Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές

Return

από renegade
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Και να που φτάσαμε αδερφέ μου, που έλεγε κι ο Ξυλούρης, στο σημείο που έχει ανανεωθεί ο Ντελιας και πλέον είναι καλά πληρωμένος και τα παιδάκια στην Κρήτη και το Καστελόριζο συνεχίζουν να φοράνε την φανέλα του.

Και τώρα όμως αυτόματα, όχι βεβαίως εκδικητικά, θα περάσουμε το λεπτό σημείο καμπής ...
από marsantos
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

...
Όχι marsantos, δε με ενδιαφέρει αν στο τέλος γινόμαστε ομάδα ή όχι, το καλοκαίρι παίζονται οι πιο σπουδαίοι οικονομικοί στόχοι της ομάδας και δεν αντέχω να παίζω τα εκατομμύρια στο νήμα κάθε χρονιά. Να ξέραμε μόνο πόσο μας στοίχισαν οι χ ψ Λέφσκι, Έστερσουντς, Μάλμε κλπ.

Η ομάδα μπορεί να ...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Sera4.....

Δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες από καμιά ομάδα που τελειώνει μια σεζόν διακοπαρει και ξεκινάει την νέα όπου δίνει έναν...επίσημο...σχεδον με το τέλος της προετοιμασίας....

Αυτός ο....καιρος..για όλες τις ομάδες είναι.. ρωσική ρουλέτα...

Αυτό είναι και το...τρικ..οπου το παγκόσμιο ...
από marsantos
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

...
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λες έγινε ομάδα? Την 4ετία του αυτή ομάδα είδαμε μια χρονιά, την χρονιά που γεννούσαν και τα κοκόρια μας, που μεσοεπιθετικά όλα έμπαιναν κι ο Κοτάρσκι όλα τα έβγαζε. Να σου θυμίσω ότι τις άλλες χρονιές κάναμε μετριότατες πορείες και βαφτίζαμε το 80% του ρόστερ ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν, πάντα να θυμάστε ότι δεν απευθύνεται ποτέ στους φιλάθλους, ούτε κάνει κάποια είδους ανάλυση του αγώνα. Συχνά γκρινιάζουν για αυτό κάτι τηλεοπτικοί/ιντερνετικοί αναλυτάδες της κακιάς ώρας, προφανώς γιατί περίμενουν έτοιμη στο πιάτο κάποια τακτική ανάλυση για να πετάξουν ...
από dimitris7777
Παρ 15 Αύγ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Το πρόβλημα δεν είναι τελικά τι παίκτης είναι ο Τσάλωφ αλλά ότι κατέδειξε το πως έγιναν όλες οι περσινές μεταγραφές......ήταν η αποθέωση του Γιώργης scouting......γι' αυτό και η μόνη μεταγραφή που έπιασε από τις συνολικά 10 που έγιναν ήταν ο Καμαρά, για τον οποίο επέμενε πάρα πολύ ο Λουτσέσκου ...
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια επιπολαιότητα στην τελική απόφαση, στο τάιμινγκ της πάσας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τελική ενέργεια.

Θα ξεμπλοκάρει, είναι βαρόμετρο.

Sera καλημέρα.
Είναι γεγονός πως πολλές φορές βλέποντας αυτό το παιδί, μας δημιουργείται η αίσθηση που περιγράφεις.
Θέλω να δώσω μια διαφορετική ...
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

...

Equ ανοίγεις ωραία ποδοσφαιροκουβέντα.
Νομίζω πως είμαι ο πρώτος σε αυτό το φόρουμ που έγραψε ανοικτά κριτική για αυτό το παιδί, τη χρονιά του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την περίοδο μετά από το 2-1 στο Χαριλάου όπου έγραφα συνεχώς πως άλλο Ντέλια βλέπαμε μέχρι το Χαριλάου και άλλο από ...
από Nassos
Παρ 22 Αύγ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:09 Μητσοτάκης ή καταστροφή. Ο Έλληνας φοβάται και τη σκιά του.
Φοβάται και τη σκιά του αλλά είναι ειδικός και στα πάντα. Από χρηματιστήριο και εμβόλια mrna μέχρι προπονητική και σκαουτινγκ. Άμα ο κουλης έφερνε στην Ελλάδα τις χαρές που μας έχει δώσει ο Λουτσε θα τον ψήφιζα και εγώ.
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Έτσι όπως πάει θα ανανεωθεί αυτόματα από Σεπτέμβρη

Ο πουστης ξέρει πολύ καλά τη θέση.
Ο τρόπος που παίζει όταν ξεμένει από δυνάμεις,οι τοποθετήσεις που παίρνει και ο τρόπος που απωθεί τους αντιπάλους από τον άξονα είναι κάποιοι από τους λόγους που είναι καψούρα του προπονητή
από Nik MK_UK
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Το γκολ σημερα ξεκιναει απο re-press (που λεει και ο Λουτσε συνεχεια ) του Μειτε. Παραλληλα παει μεχρι εκει που πρεπει στο χωρο και μαζι με Ζιφκο και Τειλορ εκλεισαν τους χωρους με αποτελεσμα να μην υπαρχει ευκολη πασα του Δεληγιαννιδη. Δειτε τη φαση, εχει πολυ ενδιαφερον τακτικα.
Ειναι απιστευτος ...
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Στην εποχή του βαρ είναι πέναλτι και το έχουμε δει πλέον δεκάδες φορές...μας αρέσει δεν μας αρέσει

Ο τρόπος που δίνει την ασίστ στον ζίφκο δείχνει ότι δεν του λείπει ποδοσφαιρικη ποιότητα.
Αυτό που του λείπει είναι ψυχολογία για μαχητικότητα
Δεν μπορεί να παίξει με πλάτη και δεν είναι κάτι ...
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Για παλαίμαχος καλά τα πήγε

Α ρε ντουγανια
από george188
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:22 Συμφωνώ ότι είναι πέναλτι και είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιρναν οι ανταγωνιστές μας.

Στο σκαι ούτε καν στις αμφισβητούμενες .
Mη το ψάχνεις, εδω ο γιουρκας ειπε το αμίμητο οτι ΑΝ ο δεληγιαννίδης εδιωχνε μπορει να έβγαινε και 0-0 το ματς. Μη περιμενουμε σχολιασμό φάσεων
από renegade
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Δεν μπορει να κριθει απεναντι σ ενα αδυναμο αντιπαλο που δεν τον πιεσε καθολου.

Σε αυτά τα παιχνίδια θέλω Κέρβερο και σταθερο το 3-4ο στόπερ μου
Αν ξέρω ότι έχω 1500 λεπτά χωρίς πονοκεφάλους,τότε όλα γίνονται ευκολότερα
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και σε πιο ντέρμπι ...