Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Ετήσιο φίλε

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε είναι οριστικό, το ποσό είναι ετήσιο
από astral
Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

@astral Δεν ξερω που πηγανε ουτε θα κανω υποθεσεις γιατι αντιληφθηκα οτι ειναι λαθος τροπος, απλα με την δικια μου ποδοσφαιρικη λογικη δεν εγινε η επενδυση που επρεπε. Πχ αντι για Κολει πανε φερε με 3εκ εναν σχετικα μικρο και ταλαντουχο.Αν τον πιστευεις θα σου τα φερει πισω.

Άλλο δεν έγινε η ...
από george188
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Tα πρωτοσέλιδα βγηκαν, δεν υπαρχει καμία αναφορά σε μυστακίδη. Αν ειχαν συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση θα ηταν πρωτοσέλιδο.
Αν δώσει κάπου αλλού θα φανεί μεσα στη μέρα, δεν εχω πληροφορηση απλα τσεκαρα εφημεριδες (που φτασαμε)
από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από Grimson4
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Επισης ρε παίδες στο μνημόνιο της ΠΑΕ αναφέρει ως έναρξη των έργων 12+4 μήνες από την ίδρυση της εταιρείας ειδικού σκοπού.

Αυτή η εταιρεία ειδικού σκοπού δεν αναφέρεται το πότε θα ιδρυθεί όμως.

Ειναι εντος 12+4 μηνων απ'την υπογραφη του μνημονιου.

Ειναι αδιάφορο πότε θα ιδρυθεί η εταιρία ...
από Azrael
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;

1) Δεν ...
από CCCP
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

1)Συντάχθηκε μόνο απο τη 1 πλευρά? Γιατί δεν το διάβασε όλο το ΔΣ? Γιατί δεν ζήτησαν εγγυήσεις πριν τη συνέλευση?
2)Μα έχουν ήδη μπει σε κουβέντα με κάποιον άλλον.

Ποιο προβάδισμα ακριβώς δίνουν στον Σαββίδη? Γιατί δεν φτιάχνουν την επιτροπή και με μέλη από την ΠΑΕ να βρουν τρόπους ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ειδικος.

Αρα δεν έδωσαν χρονοδιάγραμμα ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ καλη ερωτηση. Πιστευω οτι μετα το φιασκο με το μνημονιο της ΠΑΕ ο ΑΣ δεν εχει την ιδια διαθεση να δουλεψει με την ΠΑΕ και πλεον δουλευει πιο κυνικα και ψυχρα απεναντι της. Οποτε εχουν μπει σε μια διαδικασια του show me the money αλλιως το εργο το παιρνει αλλος.

Επιλέγεις να πιστέψεις ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος συνταξε το μνημονιο; Ποιος το εθεσε και ζητησε σε μιαμιση ωρα ειτε το υπογραφετε ή το παιρνουμε σαν οχι; Ο ΑΣ;

Τώρα μιλάμε σαν 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ, ή ένας οπαδός με τον ΑΣ; Επιμένεις να πιστεύεις ότι λέει ο ΑΣ και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα ενώ η ΠΑΕ θεωρείς οτι λέει ψέμματα στα ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Πίνακας 1: Ποσοστό συμμετοχής της BELTERRA
INVESTMENTS σε επιχειρήσεις
Εταιρία Ποσοστό συμμετοχής
1 MELBERY (πριν την εξαγορά) 30,00%
2 ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
3 ΒΙΛΛΑ ΓΑΛΗΝΗ Α.Ε. […]%
4 ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
5 ΓΚΟΛΦ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
6 ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. […]%
7 ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε ...
από loukas karadimos
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία

Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από Logistis
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές ...