Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ήταν καλός, πολυ καλός για πρωτο παιχνιδι και σε ένα ματς που οι γύρω του απουσίαζαν.
Έδινε βοήθεια σε συμπαίκτες, έκανε αλλαγές παιχνιδιου, είχε κάθετες μπαλιές.
Πρώτο δείγμα θετικό, περιμένουμε τα επόμενα.
Ξεκινώ με τα θετικά. Η ομάδα βγαίνει πολυ καλά στην επίθεση και μπαίνει ευκολα στην περιοχη του αντιπάλου. Είναι σταθερή και σίγουρη στην άμυνα. Όλα αυτά απέναντι σε ομάδες που παιζουν από κλειστά έως παρα πολύ κλειστά και ενίοτε παιζουν επιπρόσθετα και σουμο όπως εύστοχα σημείωσε ένας φίλος σε ...
Πρέπει να παρουν θέση οι φιλαθλοί μας για την γενοκτονία των Παλαιστινίων; ΝΑΙ Πρέπει αυτό να γίνει έξυπνα ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα; ΝΑΙ Αν παρολα αυτά η ΟΥΕΦΑ μαφία βρει ευκαιρία να μας τιμωρήσει, το ερώτημα είναι: Αξίζει να τιμωρηθούμε επειδή θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην γενοκτονία; Η ...
Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής. Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ. Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
Η δήλωση είναι σωστή και σε ότι αφορά το περιεχόμενό της και σε ότι αφορά το χρόνο που έγινε.
Η παρανοια στην οποία αναφέρθηκε ο Λουτσέσκου είναι υπαρκτή και μάλιστα είναι περισσοτερο εμφανής σε όσους γεωγραφικά βρισκόμαστε μακριά από την πολη. Εδώ στην Αθήνα π.χ. δεν βλέπουμε κάτι ανάλογο στον ...
Το να υπάρχει ποστ σε ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ που να καλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην "μεγαλώνουν" την ομάδα παραπάνω (sic=ακριβώς) είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο.
Είναι λυπηρό να βλέπουμε ποσο πολυ επηρεάζει η προπαγανδα του Ποκ τους ίδιους τους ΠΑΟΚτσήδες.
Η αλήθεια είναι ότι πάνω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ...
Επειδη αναφέρθηκε το παιχνιδι του Αλμέιδα και ποιος το κατάλαβε και το αντιμετωπισε, παραθετω και την δική μου γνώμη. Το παιχνιδι του Αλμέιδα στηρίζονταν στην ανοχή της διαιτησίας. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με ποδόσφαιρο. Θα φανεί αυτό τώρα που πηγε στην Ισπανία και σε μια ομάδα όπως η Σεβίλλη. Το ...