Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηφεί τίποτα. Όλα στραβά πήγαν αυτή την εβδομάδα μην το ψάχνουμε. Και σήμερα στο 11 vs 11 τους παίζαμε στα ίσα. Ο διακόπτης ξανα γυρνάει αγωνιστικά την Κυριακή με τις Σέρρες, σε ένα βαρύ κλίμα αποχαιρετισμού στα αδέρφια μας και συνέχισης μιας πολύ δύσκολης (έτσι όπως έγινε ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Τι έγινε?ξαφνικά οι παικταραδες που μηδένισαν γαύρο,Μπέτις και λοιπούς είναι λίγοι?Σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών που μάλιστα μείναμε με δέκα παίκτες μέσα στην πρωτοπόρο του Europa δείξανε αδυναμίες?Σε έναν αγώνα που είχαμε και εχθρική διαιτησία εκτός των άλλων κάνανε λάθη και χάσαμε τον αγώνα στο ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως ο μεξικάνος που αρέσει πολύ. Βλέπω στυλ κενι και γουσταρω
- Τετ 04 Φεβ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Σήμερα χάνουν και τον τελευταίο στόχο τους με διπλό του μεγάλου ΠΑΟΚ
- Παρ 06 Φεβ 2026, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Καλώς τον οσονούπω νταμπλούχο Ελλάδος
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Η ομάδα και ο Λούτσι έχου την απαραίτητη σοβαρότητα και μενταλίτι να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο και να μπαίνουν να παίζουν το παιχνίδι τους και να κερδίζουν. Οπότε δεν φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά της ομάδας αέρα κτλ. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο game by game concept.
Επειδή όμως εγώ είμαι ...
Επειδή όμως εγώ είμαι ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να το πιστεύεις πολύ φίλε
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είναι η πιο προφητική στάμπα μετά το "κύπελλο εμείς ή εμείς" του μπουγάτσα
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Mην κράζετε Ντεσπόντοφ μάγκες που έκανε μάπα πλασέ. Εδώ με τις Σέρρες ούτε κοντρολ δεν μπόρεσε να κάνει σε ίδια φάση.....
Απίστευτος ο τύπος
Απίστευτος ο τύπος
- Δευ 16 Φεβ 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δεν ξέρω γιατί έχετε τόσο σίγουρο το 5/5 της κουλας ενώ παίζει με ομάδες που καίγονται και αυτές για βαθμούς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Προφανώς και η χάρτινη είναι φαβορί σε αυτά τα ματς, αλλά οι άλλοι θα δώσουν ρέστα να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια , αλλά να με συγχωράτε, αυτός ο Καμαρά δεν βλέπεται. Δεν υπάρχει παίχτης Καμαρά. Η τοποθέτηση του στο 8 σε διέλυσε σήμερα. 5 κοντρολ, αν είναι δυνατόν. Όχι τίποτα άλλο αχρηστεύτηκε κατά πολύ και ο Ζαφ έτσι στο 10 που ήταν στα ψιλοχαμένα. Με το που γύρισε πιο πίσω ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κανένα παράπονο απο την ομάδα. Αυτό είχε αυτό έδωσε. Τραυματισμοί και πρόγραμμα μας εσφιξαν. Ότι και να λέμε όμως, ενώ το ξέρεις το έργο, δεν κάνεις αυτά που πρέπει τον Γενάρη. Να με συγχωράτε, αλλά εξτρεμ έπρεπε να είχε έρθει. Δεν γίνεται την καλύτερη ομάδα να μην την βοηθάς. Το ίδιο και το σεντερ ...