και ο Μυστακιδης και μπορω να πω οτι ο ΑΣ ειναι πιο εκτεθειμενος απο ολους γιατι ενω θεωρητικα εχει το καρπουζι δεν εχει το μαχαιρι. Εγω στη θεση του θα εβγαζα στη σεντρα τους παντες. Θα καλουσα ΓΣ και θα ζητουσα να δωσουν το παρον οι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν μου λες Damon...οταν καποιος ειναι στο φορουμ 8-10-12 χρονια ξερω γω και γραψει κατι που ο αλλος δεν το γουσταρει...και αρχιζει ο αλλος τα ''τρολ'' ''payroll'' ''πρακτορες'' ''στημενοι'' κτλ...Αυτο τι ειναι;;;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Σάικο δεν είμαστε στρατός εδώ δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ οκ; Δεν είμαστε στο πορτοκαλί ή στο γαυρεττα. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ΠΑΟΚ . Με αυτό έχει να κάνει η παλαιότητα .
Παράδειγμα τυχαίο .αν ο μαρσαντος ή το άλλο το παλικάρι με την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξυρίστηκε π..ανες
Πλυθείτε.
Πλυθείτε.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς
τι πράγμα είναι αυτό
τι πράγμα είναι αυτό
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σοου με αλογα ,ελικοπτερα κλπ καθως και τα μεγαλα λογια δε με συγκινουν,
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.