Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.
Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά. ;)
Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;
από Maklaz
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Από την μια να μην κόψουμε την καριέρα του Μύθου.
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.

Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.

Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
από gervasio artigas
Τετ 24 Δεκ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Με ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΖΑΦΕΙΡΗ κι ενα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΠΕΡ για πλακα στους 4 του γιουροπα
Στα τετοια μου το πρωκταθλημα τους
ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΘΕΛΩ
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
από Γερασίμου
Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
από thomas Murg
Παρ 26 Δεκ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι υπήρξαν φωνές εδώ μέσα που ζητούσαν τον Κάργα και ήταν και ευχαριστημένοι με την απόκτησή του. Σίγουρα θυμάμαι πάντως ότι πολλοί ωρύονταν εδώ μέσα που μας είχε προλάβει η χάρτινη και πήρε τον Φερνάντες και τον Φαν Φέρτ από τον Βόλο. Κι έναν ακόμη αριστερό ...
από leomatos88
Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
από Taseos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έλληνες από μικρές ελληνικές ομάδες δε θέλω αν δεν είναι κάτι τρομερό. Αν είναι να πάρεις παίκτες από Παναιτωλικό και λειβάδια, μια χαρά ακαδημίες έχεις.
από sourmenetes
Δευ 29 Δεκ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Και μας τι μας νοιάζει;;

Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
από FreeWatcher
Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Ναι Μαρσαντος και τον Γιερεμεγιεφ πριν 13 χρόνια τον ειχε προτείνει αλλά περιμέναμε να ωριμάσει ο παίκτης και οι συνθήκες, να ψηθεί στον παναθηναϊκό και μετά να τον φέρουμε για φορ. Νταξ καλός ο χουλιαμας αλλά η ομάδα τώρα καίγεται για παίκτες. Το ότι απορρίψαμε τον Βαργκας (δεν τον ξέρω) για να ...
από Γερασίμου
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κένι είναι ξυλοκόπος, ο Ζαφείρης δεν χρειάζεται και σύμφωνα με κάποιους άλλους συνδαιτημόνες πριν κάνα χρόνο ο Μιχαηλίδης ήταν για Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία και το παλικάρι τους διέψευσε. Μακάρι να μην τον επηρέασε στον ψυχικό του βασικά κόσμο ο τραυματισμός του, γιατί είναι παίκτης και ...
από marsantos
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από nkoss
Τρί 06 Ιαν 2026, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Μια πλατεία, αλλά με δύο πλατάνια.
από Χωρικός
Τρί 06 Ιαν 2026, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

αα βλέπω πήγες κι εσύ! :) κάτω απ'το μεγαλύτερο πλατάνι, ο καλύτερος φραπές που υπάρχει!! :mrgreen: