Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Η αποψινή βραδυά καθώς και όλη η βδομάδα που προηγηθηκε είναι εξαιρετική περιπτωση μελέτης (case study) για το πως στήνεται το παραμυθι των Αθηνεζων για τις τάχα μου ισχυρές ομάδες τους, πρεσβεις, προξενους κλπ. αλλά και για το πόσο πολύ τους έτσουξε η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιλ.
Έχουν λαλήσει σας λέω ...
από Jean Valjean
Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι το 70΄ ο γαύρος είχε τρέξει 80 περίπου χιλιόμετρα και η Αιντχόφεν 79.
Στο τέλος του αγώνα η Αιντχόφεν είχε τρέξει 113 χλμ περίπου και ο γαύρος 112 χλμ.
Στο σημαντικό τελευταίο εικοσάλεπτο (συν τις καθυστερήσεις) δηλαδή ο γαύρος έτρεξε 32 χλμ και η Αιντχόφεν 34 χλμ.
Αυτά τα 2χλμ παραπάνω ...
από Jean Valjean
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς παρεξηγηση φίλε Gka4 αλλά μου θυμίζεις το Ντέμη.
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".

Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
από Jean Valjean
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω το προηγουμενο ποστ μου, αναφερόμενος σε ένα πιο γενικό επίπεδο.
Κυκλοφορουν διάφορες εκφράσεις γύρω από τον τυπο παιχνιδιου που παιζουν οι ομάδες.
Παιχνίδι κατοχής, άμεσο, με αντεπιθέσεις κλπ.
Βασικά όμως υπάρχουν 2 είδη ποδοσφαιρου, εκείνο που επιλέγεις να ...
από Jean Valjean
Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
από Jean Valjean
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Σέβομαι φίλε μου marsantos τους λόγους για τους οποίους δεν θέλεις να συζητήσεις για ποδοσφαιρο. Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου με τον renegade στο θέμα αυτό.
Κατανοώ την απάντησή σου που είναι ορθολογική όπως παντα μολονοτι δεν συμφωνώ, αλλά ας το αφήσουμε για μιαν άλλη φορά.

Θα συμφωνήσω με την ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Απο την αρχη η στοχευση ηταν στο να χτυπησουν. Ηταν ξεκαθαρη οδηγια. Του Τζουρισιτς δεν νομιζω να ηταν βαση σχεδιου.

Ούτε του σιώπη ήταν.
Σε αντίθετη με του τετέ που ήταν καθαρή κίτρινη η οποία θα άλλαζε πολλα γιατί ο τετέ είχε εντολή να βγάλει πολύ επιθετικότητα απέναντι στον μπάμπα

Ας ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Για το ποιος έπρεπε να ξεκινήσει στην εντεκάδα και για το ποιος έπρεπε να αντικαταστήσει ποιον, με συγχωρείτε αλλά ας μείνουμε στις διαπιστώσεις για το ποιος δεν απέδωσε καλά και μόνον σε αυτές.

Για τον Μειτε π.χ. και το αν άντεχε, αν αντέχει και ποσο αντέχει, ειναι πραγματικα αστείο να εκφέρουμε ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν ειπωθεί όλα εκτός από ένα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να βγάλει ανακοίνωση που να στηλιτευει το πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα του Σιώπη απέναντι στον Κωνσταντελια, έναν συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα. Και να απευθυνεται προσωπικα στον Σιώπη και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δεν χρειάζεται να πει ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Σας έχω πρήξει, το ξέρω.
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.

Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να κινηθεί θεσμικά εντός επο και κυρίως να φροντίσει η ομάδα να μην κρυφτεί πίσω από μια άθλια διατησια η ομάδα. Υπάρχει κεδ υπάρχει διοίκηση της ομοσπονδίας. Ανακοινώσεις βγάζαμε και όταν δεν υπήρχε τίποτα από αυτά. Ουσία θέλουμε.

Ξαναβάζω δυο φράσεις που έγραψα στο ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Σωστά μιλάς φιλε @PAOK DreXleR
Γι αυτό ζήτησα να κάνει δήλωση-ανακοινωση ή ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και γι αυτό, και για άλλα...
από Jean Valjean
Τρί 11 Νοέμ 2025, 08:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση για τον Σιώπη τότε η αλλη λύση θα είναι αναγκαστικά η εξής
Να βρεθεί ένας παικτης μας που σε ένα από τα επόμενα παιχνιδια με τον βάζελο να κόψει το ποδοσφαιρο από τον Σιώπη.
Τότε θα παρουν το μήνυμα.
Αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, όλοι οι αντίπαλοι από εδώ ...
από Jean Valjean
Τρί 11 Νοέμ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση για τον Σιώπη τότε η αλλη λύση θα είναι αναγκαστικά η εξής
Να βρεθεί ένας παικτης μας που σε ένα από τα επόμενα παιχνιδια με τον βάζελο να κόψει το ποδοσφαιρο από τον Σιώπη.
Τότε θα παρουν το μήνυμα.
Αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, όλοι οι αντίπαλοι από εδώ ...