Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλησπέρα! Αρκετά καλη η ομάδα εχθές απλά κάποιες φορές θα έρθουν και αυτά τα αποτελέσματα που σε έναν αγώνα δρόμου που λέγεται πρωτάθλημα είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ... Η μη επίτευξη του γκολ έχει να κάνει 1.Τραυματισμος Πελκα 2.Κωνστανελιας με ίωση 3. Ζιβκο βαρης και ντεφορμέ 4. Ταισον τα ίδια.... κατά τα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Αν δεν μπορούμε να τερματίσουμε πάνω από τον α.ρ.η. ας πάμε πιο κάτω. Εμείς θα φταίμε και μόνον.
Είναι θέμα μόνο δυνατοτήτων; Αν ναι , θα φταίμε μόνο εμείς.
Παρεμπιπτόντως ας δούμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες της κλήρωσης.
Όλοι οι ποκιτες έχουν 2 ομάδες β εθνικής.
Εμείς μία.
Ο αρης επίσης ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
- Τρί 16 Σεπ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλή ομάδα ο Λεβαδειακός και νομίζω πως έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή.
Είδα τα πρώτα 60 λεπτά με την αεκ και νομίζω πως είναι από τις καλύτερές ομάδες στην Ελλάδα σε mid block παιχνίδι. Ο τρόπος που έκοβε τις ευθείες πάσας όταν η αεκ ξεκινούσε από πίσω ήταν υποδειγματικός. Ταυτόχρονα μου ...
Είδα τα πρώτα 60 λεπτά με την αεκ και νομίζω πως είναι από τις καλύτερές ομάδες στην Ελλάδα σε mid block παιχνίδι. Ο τρόπος που έκοβε τις ευθείες πάσας όταν η αεκ ξεκινούσε από πίσω ήταν υποδειγματικός. Ταυτόχρονα μου ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 17 Σεπ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φασιστική συμπεριφορά και δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτως ή άλλως, αν μια ομάδα έχει παγκόσμιο ρεκόρ αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Ανέκαθεν σε θεωρούσαν πολίτη β’ κατηγορίας, τα ‘’τούρκοι’’, τα ‘’βούλγαροι’’, τα ‘’γύφτοι’’ διά της αέναης επανάληψής τους τι άλλο είναι; Δεν τα λένε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Α κ στις νίκες, γράψε ποσο γεμάτο ροστερ εχουμε.
Οι δανεικοι καμια σχεση δεν εχουν με το σημερινο συνοθυλεμα. Κανεις δεν θα βγει λαδι, νοοτροπια χωριου απο την αρχη μεχρι το τελος και οχι ατομικη ποιοτητα. εκτος αν ο κετζιορα κ ο μιχα ειναι δανεικοι
Κ ομως εχουν. Γιατι αν ειχες σοβαρο ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει λίγο μαγική εικόνα το σκορ αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε την ντροπή ούτε τη λάθος νοοτροπία που μπήκαν οι παγκιτες κυρίως να παίξουν.
Γελάω με όσους κράζουν τον Λουτσεσκου..
Δηλαδή ποτέ θα έκανε rotation?
Κι επίσης οι παίκτες που έπαιξαν ως επι το πληστον προορίζονται για το κλειστό ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ανησυχητικό ειναι ότι ο Ιβανουσετς προοριζόταν ως ο αντί Ντελιας.
Συνεχίστε ο,τι κάνετε.
Η σημερινή ΞΕΦΤΙΛΑ ξεπλένεται (σε μικρό βαθμό) μόνο με τρία στα τρία με Παναιτωλικό Μακάμπι και Τρίπολη και νίκη με γαύρο.
Καλά δείγματα μόνο ο μπιανκο έδειξε
Ειναι αποριας αξιο βεβαια πως για ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ματς με εκτεταμένο rotation που στράβωσε, ψιλό freak score, προβληματική νοοτροπία από κάποιους. Το σημαντικό είναι η άμεση αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι για να είναι κακή παρένθεση.
Αυτή (περίπου) η ενδεκάδα πρέπει να πάρει και τα επόμενα ματς του κυπέλλου με οποιοδήποτε τίμημα.
ΥΓ. Ιβανούσετς ...
Αυτή (περίπου) η ενδεκάδα πρέπει να πάρει και τα επόμενα ματς του κυπέλλου με οποιοδήποτε τίμημα.
ΥΓ. Ιβανούσετς ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προπονητής συγκεκριμένο, ρε συ sourme, τι να σκεφτόταν και τι να έκανε εν ώρα αγώνα, βλέποντας αυτήν την ιλαροτραγωδία; Άντε να πούμε ότι ήδη από το 46 ίσως έπρεπε να κάνει μια-δυο αλλαγές; Να τον ψέξουμε επειδή προφανώς ευθύνεται για τη σημερινή, επικίνδυνη νοοτροπία της ομάδας, σαφώς. Αλλά σε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τις πολύ καλές κερκίδες σήμερα. Πάντα είμαι αυστηρός με την κερκίδα γιατί σε αντίθεση με την ομάδα δεν έχει ποτέ δικαιολογία. Σήμερα είδαν μια ομάδα να υποφέρει και σε πολλά σημεία να δείχνει ανήμπορη και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Από το conference θα κανουμε άλμα και θα πάμε κατευθείαν τσου λου;
Βήμα βήμα. Για μένα ο στόχος πρέπει να είναι οι 8 του europa.
Βήμα βήμα. Για μένα ο στόχος πρέπει να είναι οι 8 του europa.