Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.![]()
Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την μια να μην κόψουμε την καριέρα του Μύθου.
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.
Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.
Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.
Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.
Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΖΑΦΕΙΡΗ κι ενα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΠΕΡ για πλακα στους 4 του γιουροπα
Στα τετοια μου το πρωκταθλημα τους
ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΘΕΛΩ
Στα τετοια μου το πρωκταθλημα τους
ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΘΕΛΩ
- Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
- Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
Να μπει στο σπίτι μας ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι υπήρξαν φωνές εδώ μέσα που ζητούσαν τον Κάργα και ήταν και ευχαριστημένοι με την απόκτησή του. Σίγουρα θυμάμαι πάντως ότι πολλοί ωρύονταν εδώ μέσα που μας είχε προλάβει η χάρτινη και πήρε τον Φερνάντες και τον Φαν Φέρτ από τον Βόλο. Κι έναν ακόμη αριστερό ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έλληνες από μικρές ελληνικές ομάδες δε θέλω αν δεν είναι κάτι τρομερό. Αν είναι να πάρεις παίκτες από Παναιτωλικό και λειβάδια, μια χαρά ακαδημίες έχεις.
- Δευ 29 Δεκ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μας τι μας νοιάζει;;
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι Μαρσαντος και τον Γιερεμεγιεφ πριν 13 χρόνια τον ειχε προτείνει αλλά περιμέναμε να ωριμάσει ο παίκτης και οι συνθήκες, να ψηθεί στον παναθηναϊκό και μετά να τον φέρουμε για φορ. Νταξ καλός ο χουλιαμας αλλά η ομάδα τώρα καίγεται για παίκτες. Το ότι απορρίψαμε τον Βαργκας (δεν τον ξέρω) για να ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κένι είναι ξυλοκόπος, ο Ζαφείρης δεν χρειάζεται και σύμφωνα με κάποιους άλλους συνδαιτημόνες πριν κάνα χρόνο ο Μιχαηλίδης ήταν για Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία και το παλικάρι τους διέψευσε. Μακάρι να μην τον επηρέασε στον ψυχικό του βασικά κόσμο ο τραυματισμός του, γιατί είναι παίκτης και ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια πλατεία, αλλά με δύο πλατάνια.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
αα βλέπω πήγες κι εσύ!
κάτω απ'το μεγαλύτερο πλατάνι, ο καλύτερος φραπές που υπάρχει!! 
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτε αριστερο μπακ!