Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές

Return

από smoothcriminal1926
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Που ειδες το πατροναρισμα? μονο μπινελικια πεφτουν απ ολους. Η στήριξη κερδίζεται αλλα απο την αλλη αν ειναι να την άρουμε την στηριξη μας τοσο ευκολα, να χαμε να λεγαμε στηριξη ηταν

Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό ...
από smoothcriminal1926
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Άξιοι της μοίρας μας έτσι όπως τα έκαναν.

Αλλά μετά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα, πάμε για το πιο μάγκικο κύπελλο. Να πάρουμε όλη τη χαβούζα σουβλάκι.
από smoothcriminal1926
Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??

Κανένα μάλλον. Σίγουρο μου φαίνεται εμένα έτσι όπως τα λεγε. Αναβάθμιση απο Τσαλοφ σίγουρα. Με σεντερ μπακ και εξτρεμ βασικούρες εγώ είμαι καλά, γιατί πάρα την μη ικανοποίηση μου, πιστεύω ο Σουηδός θα δώσει ...
από smoothcriminal1926
Τετ 24 Δεκ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως από Λειβαδιά ο Τσάπρας δείχνει να έχει προοπτική. Ο Βήχος και ο Κωστής δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.

Εγω διαφωνω...Δεν μπορω να καταλαβω γτ ο Βηχος ειναι χειροτερος του Τευλορ...ο Κωστη επισης εχει δειξει πολυ καλα πραγματα κ μια χαρα χωραει στο.ροτεισιον..

Ίσα ίσα π Βήχας έχει κάνει ...
από smoothcriminal1926
Τετ 31 Δεκ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρισπεκτ παρουσίαση Γερεμεγιεφ χαχαχαχα

He is here. Παμε μωρε Πίτερ κραουτς των φτωχών
από smoothcriminal1926
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πιστεύω η πλειονότητα εδώ μέσα συμφωνεί απο ότι έχω δει. Θες 1)σεντερ μπακ σημείο αναφοράς, 2) αριστερο μπακ να πάρει την θέση του Μπάμπα και ελπίζεις να ανέβει ο Τέυλορ ως δεύτερος, 3) Ένα δεξί μπακ πίσω απο τον Κένυ (ιδανικά Έλληνα και συγκεκριμένα τον Τσάπρα άντε ...
από smoothcriminal1926
Σάβ 10 Ιαν 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι η προφορά του ονόματος του να είναι το μόνο μας πρόβλημα στο τέλος
από smoothcriminal1926
Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Aυτό που λέει ο φίλος και απο πάνω. Τι ωραία ρε φίλε να βλέπεις επιτέλους τον χαφ σου να μπορεί να κάνει με άνεση κοντρολ, να γυρνάει με την μία και να παίζει μπροστά την μπάλα. Ούτε 3 κοντρολ, ούτε πίσω, ούτε πλάγια την μπάλα μόνιμα. Πόσο πιο εύκολο, γρήγορο, άμεσο γίνεται το παιχνίδι. Ειδικά στη ...
από smoothcriminal1926
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 21:15 τα παιδιά του Πειραιά απάντησαν αγωνιστικά και θεσμικά στους νάνους που νόμισαν πως μπορούν να τα βάλουν με γίγαντες
Νάνος νάνος, αλλά με μια πούτσα να
από smoothcriminal1926
Δευ 19 Ιαν 2026, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Κρίμα που θα τερματίσουν και οι 2 πίσω απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ
από smoothcriminal1926
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
Αυτο πρεπει να πιστεψουμε...

πω πω πω παπάτζα και τζάμπα ...
από smoothcriminal1926
Τετ 21 Ιαν 2026, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Το ακόμα πιο αστείο / επικίνδυνο είναι πως ακόμα και αν υποθέσουμε / πιστέψουμε πως ο Λόβρεν είναι τέρας σωματικά ο καλύτερος σου αμυντικός Μιχαηλίδης έκανε χειρουργείο στο γόνατο μόλις ένα μήνα πριν με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καταπόνηση του.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ...
από smoothcriminal1926
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Kaizen έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:45
Κεννυ η καλυτερη μεταγραφη στην Ελλαδα φετος με διαφορα.
Με τεράστια διαφορά
από smoothcriminal1926
Δευ 26 Ιαν 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Bλέπω μιλάτε για αεχ και σας κατανοώ και συμμερίζομαι αυτά που λέτε.

Αλλά.... Δεν τους βλέπω... Τους περιμένω να βάλω τέλος στο παραμύθι τους. Ας έρθει να παίξει Τούμπα με 2 χαφ και 2 φορ να δούμε πλάκα. Την υγειά μας να έχουμε και... Δεν τους βλέπω...
από smoothcriminal1926
Τρί 27 Ιαν 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd

Με νίκη το ρανκινγκ μας παίρνει μεγάλο μπουστ, γιατί και το χιλιάρικο της νίκης θα πάρουμε και θα τερματίσουμε πιο ψηλά. Το σύνολο που έχει φτιάξει ο Λουτσι δεν φοβάται κανέναν και θα πάει να παίξει το παιχνίδι του και ότι κάτσει.

Γιαυτές τις μεγάλες Ευρωπαικές βραδίες είναι ο ΠΑΟΚ. Χωρίς άγχος ...