Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές

Return

από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σαββίδη το μεγαλύτερο ελλατωμα σου είναι ότι δεν είσαι θεσσαλονικευς.... :roll:
από aivas19
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:

Μητσοτάκης: “Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια δίκαιη και αναλογική απόφαση, αντίστοιχη με εκείνες για ΟΑΚΑ και κλειστό Άνω Λιοσίων”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook το πρωί της Κυριακής (27/7), αναφέρθηκε στην παραχώρηση ...
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε έζησα τις καλλιτερες στιγμές στην Τούμπα και μας το χάρισαν ομάδα προπονητής σάββιδης και ο Μάκης Γκαγκατσης και τα 20000 πετσια
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.

Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
από eorptol1
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

μια ερωτηση διαφορετικη .....τον Ιβαν λενε καποιοι εξαφανισμενο ,τον τελη που ειναι γνωστος εδω και καιρο τον ξερουμε απο μια παλια φωτογραφια δεν κυκλοφορει τιποτε αλλο....ειναι υπαρκτο προσωπο ? κατσαρη τον εχεις δει απο κοντα ? :shock: :shock:
κυκλοφορει καμμια αλλη φοτο του ξερει καποιος ?
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

https://www.opengov.gr/cultureathl/?p=9096

Βρες βρε χριστιανέ μου μια ΠΑΕ να έχει μπουτίκ. Μια. Ξέρεις 4 μεγάλες ΠΑΕ . Βρες μου μια γαμημενη. Όλες θέλουν να κλέψουν τον ΠΑΟΚ . Παγκόσμια συνομοσια. Τραβάτε σε κάνα φοροτεχνικό να σας μάθει τα βασικά. Είπε ένας στο χ μια μαλακια και πρέπει ...
από Taseos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν τους χάλασε Γιανναρε η αποθέωση. Ξαφνιάστηκαν οι φτιάχνω τόσο καιρό κλίμα!! Έσφιξαν γροθιά στις αποκρούσεις του πάνελ κα. Δάγκωσαν χείλη. Τι καλά να έμπαιναν είπαν. Αλλά δεν μπήκαν! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ! κοκομπλοκο τα τρολ
από Kabamaru11
Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.

Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".

Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
από Pater
Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Θελουμε καθαρες κουβεντες απο τη ΜΑΝΑ του συλλογου, τον ΑΣ! Aν ο Ιβαν μπορει να δωσει εγγυησεις τοτε ξεκιναμε την εκδοση αδειων για την κατασκευη του νεου σπιτιου μας με τον ευεργετη Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη! Αλλιως ενεργοποιειται το μνημονιο με τον φιλευσπλαχνο και παγκοσμιο ΠΑΟΚτση, κυριο Αριστοτελη ...
από gpap5
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

δεν περιμένω να ακούσω απολύτως κανένα επιχείρημα που να ενισχύει το αφήγημα πως ότι έγινε, δεν έχει στόχο τον Ιβάν και το λιμάνι, αλλά το καλό του ΠΑΟΚ.

Δεν αναμένω όμως και καμία απευθείας επίθεση στον Ιβάν, ιδίως μετά το στραπάτσο που έφαγαν με την αρχική τους τοποθέτηση απο το λαό του ΠΑΟΚ που ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.

Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".

Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
από gpap5
Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Αν στο παραπάνω κείμενο, αντικαταστήσουμε την λέξη ''ΠΑΟΚ'' με την λέξη ''κράτος'' και την λέξη ''ΑΣ'' με την λέξη ''πολιτικοι'', το νόημα παραμένει το ίδιο.

Και όπως στην πολιτική, λέμε ''πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να μην δρουν χωρίς έλεγχο οι πολιτικοί'', έτσι και στον ΠΑΟΚ, πρέπει όλοι να ...
από eorptol1
Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ...
από DonnieMcGrath
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ότι εσείς θα εισασταν εν δυνάμει επενδυτές (δεν λεω ο Σαββίδης, ένας οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής) και θα μετά την σημερινή συνέντευξη θα δεχόσασταν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν άνθρωπο που κραδαίνει ένα μπουκαλάκι νερό και τρέμει από τα νεύρα του, μια κυρία που είναι δικηγόρος αλλά ...