ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙleftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.
Σφίξαμε
Η αναζήτηση βρήκε 222 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η θα μπορουσε λεω εγω ο αδαης, να ειχε φτιαξει τοσα χρονια μια οργανωμενη ΠΑΕ που θα δουλευε σωστα και δεν θα χρειαζοτανε να συζηταμε κατι τετοιο. Κατι το οποιο δεν εκανε. Και δε προκειται να κανει.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ειναι που εχει θεμα στην καρδια; Ειναι καθαρος να παιξει μπαλα; Μην εχουμε κανενα περιεργο. Πρωτα για τον ιδιο και μετα για την ομαδα.Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλα δε θελανε να ριξουν λιγο τον μεσο ορο στην ομαδα; κιαλλος 30αρης στα χαφ; Παικταρα βεβαια απ'οσα βλεπω.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι αλλα ειναι παικτες μιας χρησης. Οτι σου παιξουν. Μπορει να φερουν επιτυχιες και να φερουν τα λεφτα τους πισω μεσα απο την Ευρωπη. Αν δε το κανουν ομως ειναι προβλημα.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:08 Άμα έχεις τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας σου δίνουν καμιά κούπα δώρο?
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πειτε μας καποιος τι γινεται δε θελω να δινω κλικ και να κανω ανανεωση στα ΑΡΔοσαϊτ 

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτός εδώ έχει ακουστεί ποτε?
https://www.transfermarkt.com/faris-moumbagna/profil/spieler/599663
Αυτος παντως φαινεται πολυ καλη περιπτωση. τρομερη ηλικια και λογικα θελει το restart. γκολ μπολικα με το μποντογκλιμ και στην γαλλια συμπαθητικα εως πολυ καλα νουμερα προπερσι. Περσι τον εκοψε ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια ο Γιοβιτσ ειναι.
Πηγη: Η φαντασια μου.
Πηγη: Η φαντασια μου.

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
θλαση 2ου βαθμου βαρια ομως. στα ορια τριτου.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΗΗΗΗΗΗ ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
αν τωρα απο γιοβιτσ παμε ξανα στον μαροκινο δεν ειναι απλα κρυο ντουζ. με πεταξες στην ανταρκτικη ειναι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ ειναι η καψουρα μου. Δυνατος γρηγορος καλος στο κουτι τσογλανακος τα παντα εχει. Το να λεμε γιοβιτσ ειναι σα να με παταει καποιος στον καλο.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.
Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.
Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα ...
Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.
Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψιλοδιαφωνω για το 31/8. Και πιο νωρις μπορεις να φερεις πολυ καλους παικτες. Κυριως μετα την προετοιμασια γιατι μπορουν να την αποφυγουν εφοσον δεν καλουνται απο καποιο ελιτ κλαμπ και συνηθως βαριουνται 

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι να μην "ανανεωσει ο ντελιας και βλεπουμε".
Να ανανεωσει ο Ντελιας και να φερεις εναν καλο στραικερ ενα καλο χαφ και ενα καλο στοπερ.
Φτανει με τις εκπτωσεις και τους συμβιβασμους.
Να ανανεωσει ο Ντελιας και να φερεις εναν καλο στραικερ ενα καλο χαφ και ενα καλο στοπερ.
Φτανει με τις εκπτωσεις και τους συμβιβασμους.