Η αναζήτηση βρήκε 222 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.
ΑΝ υπαρχει αναλογη προταση απο τον Μυστακιδη. Ο ΑΣ εδειξε να τρεναρει την αμεση απαντηση προς την ΠΑΕ για να ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ατυπο γραφειο τυπου του ενος λεει οτι σημερα δνε θα υπαρξει αποφαση για κανενα απο τα 2 μνημονια, αυτοι λενε οτι εχουν κ το μνημονιο απο μυστακιδη. Ευτυχως που εχουμε κ το ατυπο γραφειο τυπου δηλαδη κ μαθαινουμε οτι ο ΑΣ δεν εχει ενα μνημονιο συνεργασιας αλλα 2
Μαλιστα... Εμεις θα μαθουμε τι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εμένα δε με πείθει από τα highlights αυτός ο moubagna ότι είναι το φορ που χρειαζόμαστε.. Τέτοιες ανοιχτές άμυνες στην Ελλάδα δε θα βρει ποτέ.
φιλε ο σεντιρα σε σχεση με αυτον ειναι σαν να παιζει στον Φοινικα Πολιχνης
Εγω παλι ειδα φορ να ντριπλαρει και ενιωσα οπως την πρωτη φορα που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσάρης με τον Μυστακίδη είναι δεσμευτικο δε θα το ήξερε η ΠΑΕ;
Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα έκανε όλα ...
Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα έκανε όλα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκέψου λοιπόν είτε εξαρχής είτε εν πορεία να έμαθαν οι της ΠΑΕ ότι η ιστορική συμφωνία είναι δεσμευτική. Ποιός ο λόγος να μην υποχρεώσουν τους του ΑΣ να ξεβρακωθούν; Τους πουλάνε τρελίτσα, τους καταθέτουν τη συγκεκριμένη πρόταση και αναμένουν. Τη μια η νομική σύμβουλος του ΑΣ έριχνε βουτιές ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υποθεσουμε οτι η περσινη επισκεψη του Τελη στο Καυτατζογλειο ειχε να κανει με το γηπεδο που θα παιζει η ομαδα; Και να υποθεσουμε οτι πηγε για να δει τι γινεται και οχι για να δει τι δεν γινεται.. μεχρι να γινει.
Κοιτά επειδή το θυμάμαι και εγώ σε γεγονός τότε το είχα διαβάσει και σκεφτόμουν ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
βρήκα το τραγούδι της ΠΑΕ στο βίντεο παρουσίασης του Κεντιρα

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα βγει ο ΑΣ και θα ανακοινώσει για το τρίτο μνημόνιο που έστειλε σήμερα άλλος επενδυτής να χάσουμε εντελώς την μπάλα 

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ εικάζω ότι ο ΑΣ έχει σπαστεί εντελώς από την ΠΑΕ και την αδράνεια της στο γηπεδικό τόσα χρόνια και πλέον δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί μαζί της στο γηπεδικό. Απλά όλο αυτό γίνεται για να υπάρξει μια πιο ομαλή προς τον κόσμο σειρά γεγονότων. Από την άλλη ο Ιβαν δεν περίμενε ότι ο ΑΣ θα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάζουν πλάτη στον Μυστακίδη δηλαδή λες;
Αυτό υποψιάζομαι. Ότι δημιουργούν εσκεμενη καθυστέρηση για να φτιάξει μια καλογραμμένη και οργανωμένη αντιπρόταση που θα κάνει εύκολη την επιλογή τους που είναι μάλλον προκαθορισμένη. Δεν δείχνει ο ΑΣ να έχει πολλή όρεξη να συνεργαστεί με τον Ιβαν πλέον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξάρτητα από το τι άποψη έχει ο καθένας για το ζήτημα, ένα πράγμα που θεωρώ αδιαμφισβήτητο είναι ότι η στάση σιωπής του ΑΣ είναι εξαιρετικά εκνευριστική. Έχουν προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στον σύλλογο και στη συνέχεια... εξαφανίζονται. Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς απαντήσεις, χωρίς καμία ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακρως διχαστική ανακοινωση/ξεκατίνιασμα της παε,η οποία βρίσκεται σε πανικό και έχει χάσει κάθε έλεγχο της καταστασης.ΚΡΙΜΑ.Μόλις ο Α.Σ. ζήτησε τις απαραίτητες εγγυήσεις,αρχισε το ξεκατίνιασμα επιχειρώντας να στρέψει την προσοχή μακριά από την ταμπακιέρα(ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ).Πηγε περίπατο και η ενότητα που ...