Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πολύ σωστά όσα γράφεις για τον Τετεη, φίλε vs40
Σχετικά με το ερώτημα για στόπερ/φορ και Τσαλοφ/Μυθου, η γνώμη μου είναι η εξής: ξεκινώ πρωτα από την γενική διαπίστωση για το πολυ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα το οποίο και ο ίδιος ο Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως το καλυτερο που έχει δει. Αυτό δεν ...
από Jean Valjean
Τρί 25 Νοέμ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Γύρισε ο Doom!

Πάρτε το πρέφα σα να λεμε

Καλώς τον Doomlord!

Σήμερα κοιτούσα τυχαία το πρωτάθλημα της Νορβηγίας επειδή θυμόμουν ότι μας ενδιαφέρει και βλέπω ματς της Βίκινγκ.

Εννοείται βάζω ειδοποιήσεις και όταν σκόραρε στο 70κατι, πανηγύρισα σαν να έβαζε γκολ ο ΠΑΟΚ!

Γράφε πιο συχνά ...
από Jean Valjean
Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Να ξεκαθαρίσω πρωτα ότι απο το Μάντσεστερ συμπαθω και υποστηρίζω την Σίτυ. Ποτέ δεν συμπαθησα την Γιουνάιτεντ.
Αυτό που συμβαίνει με την Γιουνάιτεντ αξίζει να το προσέξουμε γιατί μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε ορισμένα πραγματα για το ποδοσφαιρο γενικά.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κανονικό ...
από Jean Valjean
Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Διαβάζω στο σδνα "Παραπαίει η Σεβίλλη, στα «σχοινιά» ο Αλμέιδα".

Κι αναρωτιέμαι. Αλήθεια; Η Σεβίλλη του Αλμέιδα;

Τι παπάτζα φάγαμε ρε μλκς από τους στημένους αθηνέζους αρδ για την αεχ του Αλμέιδα;

Όσοι γράφαμε, δεν ήμασταν πολλοι, για την ΑΠΑΤΗ Αλμέιδα και το αναχρονιστικό ποδοσφαιρό του ...
από Jean Valjean
Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Καλημέρα marsantos !
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσοτερες ...
από Jean Valjean
Τετ 26 Νοέμ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Τα σκουλήκια για να ηρεμήσουν τα πρόβατα τους μετά τις εξελίξεις με Μυστακίδη, ανακάλυψαν ενδιαφέρον για την παε τους από δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία! :lol: :lol:

Εγώ πάντως είμαι μέσα. Να τους αναλάβει. Μόνο έτσι υπάρχει μια κάποια περίπτωση να σταματήσουν να λειτουργούν ως πουτ@ν@κια ...
από Jean Valjean
Τετ 26 Νοέμ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Είναι γρήγορη ομάδα χωρίς να είναι σκληρή. Μπορεί να παιξει και κλειστά και ανοικτά. Ίσως επιλέξει να παιξει κλειστά με μας.
Χρειάζεται προσοχή.
Να μπουμε δυνατά και συγκεντρωμένα και θα τους κερδίσουμε γιατί έχουμε και καλύτερη ομάδα και καλύτερες μονάδες.
Στα υπόλοιπα ματς θέλουμε όσο το ...
από Jean Valjean
Δευ 01 Δεκ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Είδα το ματς από το κινητό μέσα στο TGV από Παρίσι για Λυών. Με άκουσε όλο το τρένο και με κοίταζαν με περιεργεια όλοι τους.
Δεν ξέρουν τι σημαινεις για μας ΠΑΟΚάρα μου!
Κανείς τους δεν ξέρει....
:opaokara: :opaokara:

Μβπ ο Τάισον.
Πολύ δυσκολο το γκολ που έβαλε ο Γιακουμάκης.
Οριστικά και ...