Η αναζήτηση βρήκε 40 εγγραφές

Return

από smoothcriminal1926
Τετ 02 Ιούλ 2025, 02:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Την ικανοποίηση σας για να αποτελεί ο Άκπομ το βασικό μας φορ δεν την συμμερίζομαι. Πολύ τίμιος παίχτης, μέσα στα θέλω του Λουτσέσκου, αλλά μια γενική μετριότητα. Κάτι κοντρολ, κάτι κεφαλιές με ώμους, κάτι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μου έχουν μείνει στο μυαλό. Ειδικά απο την στιγμή που χρειάζεται ...
από smoothcriminal1926
Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

nikos ioannidis έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:38 Να τον επιβραβεύσουμε για το γκολ στο Χαριλάου.
Θα γίνουμε σαν τους οπαδούς της ομάδας του πάρκου στο τέλος που βραβεύουν κάθε χρόνο τον γκάλη χαχαχχαα

Παναγία μου προστάτεψε μας απο ανανέωση Μπράντον.

Πλιιιιζζζ βγάλτε ανάρτηση με thank you
από smoothcriminal1926
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και εγώ πως βλέπω την όλη περίπτωση με τον Πολωνό.

Το σκεπτικό τους μπορεί να είναι το εξής: Αυτή την στιγμή έχουμε 3 χαφ και για να βγει άνετα το ροτέισον σε 3 διοργανώσεις θες άλλο ένα καλό. Και μάλλον σκοπεύουν να πάρουν έναν ακόμη ( καλού επιπέδου) χαφ και όχι 2.

Άρα, αν το μοναδικό χαφ ...
από smoothcriminal1926
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

aivas19 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:02 «εστάλη μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών»;;;;

Παμε λιγοοοο
Πως ήθελε να τα στείλει; Να τα πάει ο Μυστακίδης σε χαρτοφύλακα;
από smoothcriminal1926
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Τωρα θα αφοσιωθουμε με τον τροπο επιστολης και οχι την επιβεβαιωση οτι ο ΑΣ εχει 250εκ; :lol:

Το παμε λιγο ειναι για την επιβεβαιωση, σορι που δεν ειναι εμφανες

Ποια επιβεβαίωση δεν μπορω να καταλαβω.. οτι εχει 250 εκατομμυρια ο Μυστακιδης; Ναι τα εχει. Δεν διαβαζω κατι αλλο στην ...
από smoothcriminal1926
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:11 Παρτε βρε μια φορακλα να δεσει το γλυκο...αμαρτια απο τν Θεο ειναι!!!
Εγώ επειδή είμαι κολλημένο μυαλό, στο δικό μου κεφάλι προέχει η χαφάρα και ας μείνω με έναν κανονικό ποδοσφαιριστή στο φορ απο τη στιγμή που έχω τούμπανο 3αδα απο πίσω.
από smoothcriminal1926
Παρ 11 Ιούλ 2025, 00:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πολύ ωραία εικόνα η επιστροφή του αφεντικού στη Τούμπα. Αιχμηρή ομιλία και δήλωσε παρόν. Μακάρι να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται και αυτός και όλοι μας για τα 100 χρόνια( και τα επόμενα) και με το καλό το γήπεδο.

Μπλαγκαραζούμιο νόπανα αθηναίοι
από smoothcriminal1926
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως το timing δεν είναι και ιδανικό για να περιμένουμε κάποια χρονοβόρα περίπτωση, όσο καλή και αν είναι.

Ο προπονητής έχει ζητήσει οπωσδήποτε 2 φορ για να φύγουμε για προετοιμασία και δεν νομίζω να μας δίνει μεγάλη άνεση χρόνου αυτό.

Τρέμω πραγματικά στο σενάριο Δευτέρα να ακούσουμε πως ...
από smoothcriminal1926
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Ποναώ ψυχικά τώρα που διαβάζω πάλι για Άκπομ εδώ ως το βασικό φορ του ΠΑΟΚ εν έτει 2025. Πάω να δω κανένα ακόμα βιντεάκι Ιβανούσετς να ηρεμήσω λίγο.

Ρεεε φέρτε μια χαφαρα και ένα κανονικό φορ να τους πάρουμε σβάρνα.
από smoothcriminal1926
Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είναι άγνωστο ότι ο προπονητής ήθελε να έχει 2 φορ στην προετοιμασία, αρά όντως μέχρι 14 θεωρητικά έπρεπε να ήταν εδώ ο φορ. Αργήσαμε με λίγα λόγια. Βέβαια εδώ που φτάσαμε προτιμώ να αργήσει και 10 μέρες παραπάνω το φορ για να έρθει παίχτης που όντως θα κάνει την διαφορά, παρά να πάρουμε ...
από smoothcriminal1926
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ σε όλα παιδιά κι ευχαριστώ για τη διόρθωση απλά είναι που είναι κακος τακτικά και ατσαλος ή άφαντος στα μαρκαρίσματα του που όταν έκανε εκείνο το φάουλ στο 3-3 με την Μάλμε θόλωσα , είπα τελείωσε αυτός ο παίκτης και δε θυμόμουν καν ότι μετά υπήρχε και μας περίμενε και μια Σπάρτα Πράγας ...
από smoothcriminal1926
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης πρέπει να χώνει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Μας τα χρωστάει;

Είπε κανείς ότι μας τα χρωστάει; Ούτε του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Νορμάλ κινήσεις ζητάει ο νοήμων οπαδός για την ομάδα του ...
από smoothcriminal1926
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης πρέπει να χώνει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Μας τα χρωστάει;

Είπε κανείς ότι μας τα χρωστάει; Ούτε του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Νορμάλ κινήσεις ζητάει ο νοήμων οπαδός για την ομάδα του ...
από smoothcriminal1926
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μπραδερ δεν έχει να σου αποδείξει τίποτα. Όαση ειναι ο αδερφός prist. Ποια υπομονή τελείωσε; Με κάτι άλλους εδώ μέσα δηλαδη τι πρέπει να γίνει με την υπομονή.; Όποτε θέλει, ξέρει και μπορεί ας γράφει να γίνεται και λίγο ωραίο μουχαμπέντι εδω μέσα. Οι καλύτερες σελίδες να διαβάζεις ειναι αυτές ...