Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο να έχουν πάρει εργολαβία τον πόλεμο εις βάρος Σαββίδη σε μορφή pro bono - για το καλό του πλανήτη και του περιβάλλοντος ας πουμε
από abc_o_ karpouzas
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...

ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..

ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...

ετσι και τωρα η ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως, λεω μήπως, κάποια στιγμή να αντιληφθούμε οτι το θέμα δεν είναι ο Μυστακίδης, όπως φωνάζω από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά το τι κάνουν κάποιοι άλλοι εντός και γύρω απ τον ΠΑΟΚ;

Αλλά εντάξει μπροστά στα λεφτά ποιος νοιάζεται
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή τι θέλετε να κάνει ο Μυστακιδης; Να βγει να εκφράσει αποστροφή για το ύφος των άρθρων ενός μέσου αυτού του επιπέδου; Δεν θυμάμαι πόσα άρθρα είχαν γραφτεί στο όνομα του Αγγελόπουλου η του Κοπελουζου από το ιδιο μέσο. Ασχολήθηκαν ποτε; Επιμένω ότι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος. Νομίζετε ότι ...
από eorptol1
Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Οραμα υπάρχει και το έδωσε αυτός που μας έβγαλε από τα σκατα.... Ναι ΠΑΟΚ θα υπάρχει αλλά θα είναι έρμαιο του κουλη... Αυτά που πέτυχε ο Ιβάν δεν τα ξαναείδαμε ποτέ ούτε οι κάτω πρώτη φορά και σε διοικητικό επίπεδο είμαστε πλήρως ανταγωνιστικόι με το ποκ πρώτη φορά.... Και το ξέρουν πολύ καλό οι ...
από marsantos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...
από Equalizer
Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Καθώς είναι εμφανές τώρα οτι την "ενημέρωση" για το οτι δεν χρωστάει η ΠΑΕ στον ΑΣ την έδωσε η ΠΑΕ παντού (ξαναλέω αν και εφόσον είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνονται και οχι παραπλανητικά ή ψευδή) τότε είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην όλη υπόθεση και δείχνει οτι γενικά ΚΑΘΕ ΤΙ που ακούγεται αυτό τον ...
από anatolikos2
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.

Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.

Όπως είναι ...
από astral
Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

@astral Δεν ξερω που πηγανε ουτε θα κανω υποθεσεις γιατι αντιληφθηκα οτι ειναι λαθος τροπος, απλα με την δικια μου ποδοσφαιρικη λογικη δεν εγινε η επενδυση που επρεπε. Πχ αντι για Κολει πανε φερε με 3εκ εναν σχετικα μικρο και ταλαντουχο.Αν τον πιστευεις θα σου τα φερει πισω.

Άλλο δεν έγινε η ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

1. Οι μελέτες τα σχέδια και όσα έχουν γίνει ως τώρα, ΕΙΝΑΙ έργα. Και κοστίζουν ΠΟΛΛΑ

2. "Ο Ιβάν κέρδισε από το ΠΑΟΚ τόσα χρόνια" ακούμε μέσες άκρες τόσο καιρό. Αναμένω να δω εδώ τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί ΟΧΙ τον Ιβάν, αλλά τον εαυτό του. Μπορεί να ασκήσει πιέσεις προς όφελος του εαυτού ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;

Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη

Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...
από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον ...