Όπως έγραψα πολλές φορές και ακόμα και πρίν λίγες μέρες για τεχνικά ζητήματα που δέν δουλεύονται, ή που επιβάλλονται από το προπονητικό τημ και τα είδαμε κι εχτές, σε αυτά τα ζητήματα οφείλονται τα άσχημα αποτελέσματα.
Τα 5 τελευταία χρόνια του Λουτσέσκου ΔΕΝ αμυνόμαστε σωστά στα στημένα (γκόλ χτές ...
Η αναζήτηση βρήκε 736 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μπορεί να του φώναξαν "Ανέβα Σλοβάκε" και στο τέλος που τον ρώτησαν γιατί έμεινε πίσω να απάντησε: "Εγώ? Τσέχος είμαι."danirifle έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26 εσένα ρε σλοβάκε ποιος σε είπε στο τελευταίο κόρνερ να μην ανέβεις?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ?
θα μάθουμε?
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάκη εδώ θα διαφωνήσω.
Η νοοτροπία και φιλοσοφία του ΠΑΟΚ από το 2017-2018 και ύστερα είναι πάντα πρωταγωνιστική.
Η χρονιά ξεκινάει με στόχο και τα 3 πάντα.
Η νοοτροπία και φιλοσοφία του ΠΑΟΚ από το 2017-2018 και ύστερα είναι πάντα πρωταγωνιστική.
Η χρονιά ξεκινάει με στόχο και τα 3 πάντα.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
Όταν ξεκίνησε η χρονιά ο οργανισμός ΠΑΟΚ σου έδειξε ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα? 1 Σεπτεμβρίου εσύ πίστευες ότι ρεαλιστικά έχουμε στόχο το πρωτάθλημα?
Στο κύπελλο όταν πέσαμε στο μονοπάτι με γάβρο ήσουν σίγουρος ότι θα πας τελικό?
Τα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγάλι αγάλι
- Δευ 18 Μάιος 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωσε στοιχεια να κρινουμε.nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:44Εξαρταται τι εννοουμε περγαμηνες.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Claude ρώτησε κανείς;
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει πάει 1000 ευρώ η RAM για να ξαναγυρίσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ? Ε όχι.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που ...
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντικειμενικά Κονσεϊσάο και Ίβιτς είναι οι τοπ επιλογές που ταιριάζουν γάντι και θα δούμε και ανανέωση. Είναι οι πιο σειφ επιλογές. Αλλά ταυτόχρονα οι πιο απλησίαστες επιλογές εώς ακατόρθωτες, επειδή και οι 2 έχουν υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2028. Οπότε τις αφήνουμε στα όνειρα μας.
Μετά ο Ριέρα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Σόρυ αλλά ο Χατσιδης δεν έδειξε σε καμία περίπτωση εικόνα πως μπορεί του χρόνου να ξεκινήσει βασικός σε 25 + ματς
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοι στην city χαζοί είναι?
Δεν γνωρίζουν ότι αν διώξουνε τον πέπ θα καταστραφούνε?
Δεν γνωρίζουν ότι αν διώξουνε τον πέπ θα καταστραφούνε?
- Τρί 19 Μάιος 2026, 06:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακια. Για paintball έπρεπε να πανε