Φίλε AΜΠΑΛΑΕΑ,
Δεν το είπε ο Νίκος Εγγονόπουλος αλλά ο Ντίνος Χριστιανόπουλος.
Το ακριβές δίστιχο είναι:
"και τι δεν κάνατε για να με θάψετε
όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος"
Η αναζήτηση βρήκε 158 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 85-74 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το πιο ανησυχητικό στα δικά μου μάτια είναι η εικόνα που δίνουμε ως ομάδα και όχι ατομικά ο κάθε παικτης. Δείχνουμε ασυνδετοι, χωρίς να παρουσιαζουμε συγκεκριμένες "κομπίνες", μας λείπει ο χαρακτήρας ως ομάδα.
Τι μας χαρακτηρίζει; η άμυνα; η επίθεση; τα ριμπάουντ; τα τρίποντα; το παιχνιδι μέσα στη ...
Τι μας χαρακτηρίζει; η άμυνα; η επίθεση; τα ριμπάουντ; τα τρίποντα; το παιχνιδι μέσα στη ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μεγάλωσα με τις ομάδες του Σάνον και του Λόραντ.
Μέχρι τα 22 μου χρόνια είχα δει 2 πρωταθλήματα και 2 κυπελλα Ελλάδας. Κι ορισμένους συγκλονιστικούς αγώνες στα ευρωπαϊκά.
Ανάμεσα στους τότε παικτες μας ξεχωρίζω τους Κουδα, Σαράφη, Ιωσηφιδη, Αναστασιάδη. Όλοι ήταν σπουδαίοι αλλά αυτοί ξεχωρίζουν ...
Μέχρι τα 22 μου χρόνια είχα δει 2 πρωταθλήματα και 2 κυπελλα Ελλάδας. Κι ορισμένους συγκλονιστικούς αγώνες στα ευρωπαϊκά.
Ανάμεσα στους τότε παικτες μας ξεχωρίζω τους Κουδα, Σαράφη, Ιωσηφιδη, Αναστασιάδη. Όλοι ήταν σπουδαίοι αλλά αυτοί ξεχωρίζουν ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τα έχετε γράψει όλα, όλοι σας.
Ας προσθεσω δυο τρία σημεία που φάνηκαν σε μένα σημαντικά:
1. Ο Αντριγια επέστρεψε. Μετά από πολύ καιρό έκανε καλή εμφάνιση κι η επίδραση που έχει η απόδοσή του στην ομάδα είναι γνωστή στον καθένα, επειδή τακτικά ο Αντριγια ούτως ή άλλως είναι παντοτε καλός.
2. Ο ...
Ας προσθεσω δυο τρία σημεία που φάνηκαν σε μένα σημαντικά:
1. Ο Αντριγια επέστρεψε. Μετά από πολύ καιρό έκανε καλή εμφάνιση κι η επίδραση που έχει η απόδοσή του στην ομάδα είναι γνωστή στον καθένα, επειδή τακτικά ο Αντριγια ούτως ή άλλως είναι παντοτε καλός.
2. Ο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Στη φάση εκείνη γύρω στο 30 που κάνει σουτ πολύ έξω από την περιοχή και δεν δίνει αριστερά του ή δεξιά του, ομολογώ ότι τον σιχτίρισα.
Η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης έδειξε και τον Λουτσέσκου, ήταν εμφανώς θυμωμένος.
Θεώρησα λοιπόν ότι θα τον κάνει αλλαγή. Είμαι σίγουρος ότι στην ανάπαυλα τον ...
Η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης έδειξε και τον Λουτσέσκου, ήταν εμφανώς θυμωμένος.
Θεώρησα λοιπόν ότι θα τον κάνει αλλαγή. Είμαι σίγουρος ότι στην ανάπαυλα τον ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η χρήση και μόνον της λέξης "Τσετσένος" αρκεί για να δηλώσει επακριβώς τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται η εμετική προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη προσωπικά. Αρκεί επίσης για να δηλώσει και το είδος της σκέψης και της νοοτροπίας όσων την ενστερνίζονται.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με την Ατλέτικο στην Τούμπα
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Είμαστε μια χαρά στη θέση του τερματοφυλακα.
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σήμερα το πρωι στη Νόβα καθώς χαζευα τα αθλητικά, βλέπω ένα μπανεράκι να κυλά στο κάτω μέρος της οθόνης.: ο Ελ αραμπι έβαλε γκολ στη νίκη εκτός έδρας της Ναντ επί της Παρί με 1-2.
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλό αποτέλεσμα το χθεσινό απέναντι σε μια συμπαγή ομάδα όπως ο Βόλος.
Μέτριο πρωτο ημίχρονο για μας, αισθητά καλύτερο το δεύτερο. Δίκαιη επικράτηση.
Όπως τα είπε ο Λουτσέσκου, στο πρωτο έλειπε η ένταση, μόλις αυτή επανήλθε στο δεύτερο κερδίσαμε ευκολα ακόμη κι αν ορισμένοι παικτες έκαναν τα λάθη ...
Μέτριο πρωτο ημίχρονο για μας, αισθητά καλύτερο το δεύτερο. Δίκαιη επικράτηση.
Όπως τα είπε ο Λουτσέσκου, στο πρωτο έλειπε η ένταση, μόλις αυτή επανήλθε στο δεύτερο κερδίσαμε ευκολα ακόμη κι αν ορισμένοι παικτες έκαναν τα λάθη ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Είναι πολυ καλός παικτης.
Έχει τεχνική υψηλού επιπέδου, φαίνεται στο οδηγημα που κάνει.
Τακτικά είναι σωστός, φαίνεται στους χώρους που καλυπτει, στις γρήγορες πασες και στα φάουλ που κάνει όταν χάνουμε την μπάλα.
Είναι γρήγορος και στο μυαλό και στα ποδια.
Φαίνεται να γουστάρει που βρίσκεται ...
Έχει τεχνική υψηλού επιπέδου, φαίνεται στο οδηγημα που κάνει.
Τακτικά είναι σωστός, φαίνεται στους χώρους που καλυπτει, στις γρήγορες πασες και στα φάουλ που κάνει όταν χάνουμε την μπάλα.
Είναι γρήγορος και στο μυαλό και στα ποδια.
Φαίνεται να γουστάρει που βρίσκεται ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Υπάρχει κάτι που βλέπουμε αν ανατρέξουμε στις 4-5 πρωτες σελίδες του παρόντος θρεντ.
Οι περισσοτεροι συμφορουμιτες, με την εξαίρεση λίγων (κάτι φυσιολογικό), κατάλαβαν από την πρωτη εμφάνιση για τι είδους παικτη μιλάμε.
Αυτό είναι πολυ θετικό και δείχνει ότι, όταν τον παικτη δεν τον "σημαδεύουν ...
Οι περισσοτεροι συμφορουμιτες, με την εξαίρεση λίγων (κάτι φυσιολογικό), κατάλαβαν από την πρωτη εμφάνιση για τι είδους παικτη μιλάμε.
Αυτό είναι πολυ θετικό και δείχνει ότι, όταν τον παικτη δεν τον "σημαδεύουν ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Ξεκινώ απαντώντας στο ερώτημα.
Θα ήθελα για φορ, τώρα που βγήκε από το κάδρο ο Ντεσερς, είτε τον Βεκχορστ είτε τον Ντε Γιονγκ, είτε τον ψηλό της Λειψίας. Πιστεύω ότι αυτό το στυλ παικτη μας ταιριάζει περισσότερο.
Ας παμε όμως να το συζητήσουμε πιο διεξοδικά.
Το ποιος παικτης θέλουμε να έρθει ...
Θα ήθελα για φορ, τώρα που βγήκε από το κάδρο ο Ντεσερς, είτε τον Βεκχορστ είτε τον Ντε Γιονγκ, είτε τον ψηλό της Λειψίας. Πιστεύω ότι αυτό το στυλ παικτη μας ταιριάζει περισσότερο.
Ας παμε όμως να το συζητήσουμε πιο διεξοδικά.
Το ποιος παικτης θέλουμε να έρθει ...