Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές

Return

από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εσύ δηλαδή γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο σοβαρά ασχολείται; Επίσης τι σημαίνει σοβαρή επένδυση; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου;

Γενικά μπορεί να γραφτεί επιτέλους κάτι συγκεκριμένο ή πάμε με λόγια της πλώρης που έλεγε και το βιβλίο του Καρκαβίτσα.

Να σου δώσω 2 παραδείγματα ...
από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.

Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και ...
από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

van rooy έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:23 Παρακαλάω ο βαζελος στα επόμενα δύο παιχνίδια να πάρει 6 βαθμούς και άλλους τόσους εμείς.

Ντε και καλά να τον παίξω θες εσύ την άλλη Τετάρτη. Εδώ μόνο στην ιδέα (με πιθανότητα του 0.5% να γίνει) κοντεύω να τον παίξω
από smoothcriminal1926
Τρί 28 Απρ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Για αλλή μια χρονιά πάμε να δούμε την κασέτα στο ριπιτ μου φαίνεται. Τι καλαααα
Του χρόνου πάλι εδώ για κριτική για να μην αλλάξει τίποτα. Όλα καλά στον πλανήτη ΠΑΟΚ
από smoothcriminal1926
Τρί 28 Απρ 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα ...
από smoothcriminal1926
Δευ 04 Μάιος 2026, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Μπλαγκαραζουμιο τώρα μ@λ@κες το έχετε. Γαμήστε τους
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Μπουρδολογίες... Άφησες τον κλοουν να πουλάει τρελα για ''μάγκικο'' και ξερίζωση διαπλοκής λολ

Που τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι σεζόν είναι καταστροφικές με εξαίρεση το 24 όπου η ομάδα το άξιζε και το πήρε διακαιότατα. Αλλά και εκεί δεν την βοήθησες με τις κατάλληλες προσθήκες ούτε τον Γενάρη. Τι ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς μας ανέλυσε πως οι συνθήκες είναι ιδανικές να το πάρουμε του χρόνου, μιας κα φέτος οι συνθήκες ήταν οι χειρότερες δυνατές...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...

Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...

Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;

Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

@JohnDag γνώστης σε θέματα εκγύμνασης δεν είμαι σε καμία περίπτωση, ισχύει ότι οι συγκεκριμένοι κύκλοι φορμαρίσματος στην αρχή της σεζόν φαίνονται να είναι επιλογή. Εγώ θεωρώ ότι είναι ένα εγνωσμένο ρίσκο που παίρνει η ομάδα και ο προπονητής θεωρώντας ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα να πάρει τις ...
από smoothcriminal1926
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το γρήγορο τρανζισιον το ειδε κανεις πουθενα φετος;
Το γρήγορο τρανζισιον του τωρινού λουτσεσκου είναι οταν κανει του κεφαλιου του ο τάισον και τους παίρνει σβαρνα. Αλλιως πρώτος στοχος παντα ειναι να μην χαθει η κατοχη.

Πιεση ψηλα ειχες οταν επαιζε ο Γιακουμακης, ανακτησεις οταν επαιζε ...
από smoothcriminal1926
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Πιεση ψηλα ειχες οταν επαιζε ο Γιακουμακης, ανακτησεις οταν επαιζε ο Μειτε, πλαγιοκοπησεις και γρηγορες μεταβιβασεις με Ταισον Ντελια Ζιφκο.
Θεμα ποιοτητας ειναι και στοιχιεων.
Θα χαθουν ολα αυτα αν παιξει ο Γερεμεγιεφ γιατι δεν μπορει να πιεσει, θα χαθει το γρηογρο παιχνιδι με Ιβανουσετς ...
από smoothcriminal1926
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν φταίει για όλα ο Λουτσι προφανώς. Αλλά κάποια μοτίβα τόσα χρόνια που είναι εδω είναι εμφανή. Πάντα το καλοκαίρι ήμαστε πολύ σφιχτοί και κρεμάμε απο το 50 μέχρι ''να βρούμε ρυθμό'' όπως λέμε.

Αυτό συνήθως το κάνουμε κατά τον Οκτώβρη με Νοέμβρη και πάμε τάπα μέχρι Φλεβάρη.

Εκεί αρχίζει η κοιλιά ...