Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Που ειδες το πατροναρισμα? μονο μπινελικια πεφτουν απ ολους. Η στήριξη κερδίζεται αλλα απο την αλλη αν ειναι να την άρουμε την στηριξη μας τοσο ευκολα, να χαμε να λεγαμε στηριξη ηταν
Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Άξιοι της μοίρας μας έτσι όπως τα έκαναν.
Αλλά μετά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα, πάμε για το πιο μάγκικο κύπελλο. Να πάρουμε όλη τη χαβούζα σουβλάκι.
Αλλά μετά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα, πάμε για το πιο μάγκικο κύπελλο. Να πάρουμε όλη τη χαβούζα σουβλάκι.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
Κανένα μάλλον. Σίγουρο μου φαίνεται εμένα έτσι όπως τα λεγε. Αναβάθμιση απο Τσαλοφ σίγουρα. Με σεντερ μπακ και εξτρεμ βασικούρες εγώ είμαι καλά, γιατί πάρα την μη ικανοποίηση μου, πιστεύω ο Σουηδός θα δώσει ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από Λειβαδιά ο Τσάπρας δείχνει να έχει προοπτική. Ο Βήχος και ο Κωστής δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Εγω διαφωνω...Δεν μπορω να καταλαβω γτ ο Βηχος ειναι χειροτερος του Τευλορ...ο Κωστη επισης εχει δειξει πολυ καλα πραγματα κ μια χαρα χωραει στο.ροτεισιον..
Ίσα ίσα π Βήχας έχει κάνει ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρισπεκτ παρουσίαση Γερεμεγιεφ χαχαχαχα
He is here. Παμε μωρε Πίτερ κραουτς των φτωχών
He is here. Παμε μωρε Πίτερ κραουτς των φτωχών
- Τετ 07 Ιαν 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πιστεύω η πλειονότητα εδώ μέσα συμφωνεί απο ότι έχω δει. Θες 1)σεντερ μπακ σημείο αναφοράς, 2) αριστερο μπακ να πάρει την θέση του Μπάμπα και ελπίζεις να ανέβει ο Τέυλορ ως δεύτερος, 3) Ένα δεξί μπακ πίσω απο τον Κένυ (ιδανικά Έλληνα και συγκεκριμένα τον Τσάπρα άντε ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι η προφορά του ονόματος του να είναι το μόνο μας πρόβλημα στο τέλος
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Aυτό που λέει ο φίλος και απο πάνω. Τι ωραία ρε φίλε να βλέπεις επιτέλους τον χαφ σου να μπορεί να κάνει με άνεση κοντρολ, να γυρνάει με την μία και να παίζει μπροστά την μπάλα. Ούτε 3 κοντρολ, ούτε πίσω, ούτε πλάγια την μπάλα μόνιμα. Πόσο πιο εύκολο, γρήγορο, άμεσο γίνεται το παιχνίδι. Ειδικά στη ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Νάνος νάνος, αλλά με μια πούτσα ναpisakaipoupoula έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 21:15 τα παιδιά του Πειραιά απάντησαν αγωνιστικά και θεσμικά στους νάνους που νόμισαν πως μπορούν να τα βάλουν με γίγαντες
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κρίμα που θα τερματίσουν και οι 2 πίσω απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
Αυτο πρεπει να πιστεψουμε...
πω πω πω παπάτζα και τζάμπα ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ακόμα πιο αστείο / επικίνδυνο είναι πως ακόμα και αν υποθέσουμε / πιστέψουμε πως ο Λόβρεν είναι τέρας σωματικά ο καλύτερος σου αμυντικός Μιχαηλίδης έκανε χειρουργείο στο γόνατο μόλις ένα μήνα πριν με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καταπόνηση του.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με τεράστια διαφορά
- Δευ 26 Ιαν 2026, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Bλέπω μιλάτε για αεχ και σας κατανοώ και συμμερίζομαι αυτά που λέτε.
Αλλά.... Δεν τους βλέπω... Τους περιμένω να βάλω τέλος στο παραμύθι τους. Ας έρθει να παίξει Τούμπα με 2 χαφ και 2 φορ να δούμε πλάκα. Την υγειά μας να έχουμε και... Δεν τους βλέπω...
Αλλά.... Δεν τους βλέπω... Τους περιμένω να βάλω τέλος στο παραμύθι τους. Ας έρθει να παίξει Τούμπα με 2 χαφ και 2 φορ να δούμε πλάκα. Την υγειά μας να έχουμε και... Δεν τους βλέπω...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Με νίκη το ρανκινγκ μας παίρνει μεγάλο μπουστ, γιατί και το χιλιάρικο της νίκης θα πάρουμε και θα τερματίσουμε πιο ψηλά. Το σύνολο που έχει φτιάξει ο Λουτσι δεν φοβάται κανέναν και θα πάει να παίξει το παιχνίδι του και ότι κάτσει.
Γιαυτές τις μεγάλες Ευρωπαικές βραδίες είναι ο ΠΑΟΚ. Χωρίς άγχος ...
Γιαυτές τις μεγάλες Ευρωπαικές βραδίες είναι ο ΠΑΟΚ. Χωρίς άγχος ...