Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές

Return

από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να μην είναι κατηγορηματικοί και απόλυτοι για κάτι που δεν ξέρουν. Άλλο ξέρω στα σίγουρα και άλλο υποθέτω από τα συνφραζόμενα. Παρά, μα πάρα πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οπότε κρατήστε πισινές
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...

Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:53 Καμία περίπτωση χαφ δεν είναι κοντά είπε ο Κόλκας...ούτε ο Κραλ ούτε ο άλλος που έλεγε...απέχουν πολύ τα νούμερα...
Αρα θα κλεισουμε παικτη συντομα
από DamoN
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μας αρέσει.. αν γράφει έτσι και με σκονάκι ….τι να πω
από Unpsofable78
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Dimitris_L4

Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.

Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.

Και το λέω εγώ που ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Ξεπούλημα δεν είναι, απλά προσωπικά πιστεύω ότι ο Κουλιεράκης έχει ως ταβάνι το να γίνει ο σπουδαιότερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών. Controversial ενδεχομένως, αλλά έχει 0 ακριβώς μειονεκτήματα και εντυπωσιακά πλεονεκτήματα και δεν θα μου κάνει εντύπωση να παίζει βασικός στην Λίβερπουλ του ...
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Ε κινησεις οπως αυτες του ζαφειρη σε ανεβαζουν στο μαρκετ. Πλεον οταν δινεις στην αγορα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απο αυτην.

Κανενας που θα ενδιαφερθει για τον Ζαφειρη δε θα ερθει με κατω απο 25 ζεστα ετοιμα γιατι ξερει οτι δωσαμε λεφτα.
από nunies4
Παρ 29 Αύγ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

beyes4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:14 Μετά τον Ζαφειρη φερνουν δανεικό μια μετριοτητα βασει βιογραφικου(Βολιακο) :( :( Καλυτερα να ανεβαζαν εναν πιτσιρικα απο την ακαδημία.
Ποιός πιτσιρικάς από την ακαδημία παίζει βασικός serieA;
από george188
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Οχι έχουμε κ.το άλλο άκρο, 16/12 να πούμε ότι απέτυχαν ήδη
από navigator11
Τετ 17 Δεκ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.

Η κατάληξη γνωστή.

Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον ...
από george188
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Αν τον προσέβαλα τον ιβαν ας με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε

Κατά τ άλλα άνοιξε κάνα φμπ και δες τι γίνεται και τι πατρονάρισμα πέφτει , λες και είμαστε τίποτα άβουλα όντα και περιμένουμε τους opinion leaders του πέους να μας πούνε αν το τέταρτο φορ του βαζελου είναι αυτό πουνπεριμεναμε ...
από Мир
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Είναι μαχητής με καλή νοοτροπία και δίνει τα πάντα είτε παίζει ένα λεπτό είτε ενενήντα.

Πιστεύω ότι ...
από bane1980
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Και να προσθέσω ότι η αρνητικότητα στην μεταγραφή Γιερεμεγιεφ είναι σχεδόν όσο καθολική ήταν η αρνητικότητα στην πώληση του Κωνσταντελια. Δεν υπάρχει ούτε ένας από χθες που να έχει γράψει για το πόσο πιστεύει τον παίκτη και το πόσο κολλάει στην ομάδα. Ούτε ένας. Ούτε ο εορτπολ δεν βγήκε να ...
από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...