Η αναζήτηση βρήκε 246 εγγραφές

Return

από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Το ποσό δεν το ξέρει κανένας πόσο είναι , 75εκ ήταν το συνολικό ποσό για το γήπεδο της χάρτινης , Ε δεν μπορεί να είναι 250 τού ΠΑΟΚ

Φιλε τα σχεδια εχουν βγει. 1) θα υπαρξει μεγαλη αλλαγη στην περιοχη δεν ειναι σε αλσος το γηπεδο. 2) Τα σχεδια της Νεας τουμπας κανουν την τζαμπασοφια να ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις κ. Κουβεντιδη. Ξημερωνει τεταρτη και οχι δεν εχει ανακοινωθει παικτης, ουτε συρμα στα ΑΡΔ να βγαλουν το ονομα δεν δωσατε. Την παρασκευη δηλωνουμε παικτες για τα Ευρωπαϊκα ματσ. 3 χαφ και 2 στραικερ με τον εναν να ειναι τα πρωτα του επαγγελματικα βηματα.
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Το ενδεχομενο να κοιταμε ιδιους παικτες με την ομαδα της γειτονιας και τον αστερα μου ανασα μου δε σε προβληματισε δηλαδη; 😂😂
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνω μπορουν μια χαρα οταν δημιουργουν μια δυσπιστια οτι μπορει ο Σαββιδης να κανει το εργο της Νεας τουμπας.

Το τεραστιο φαουλ του ΑΣ ειναι οτι δε μας λεει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με τον Μυστακιδη.

Αν εχει ζητησει ακριβως τα ιδια που ζηταει απο την ΠΑΕ το ακουω. Εαν δεν εχουν ιση μεταχειριση ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.

Παλι καλα που κοντεψαμε να κανουμε τη γαλλικη επανασταση και μενει το μεγαλυτερο πουλεν που εχω ζησει στον ΠΑΟΚ. Γιατι ΕΜΕΙΣ τον κρατησαμε στον ΠΑΟΚ.

Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;

Χαλαρώστε λίγο με τις εκφρασεις ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:52 Άρα όντως κλείσαμε Κριστιάνο!
Καλά άκουσα
siuuuuuuuuu? :opaokara: :opaokara:

Να τον ψησουμε να φτιαξει και την τουμπα αυτος να τελειωνουμε; :lol: :lol: :lol:
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά φοβάμαι μήπως εν μέσω όσων γίνονται για το γηπεδικό, κοιτάξουν να πάνε σε μεγαλύτερα ονόματα για επικοινωνιακούς λόγους και χάσουμε ενδεχομένως τόσο σε χρόνο, όσο και σε επιλογές πιο εφικτών στόχων για τους οποίους έχει γίνει προεργασία.

https://x.com/NicoSchira/status ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτομαι τον υπεροχο ξυλοκοπο γοδιν. :opaokara: :opaokara:

Ενα τετοιο ΤΣΟΓΛΑΝΙ θελουμε.
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος... μη πω τι την επεσε στον Πατερ; ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΡΕ;
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Το 250 βγαινει απο καπου; Εγινε κοστολογηση; Αν κοστισει δηλαδη 200 τα 50 θα τα παρει ο ΑΣ να πιει μπυρες;

Ειναι το proof of funds που ειχε στειλει. Δε νομιζω να εστειλε το ποσο τυχαια. Το ειχα αναφερει και πριν. Αυτος πρεπει να εμφανισε παραπανω λεφτα απο το ποσο θα κοστισει το γηπεδο για να ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Τι να ματσαρει αδερφέ; δεν ειναι πόκερ η φάση. Δεν μπορεί να επιβάλει τους όρους στην ΠΑΕ με το νέο γήπεδο. Η ΠΑΕ ανήκει στον Ιβάν και αυτό δεν αλλάζει

100%. Εγω μιλαω καθαρα για το εργο της κατασκευης της τουμπας. Η ΠΑΕ ανοικει στον Ιβαν και εαν δεν αποφασισει ο ιδιος να την πουλησει ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?

Ο ΑΣ ειναι ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Μπαινω να διαβασω μηπως εχουμε καποιο νεο με μεταγραφες.

Πρωτο σχολιο που διαβαζω ειναι για κρμεντσικ.

Τοσο χαλια ε μαγκες; :lol: :lol: