Και κάτι άλλο αναφορικά με την "τοποθέτηση" Καλπάκη
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε ...
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@gervasio artigas
Φτάνει ρε μεγάλε με την ειρωνία.
Δηλαδή τι θες να σου απαντήσει κάποιος ότι και ο Τέλης δεν θα φέρνει κάθε χρόνο 5 δανεικούς απ'το πανέρι στο μπάσκετ;
Ή δεν θα βρίσκει πεντάρι όλο το καλοκαίρι και θα ψάχνει Σεπτέμβρη και θα κάνει παζάρια για 100 χιλιάρικα;
Και αυτά που γράφετε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.newsbreak.gr/parapolitika/891155/telis-mystakidis-to-skoteino-parelthon-toy-oyranokatevatoy-ependyti/
https://www.thetotalbusiness.com/2024/04/08/telis-mistakidis-success-story-skandala-ependiseis-ellada/
https://www.forbesgreece.gr/forbes-elliniki-ekdosi/3926463/telis-mustakidis-poios ...
https://www.thetotalbusiness.com/2024/04/08/telis-mistakidis-success-story-skandala-ependiseis-ellada/
https://www.forbesgreece.gr/forbes-elliniki-ekdosi/3926463/telis-mustakidis-poios ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
- Δευ 13 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυτευτε μάλλον στο τέλος θα πάρεις τα απ'αυτά μου. Οι μπασκετικοί μην περιμένετε μεγαλεία. Το δίδυμο του λεκανοπεδίου δεν σπάει. Για να το σπάσει ς χρειάζεται να έχεις κακαλα. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να μπαίνει απ'τα παράθυρο, κι όχι από την πόρτα καταλαβαίνεις και τις προθέσεις του και το ποιόν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ΌΠΟΙΟΣ και αν αναλάβει πρόεδρος της ΚΑΕ, πέραν από τα συμφέροντα του νέου επενδυτή (εκμετάλλευση γηπέδου κτλ.) θα πρέπει να μπορεί ν α υπηρετήσει το μεγάλωμα της ομάδας . Και σε αυτό το task όχι μόνο δεν περισσεύει κανείς, αλλά Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ που μπορεί να δοθεί είναι από τον Θανάση, τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι όσοι έχουν λεφτά δεν τα πετάνε δεξιά και αριστερά ακόμα και το 1 εκατομμύριο που γιαυτους είναι 100 ευρώ αναλογικά δεν το χαρίζουν.
Να θυμίσω όταν ο Σαββίδης πλήρωσε τις οφειλές της ΠΑΕ προς δημόσιο το έκανε με μορφή δανεισμού από τη DIMERA.
Υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Τι σχέση έχει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν ...