Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τρί 11 Νοέμ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν δεν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση για τον Σιώπη τότε η αλλη λύση θα είναι αναγκαστικά η εξής
Να βρεθεί ένας παικτης μας που σε ένα από τα επόμενα παιχνιδια με τον βάζελο να κόψει το ποδοσφαιρο από τον Σιώπη.
Τότε θα παρουν το μήνυμα.
Αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, όλοι οι αντίπαλοι από εδώ ...
από Jean Valjean
Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Αυτοί γράφουν για τον Σιώπη με σκοπό να προλαβουν μια πιθανη επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δημιουργούν κλίμα δηλαδή ώστε να εμφανιστούν ως αδικημένοι και στοχοποιημενοι.
Γι αυτό πολυ νωρίς είχα γράψει εδώ μέσα ζητώντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα είναι αργά.

Τους γνωρίζω σαν καλπικη ...
από Jean Valjean
Τετ 12 Νοέμ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Συνεχίζω το προηγούμενο ποστ, με σκοπό να αναδείξω ένα συγκεκριμένο φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνον το ποδόσφαιρο, ούτε μόνον τα μέλη του φόρουμ, ούτε φυσικά μόνον τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας. Είναι μια γενική τοποθέτηση αυτή που ακολουθεί και θα ήθελα να την σκεφτείτε με την ...
από Jean Valjean
Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Σ'έναν ευνομούμενο και υγιή αθλητικό σύλλογο (ΑΣ) ανθρωποι όπως ο Θ. Χατζόπουλος θα ήταν περιζήτητοι και μόλις εμφανίζονταν θα τους δίνονταν όλες οι προυποθεσεις να παραμεινουν σε όποια θέση θέλουν οι ίδιοι ώστε να ωφεληθεί ο σύλλογος.
Ο Θ. Χατζόπουλος αντιπροσωπεύει αυτό που κάθε ΠΑΟΚτσής θα ήθελε ...
από Jean Valjean
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Η εθνική ομάδα για το ποκ είναι όχημα, μέσον για να δίνει παιχνιδια και να προβαλλει τους παικτες που έχει. Είναι επίσης μέσον για να διατηρεί τις ομάδες (του ποκ) ως πιο ελκυστικους προορισμους για τους φιλόδοξους νέους παικτες της χώρας. Είναι μέσον πιεσης δηλαδή.
Μόνον έτσι χρησιμοποιήθηκε και ...
από Jean Valjean
Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Απο την αρχή κιόλας μου φάνηκε περιεργο οτι ο ΑΣ κι ο Μυστακίδης ήθελαν να κάνουν γήπεδο χωρίς να έχει ο δεύτερος την Παε ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερα δυο μήνες πριν σε αυτό το νήμα, μου έλειπαν κομμάτια για να κλείσει το παζλ.
Τώρα είμαι σίγουρος. Δεν θέλουν, ποτέ δεν ήθελαν να κάνουν γήπεδο.
Αν κοιτάξουμε ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν θέλω και δεν προκειται να αναφερθώ στα της αλλαγής ιδιοκτησίας.
Είναι ειδικά θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και βλέπω ότι η παραπληροφορηση παει σύννεφο.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο Μυστακίδης αποκαλείται συνεχώς και συστηματικά "δισεκατομμυριούχος ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά σιγά και με προσοχή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που ακολουθήθηκε με τον Ιβάν, αρχίζει και η επίθεση στο προσωπο του Θ. Χατζόπουλου.
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Εκτός κι αν καποιος αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται. ;)
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Όλο το παιχνιδι ήταν ο Αντριγια. Το οδηγημα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά στο δευτερο γκολ είναι χαρακτηριστικες ενός τοπ κλας παικτη.
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές ...
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να κάνω χωριστά, μια ειδική αναφορά στον Παβλενκα.

Το καλοκαίρι στο δικό του νήμα είχα γράψει το εξής.

Κυρ 20 Ιούλ 2025, 18:17

Ειναι καλός τερματοφύλακας ο Τσέχος.
Θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς

Είμαι γενικά φειδωλός στα μεγάλα λόγια ειδικά για την θέση του τερματοφύλακα. Ο ...
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ε, αφού της έλειπε κι ο Παντελίδης....
Τι διαβάζουμε ρε φίλε....
Ο Παντελίδης!

Με το ζόρι οι Αθηνεζοι να απομακρύνουν τα φώτα που ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ πεφτουν σε τοπ κλας παικτες όπως π.χ. ο Ντελιας, ο Αντριγια κλπ. τους οποίους όποιος άνθρωπος αγαπά το ποδοσφαιρο δεν μπορεί παρα να τους εκτιμά. Αν αυτοί ...
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ας δουμε ορισμένα μικρά αλλά σημαντικά ζητήματα σχετικά με την προπαγανδα του ποκ.
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.

Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τάισον είναι ένας τοπ κλας παικτης, δυστυχώς δεν είναι μικρότερος σε ηλικία. Ακόμη όμως αντέχει και η ποιότητά του κάνει μπαμ.
Είναι πανεξυπνος, χτες σουταροντας απο την ίδια θέση, το πρωτο πλασε το έκανε στην δεξιά πλευρα του τερματοφυλακα ενώ το δευτερο στην αριστερή του.
Η εμπειρία του σε ...
από Jean Valjean
Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Μου φάνηκε περίεργο χτες, γιατί ο αρχηγός της Κηφισιάς έβγαζε τόσο κόμπλεξ σε κάθε φάση με αποκορύφωμα την αποβολή του.

Μετά βλέπω πως έπαιζε 4 χρόνια στον ρουλη και μου λύθηκε η απορία.

Καθόλου περιεργο φίλε μου.
Υπάρχει έξτρα μεροκάματο όταν κόβεις βαθμό από τον ΠΑΟΚ.
Είναι θεσμοθετημένο ...