Η αναζήτηση βρήκε 71 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εμένα μου φαίνεται ακραίο αστείο και λάθος να κάνεις τόσο μεγάλη συμφωνία για Ιανουάριο. Μέχρι τοτε τι θα γίνει με τα χαφ; Θα πάρεις δανεικό που θα χάσει μετα την θέση του; Θα πάρεις ρολιστα ίσα ίσα μέχρι Γενάρη μέχρι να έρθει ο άλλος( ακραία λάθος σενάριο) ; Τι ρητρες θα μπουν; Αν σπάσει ο διαολος ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που περιμένουμε να βρει η Σλάβια αντικαταστατη είναι ακραίο τρολαρισμα. Και δέχεται και πίεση απο παίχτη. Εμείς στην περίπτωση Ακπομ για παράδειγμα,τον δώσαμε ενω είχαμε προκριματικά Τσλ και δεν είπαμε " μισό μάγκες να βρούμε αντικαταστατη και μετα δικό σας". Δικαίωμα τους βέβαια, αλλα πως ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητάτε κι άλλο χαφ ακόμα κι αν έρθει ο Ζαφείρης,και στο τέλος απογοήτευση και κράξιμο, ποτέ χρησιμοποίησε ο λουτσεσκου 5 χάφ?
Εχω την αίσθηση πως τοσο την χρονια με Νταντας οσο και την χρονια με Μ. Αντονιο ειχαμε 6 χαφ.
Πέρυσι την χρονιά στο ροτασιον την έβγαλαν οζντοεφ, Καμαρά σβαμπ και ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαμιεσαιprist64 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:36 μεχρι αυριο θα χτυπησουν καμ
οχι ρε,δεν βαζω γριφο,αντε να δειτε το ματς

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Τεράστια ευθύνη προπονητή αυτο το έκτρωμα. Τι σκατα καθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Παπα ρίξε τωρα κατι να ασχοληθούμε. Το δικαιούμαστε μετα το βασανιστήριο που περάσαμε μόλις.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραιος ο Ζαφειρης, μεταγραφαρα, παικταρας, μπραβο Ιβαν κλπ κλπ, αλλα αναλωθηκαμε και φετος σε αυτο το σηριαλ και σημερα προσγειωθηκαμε στην πραγματικοτητα...,
Δεν μας εφτασε το καμπανακι της Βολφσμπεργκ, που σε 2 παιχνιδια εκανες 1,5 τελικη και αυτοι χασανε 5 τετ α τετ( αγιε Παβλενκα) ,φαε τη φαπα ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτά που γράφει ο πριστ όλο και απογοητευομαι με τις αποφάσεις που παίρνουν. Ενα σωρό τέτοιες περιπτώσεις χαμένες σαν το Γαλλακι. Καμία δεν εγγυάται επιτυχία αλλα ειναι στη σωστή κατεύθυνση. Αλλά εμείς εκεί κολλημένοι...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Τι μάστιγα αυτο με τις σέντρες ρε φιλε
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η περίπτωση του Δέσποτα ειναι απίστευτη. Εχει μηδέν προσφορά τις περισσότερες φορές σε open play, αλλα στα στημένα και στο one touch finish ίσως ειναι και ο καλύτερος της λίγκας
Επίσης τωρα στο ριπλέι. Τι κεφάλι εχει ο ξυρισμένος οζντοεφ απίστευτο χαχαχαχ
Επίσης τωρα στο ριπλέι. Τι κεφάλι εχει ο ξυρισμένος οζντοεφ απίστευτο χαχαχαχ
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει κανει 2 ωραίες κάθετες κινήσεις σεντερφορισιες πάντως ήδη ο Κρητικός. Παραλίγο να βγει και αυτή του Ντέλια. Λείπουν τέτοιες κινήσεις
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έρθει απο τώρα ο Ζαφείρης πιστεύω κλείσαμε για καλοκαίρι. Δύσκολα να πάρουμε κάτι ακόμα και πάμε με 4αδα στα χαφ. Αναβάθμιση σίγουρα σε σχέση με πέρυσι, αλλά όλα θα εξαρτηθούν απο τον Οζντόεφ αν θα μπορέσει στα 10 με 15 ματς που θα λείπει ο Μειτέ να τον καλύψει επαρκώς.
Προχθές πάντως αν ...
Προχθές πάντως αν ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά ...
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρα μπορει ο Ζιφκοβιτς αριστερα, δεν ειναι λυση αναγκης. Και με τον Μπαμπα αριστερο μπακ μην σου πω οτι επιβάλλεται κιολας, γιατι περα απο τον Ταισον και τον Ιβανουσετς δεν τον βλεπω ιδιαιτερα ζεστο με τα αμυντικα του καθηκοντα.
Δεν είπα ότι είναι κουτσός ρε φίλε. Αλλά η διαφορά στο ...