Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Θα μπορούσα να πω πολλά τεχνικά ζητήματα αλλα δεν είναι αυτός ο λόγος που έγραψα, απλά με στεναχωρεί πολύ να βλέπω τόσο ενθουσιασμό στους συνοπαδους μου που δυστυχώς δεν θα επιβεβαιωθεί.
Φίλε μου, οι ανακοινώσεις της παε για το γηπέδο απευθύνονται σε απλό κόσμο και οχι σε μηχανικούς. Προφανώς ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητε μηχανικέ,αν δεις την προηγουμενη ενημερωση της ΠΑΕ στις 23/6/2025 θα προσεξεις στην προτελευταία φωτογραφία κατω αριστερα γραφει page 91.Οπότε δεν υπάρχει θεμα αν εχει γινει μελετη.Το θεμα ειναι η υλοποίηση,που όντως εκει τα δεδομενα ειναι πολύ πολύ χλωμά και από πλευρας χρηματοδότησης Ιβαν ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε προτεινόμενο ούτε τίποτα .Φυσικά δεν μπορούσε να ανεβάσει τα αληθινά σχέδια για το γήπεδο. Ο δρόμος για το γήπεδο είναι μακρης,δύσκολος, και οικονομικά πολύ υψηλός.
Υπάρχει κινητικότητα πάντως.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν . Γράφω αυτά που ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα τι έχει κάνει μέχρι τώρα η μία πλευρά ΠΑΕ-Ιβαν με ΑΣ και Κατσαρή και Τέλη. Το εγχείρημα γήπεδο στην Τούμπα είναι δύσκολο και θα πρέπει να δείξουν όλοι οι παράγοντες ομοψυχία . Είναι πολύ πιο δύσκολο από ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάλως τον πρόεδρο τό αθλιο ΜΜΕ που κάνει προπαγάνδα με ψεμματα ούτε έξω από την τούμπα τα σίχαματα...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλωσόρισες πρόεδρε
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα λες ότι θα αγοράσει την ΠΑΕ; Ενώ ταυτόχρονα χτίζει το γήπεδο; Εξήγησε μας γιατί ως τώρα τίποτα δεν ειπώθηκεSpecial 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:55 Αφού δεν του ανήκει ακόμα.....
Αφού δεν του ανήκει τώρα.....
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα δεν εχουν πάρει στο κυνήγι το ΔΣ του ΑΣ;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ
Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ
Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν. Ύποπτο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Την τιμή την καθορίζει πάντοτε ο πωλητής.
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανοίγουν τα διαρκείας σε 10 λεπτά.
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!

- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεγα και ξαναέλεγα ότι εφόσον συνεχιστεί αυτή η ανοργανωσιά στην ΠΑΕ ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει την δυσαρέσκεια του μέσω των διαρκείας. Μετά από όλα αυτά, λέω βούρ αδέρφια για σολντ αουτ. Να τους δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚτσης δεν είναι κάνα φιλοχρήματο πρόβατο και στηρίζει τον ευεργέτη του συλλόγου ...