Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καμία διάθεση ρατσιστική. Ζητώ συγγνώμη αν πέρασε έτσι.
Εννοω σε τακτική ποδοσφαίρου.

Και πάλι ρατσιστικό είναι

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο χωρίς βέβαια να είναι ο κανόνας συνήθως οι έγχρωμοι παίκτες διακρίνονται για την αθλητικότητά τους ειδικά στη θέση των χαφ. Επίσης τα πλέον εγκεφαλικά ...
από Anthimox
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η κατάσταση είναι η εξής. ΑΝ η ΠΑΕ έχει στείλει τη συμφωνία γραπτώς και ΑΝ οι Γερμανοί έχουν σύμμαχο τον Ντέλια, μπορούν να το κυνηγήσουν δικαστικά ακόμη και αν ο Ιβάν τελικά δεν θέλει να γίνει η μεταγραφή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πάρουν τα τέτοια μας.

Η FIFA έχει ένα ηλεκτρονικό ...
από pirate_salonica
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Η κατάσταση είναι η εξής. ΑΝ η ΠΑΕ έχει στείλει τη συμφωνία γραπτώς και ΑΝ οι Γερμανοί έχουν σύμμαχο τον Ντέλια, μπορούν να το κυνηγήσουν δικαστικά ακόμη και αν ο Ιβάν τελικά δεν θέλει να γίνει η μεταγραφή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πάρουν τα τέτοια μας.

Η FIFA έχει ένα ηλεκτρονικό ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε με συγχωρείς αλλά ξέρουμε όλοι πως εδώ και χρόνια δεν κλείνει καμμία αγορά χωρίς το ΟΚ του Ιβαν. Άρα είναι απίθανο να έγινε αυτό χωρίς της έγκριση του..

Μα δεν εννοώ αυτό φίλε μου. Εννοώ για το ποιες ήταν οι διαθέσεις του Ντελια αλλά και τι μπορεί να έχει συζητηθεί μεταξύ τους.

1 ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να μην είναι κατηγορηματικοί και απόλυτοι για κάτι που δεν ξέρουν. Άλλο ξέρω στα σίγουρα και άλλο υποθέτω από τα συνφραζόμενα. Παρά, μα πάρα πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οπότε κρατήστε πισινές
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...

Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:53 Καμία περίπτωση χαφ δεν είναι κοντά είπε ο Κόλκας...ούτε ο Κραλ ούτε ο άλλος που έλεγε...απέχουν πολύ τα νούμερα...
Αρα θα κλεισουμε παικτη συντομα
από DamoN
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μας αρέσει.. αν γράφει έτσι και με σκονάκι ….τι να πω
από Unpsofable78
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Dimitris_L4

Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.

Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.

Και το λέω εγώ που ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Ξεπούλημα δεν είναι, απλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Κουλιεράκης έχει ως ταβάνι το να γίνει ο σπουδαιότερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών. Controversial ενδεχομένως, αλλά έχει 0 ακριβώς μειονεκτήματα και εντυπωσιακά πλεονεκτήματα και δεν θα μου κάνει εντύπωση να παίζει βασικός στην Λίβερπουλ του ...
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Ε κινησεις οπως αυτες του ζαφειρη σε ανεβαζουν στο μαρκετ. Πλεον οταν δινεις στην αγορα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απο αυτην.

Κανενας που θα ενδιαφερθει για τον Ζαφειρη δε θα ερθει με κατω απο 25 ζεστα ετοιμα γιατι ξερει οτι δωσαμε λεφτα.
από st4this
Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

ΚΙΑΛΛΗ ΒΟΥΤΙΑ. Ε αντε γαμηθειτε ρε φιλε χαχαχα. Καρτα βλεπω, 1-1 ειναι τωρα σπικερ;
από kayde
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Ετοιμαζομαι για δευτερη -και τελικη οπως φαινεται- αποχωρηση απο νοβα.Ο ΠΑΟΚ μου με νοιαζει,οποιος τον εχει πληρωνω.Νεα ταξη πραγματων,το καταλαβαινω,παιζω το παιχνιδι,οποιος "αγορασει" ΠΑΟΚ θα με εχει πελατη,απλα και ξαστερα.
Ισως ειναι και ο ρολος μου σαν οπαδου να πιεσω ? Πιεζω οπως μπορω,με τη ...
από Mitsospaoki4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Αφού είδαμε εικόνα από την σέντρα.
Ποια καθυστέρηση λένε;