Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 547 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι σε αυτό το φόρουμ γράφουν μόνο ΠΑΟΚτσηδες που έχουν ως γνώμονα, το , κατά την υποκειμενική άποψή τους, συμφέρον του ΠΑΟΚ , αν μπορώ θα συνιστούσα το εξής:
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα από την 16/6/2025 και με όσα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, ενώ τα βασικότερα ...
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα από την 16/6/2025 και με όσα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, ενώ τα βασικότερα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν είναι αυτό το όνομα, οκ δεν είναι μούφας, ένας loanshark με εμπειρία σε γνωστή αμφιλεγόμενη τράπεζα του ΕΣωτερικού. Εξελίχθηκε όπως πολλοί του κλάδου, είχε μεγάλη εξέλιξη σε γνωστό Hedge Fund, τώρα πια έχει μετοχές στη λάμδα και σε real estate.
"Ελληνοαμερικανος" όμως?? Aπο που ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Oι προσωπικές υποθέσεις μέσω των σόσιαλ -εν συνδυασμώ με τον Τύπο- είναι πολύ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Μ Ε Ν Ε Σ. Αυτό δεν δείχνει απλή επιρροή στα μέσα. Αυτό παραπέμπει σε συγκεκριμένη οργανωμένη ομάδα που λειτουργεί με πυρήνα την "αλήθεια"
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε μου συμφωνώ ότι το καλύτερο για το λαό του ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, το νταλγκά μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός δυο δισεκατομμυριούχων. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι κανένας "υγιής ανταγωνισμός" δε φαίνεται να υπάρχει, ακόμα περισσότερο καμιά υγεία δεν δείχνει η προσπάθεια υπονόμευσης ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο αναφορικά με την "τοποθέτηση" Καλπάκη
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων ...
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με σύμφωνη γνώμη και των οργανωμένων ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε ...
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@gervasio artigas
Φτάνει ρε μεγάλε με την ειρωνία.
Δηλαδή τι θες να σου απαντήσει κάποιος ότι και ο Τέλης δεν θα φέρνει κάθε χρόνο 5 δανεικούς απ'το πανέρι στο μπάσκετ;
Ή δεν θα βρίσκει πεντάρι όλο το καλοκαίρι και θα ψάχνει Σεπτέμβρη και θα κάνει παζάρια για 100 χιλιάρικα;
Και αυτά που γράφετε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.newsbreak.gr/parapolitika/891155/telis-mystakidis-to-skoteino-parelthon-toy-oyranokatevatoy-ependyti/
https://www.thetotalbusiness.com/2024/04/08/telis-mistakidis-success-story-skandala-ependiseis-ellada/
https://www.forbesgreece.gr/forbes-elliniki-ekdosi/3926463/telis-mustakidis-poios ...
https://www.thetotalbusiness.com/2024/04/08/telis-mistakidis-success-story-skandala-ependiseis-ellada/
https://www.forbesgreece.gr/forbes-elliniki-ekdosi/3926463/telis-mustakidis-poios ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
- Δευ 13 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυτευτε μάλλον στο τέλος θα πάρεις τα απ'αυτά μου. Οι μπασκετικοί μην περιμένετε μεγαλεία. Το δίδυμο του λεκανοπεδίου δεν σπάει. Για να το σπάσει ς χρειάζεται να έχεις κακαλα. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να μπαίνει απ'τα παράθυρο, κι όχι από την πόρτα καταλαβαίνεις και τις προθέσεις του και το ποιόν ...