Νταξει είναι δεδομένο ότι θα γινόταν πανηγύρι με αυτήν την επιλογή.
Για μένα από την στιγμή που κάνει στον λουτσεσκου και θα είναι διαθέσιμος 01/01 καλά κάνει η παε και τον παίρνει. Μην ξεχνάμε πως αυτό που περιμένει ο λουτσεσκου από το φορ είναι πολύ περίπλοκο. Και μπορει ο γερεμεγιεφ να μην είναι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Γερεμέγιεφ είναι για φορ συγκεκριμένους αγώνες.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλοκαίρι όταν λέγαμε ότι έχουμε 3 φορ (με 3ο τον Μύθου) μας λέγατε ότι έχουμε 1 φορ και 1,5 στόπερ γιατί ο Μύθου δεν ακόμα. Τώρα που λέμε ότι ο Γερεμεγιεφ ισως αποκτάται ως 3ος φορ, μας λέτε οτι πάλι μαλακίες κάνει η ΠΑΕ γιατί δεν στηρίζεται ο Μύθου. Ρε μπαγάσες όπως θέλετε τα γυρνάτε για να ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.
Φίλε geobila καλημέρα.
Μια μικρή διόρθωση. Με Αμπέλ είχε αυτήν την ελευθερία ο Τζόλης.
Με Πάμπλο όχι. Με Πάμπλο σιγά σιγά μπήκε σε ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.
Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν οκ ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ισχύει του Carlos Martin..Μεγάλη παικτουρα....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
Να ρωτήσω κάτι;
Εσύ δεν καθοδηγεις και παιζεις το παιχνιδι; (αν μοιάζει με το ΦΙΦΑ)
Άρα εσύ τους μακελεψες, όχι ο Μαρτίν... ;)
Κι εγώ έπαιξα μια φορά με τον γιό μου ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα σε ολους,
παιρνω την πρωτοβουλια να σας κουρασω λιγο με ψυχο-φιλοσοφια βλεποντας οτι η πλειοψηφια ειναι αρκετα απογοητευμενη :D
Ξεκιναμε με Σλαβοϊ Ζιζεκ, εχει αναλυσει την "κουλτουρα του παραπονου" οπου το υποκειμενο, στην προκειμενη ο αγαπητος μεσος Παοκτσης, υποσυνειδητα απευθυνεται σε ...
παιρνω την πρωτοβουλια να σας κουρασω λιγο με ψυχο-φιλοσοφια βλεποντας οτι η πλειοψηφια ειναι αρκετα απογοητευμενη :D
Ξεκιναμε με Σλαβοϊ Ζιζεκ, εχει αναλυσει την "κουλτουρα του παραπονου" οπου το υποκειμενο, στην προκειμενη ο αγαπητος μεσος Παοκτσης, υποσυνειδητα απευθυνεται σε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
......τουλάχιστον το ίδιο επείγουσα με την ανάγκη να πάρουμε σέντερ μπακ;
Όχι βλέπω ακριβως το ίδιο και μάλιστα βλέπω διπλό κακό μιας και στο δεξί μπακ έχουμε θέμα, ο Κενι παίζει στα όρια τραυματισμου και φάνηκε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπολογισε και εμενα.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:35 Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
......τουλάχιστον το ίδιο επείγουσα με την ανάγκη να πάρουμε σέντερ μπακ;
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense