Η αναζήτηση βρήκε 732 εγγραφές

Return

από Tolaros
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χρήμα το καλοκαίρι που έριξε; Γιατί εγώ βλέπω έναν σκασμός
Δανεικούς και μια κίνηση εντυπωσιασμού που σπατάλησε 12m για να έρθει ο νέος Κάτσε

Μια χαρά χρήμα ρίχνει και πάει άπατο. Και φυσικά φταίει ο ίδιος που εμπιστεύεται αυτούς που εμπιστεύεται.
Ίδια λεφτά δίνει η κούλα στον Κοϊτά που της ...
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Logistis

Απάντησα στον psara πιο πάνω υπό ποια έννοια θεωρώ ότι βασικός υπεύθυνος είναι ο Ραζβάν.

Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι και προσωπικά στις επιτυχίες πάντα δίνω το βασικό credit στον Ραζβάν. Δηλαδή δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση άδικο αυτό που συμβαίνει.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα διπλά ...
από Franky
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Μπορώ να ρωτήσω κάτι;

Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
από Ettien26
Τρί 12 Μάιος 2026, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Χάσαμε το νταμπλ απο μία μέτρια ομάδα και απο τον ΟΦΗ (απο τον ΟΦΗ ρε σεις;) με όλα τα σιχαμένα προηγούμενα, που πονά ποιό πολύ, διότι μέχρι τον Φεβρουάριο ήμασταν κλάσεις καλύτεροι.
Τώρα πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο για την επόμενη περίοδο και με γενναίες αποφάσεις, που ΟΛΕΣ θα αρχίζουν με ...
από sn0ufel4
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

14 χρόνια Ιβάν φτάσαμε Μάιο του 26 για να ακούσουμε ξανά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο τσαμπιονς Λιγκ δε βγαίνουμε

Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε κρεμάλες θέλει ούτε καμια καταστροφή ήρθε

Απλα στην τελευταία στροφή κριθηκαμε ανεπαρκείς. Βεβαιότατα αυτό αποτελεί αποτυχία.

Τεράστιο στρατηγικό σφάλμα η καταστροφολογια και η αντίστοιχη αντίδραση διοικητικά

Ο ΠΑΟΚ θέλει απλά καλύτερες λύσεις και περισσότερη αθλητικοτητα.

Όλοι αυτό ...
από jibbie
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
από embuji
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει

να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις ...
από Odi44
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

απαιτησεις;;;;γελαω.η ειρωνεία ειναι το μονο που υπάρχει

Κανονικά αυτό που έγραψες ήταν για τιμωρία, αλλά επειδή όλοι έχουμε νεύρα κάνω τα στραβά μάτια.

Μην συνεχίζεις όμως.

αυτα που γραφουν ατομα σαν τον @embuji ειναι οκ.βαρεθηκα την τοξικοτητα καθε μερα και παντου..

Εσύ βαρέθηκες ...
από Montrealiotis
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Ιβαν μου, έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω ότι την Δευτερα θα μάθουμε αν συνεχίζουμε ή όχι με τον Λουτσεσκου. Το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να επαναληφθεί. Επισης φτιάξε ένα σωστό πλάνο και ξεκίνα της μεταγραφές άμεσα. Χρόνος δεν υπάρχει. Χάθηκε ...
από makis76
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...

Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν ...

Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ ...
από giapas
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.

Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
από makis76
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

@makis76
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα ...
από obanebane
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Αν το καλοκαίρι δούμε πάλι τα ίδια, μετά τα φετινά, με βαριά καρδιά θα το πω, πρέπει να φύγεις.
Οι αντίπαλοι οπαδοί (βγάλε τους γαυρους έξω, οχι όλους όμως) ιστορικά πρέπει να σε αποθεώσουν περισσότερο απο εμας τους ΠΑΟΚτσηδες.
Έδωσες τόσα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο κανένας άλλος ...
από flash4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?

Παίξτο, να πάρει και πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και να συμβεί, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο συνδυασμός ΠΑΟΚ Λουτσέσκου δε λειτουργεί πια, εδώ και πολύ ...