Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σαββίδη το μεγαλύτερο ελλατωμα σου είναι ότι δεν είσαι θεσσαλονικευς.... 

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:
Μητσοτάκης: “Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια δίκαιη και αναλογική απόφαση, αντίστοιχη με εκείνες για ΟΑΚΑ και κλειστό Άνω Λιοσίων”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook το πρωί της Κυριακής (27/7), αναφέρθηκε στην παραχώρηση ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε έζησα τις καλλιτερες στιγμές στην Τούμπα και μας το χάρισαν ομάδα προπονητής σάββιδης και ο Μάκης Γκαγκατσης και τα 20000 πετσια
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
μια ερωτηση διαφορετικη .....τον Ιβαν λενε καποιοι εξαφανισμενο ,τον τελη που ειναι γνωστος εδω και καιρο τον ξερουμε απο μια παλια φωτογραφια δεν κυκλοφορει τιποτε αλλο....ειναι υπαρκτο προσωπο ? κατσαρη τον εχεις δει απο κοντα ?

κυκλοφορει καμμια αλλη φοτο του ξερει καποιος ?

κυκλοφορει καμμια αλλη φοτο του ξερει καποιος ?
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.opengov.gr/cultureathl/?p=9096
Βρες βρε χριστιανέ μου μια ΠΑΕ να έχει μπουτίκ. Μια. Ξέρεις 4 μεγάλες ΠΑΕ . Βρες μου μια γαμημενη. Όλες θέλουν να κλέψουν τον ΠΑΟΚ . Παγκόσμια συνομοσια. Τραβάτε σε κάνα φοροτεχνικό να σας μάθει τα βασικά. Είπε ένας στο χ μια μαλακια και πρέπει ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν τους χάλασε Γιανναρε η αποθέωση. Ξαφνιάστηκαν οι φτιάχνω τόσο καιρό κλίμα!! Έσφιξαν γροθιά στις αποκρούσεις του πάνελ κα. Δάγκωσαν χείλη. Τι καλά να έμπαιναν είπαν. Αλλά δεν μπήκαν! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ! κοκομπλοκο τα τρολ
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.
Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".
Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".
Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελουμε καθαρες κουβεντες απο τη ΜΑΝΑ του συλλογου, τον ΑΣ! Aν ο Ιβαν μπορει να δωσει εγγυησεις τοτε ξεκιναμε την εκδοση αδειων για την κατασκευη του νεου σπιτιου μας με τον ευεργετη Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη! Αλλιως ενεργοποιειται το μνημονιο με τον φιλευσπλαχνο και παγκοσμιο ΠΑΟΚτση, κυριο Αριστοτελη ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν περιμένω να ακούσω απολύτως κανένα επιχείρημα που να ενισχύει το αφήγημα πως ότι έγινε, δεν έχει στόχο τον Ιβάν και το λιμάνι, αλλά το καλό του ΠΑΟΚ.
Δεν αναμένω όμως και καμία απευθείας επίθεση στον Ιβάν, ιδίως μετά το στραπάτσο που έφαγαν με την αρχική τους τοποθέτηση απο το λαό του ΠΑΟΚ που ...
Δεν αναμένω όμως και καμία απευθείας επίθεση στον Ιβάν, ιδίως μετά το στραπάτσο που έφαγαν με την αρχική τους τοποθέτηση απο το λαό του ΠΑΟΚ που ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν στο παραπάνω κείμενο, αντικαταστήσουμε την λέξη ''ΠΑΟΚ'' με την λέξη ''κράτος'' και την λέξη ''ΑΣ'' με την λέξη ''πολιτικοι'', το νόημα παραμένει το ίδιο.
Και όπως στην πολιτική, λέμε ''πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να μην δρουν χωρίς έλεγχο οι πολιτικοί'', έτσι και στον ΠΑΟΚ, πρέπει όλοι να ...
Και όπως στην πολιτική, λέμε ''πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να μην δρουν χωρίς έλεγχο οι πολιτικοί'', έτσι και στον ΠΑΟΚ, πρέπει όλοι να ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ...
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ότι εσείς θα εισασταν εν δυνάμει επενδυτές (δεν λεω ο Σαββίδης, ένας οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής) και θα μετά την σημερινή συνέντευξη θα δεχόσασταν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν άνθρωπο που κραδαίνει ένα μπουκαλάκι νερό και τρέμει από τα νεύρα του, μια κυρία που είναι δικηγόρος αλλά ...