Η αναζήτηση βρήκε 222 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ναι οταν καθε μανατζερικο γραφειο σε βλεπει να χαλας καθε τρεις και λιγο μεταγραφες ειτε για το ακαταλογητο οπως με τον Ντελια που θα καναμε την γαλλικη επανασταση να μοιαζει tomorrowland ειτε για να κοψεις ενα διφραγκο απο τον χυμο που πηρε να πιει ο παικτης στον καφενε μαντεψε.
Ολο και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Το προβλημα δεν ειναι ο ενας μανατζερ και η μια χαλασμενη μεταγραφη που στην ουσια εμεις την χαλασαμε με το στανιο και ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ.
Το ζητημα ειναι ο συστηματικα λανθασμενος τροπος με τον οποιο κινειται ο ΠΑΟΚ στην αγορα χρονια τωρα.
Το ζητημα ειναι ο συστηματικα λανθασμενος τροπος με τον οποιο κινειται ο ΠΑΟΚ στην αγορα χρονια τωρα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο εχει 2 ερμηνειες. Τον εχει σε εκτιμηση γιατι ερχεται στον ΠΑΟΚ ή επειδη τον εβλεπε στην μπαρι;delos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:02 Φιλαράκι μου σκολιξ και οπαδός της Μπάρι, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβαται μην μεινει και του ξανακανει ταναπου την τζαμπασοφια.vasgias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:12 Αρχικά, πρώτη φορά βλέπω τον Σαμπράκο τόσο νευριασμένο και στην τσίτα. Όπως καλά ανάφερε πιο πάνω ένα παιδί είναι ο ορισμός του νερόβραστου συνήθως.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει σεναριο οπου καποιος τολμαει να πουλησει τον Ντελια χωρις να παρει το οκ απο τον Ιβαν. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣ.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντεξα να δω 2-3 λεπτά από το βίντεο του Σαμπρακου.
Αυτός "γνωρίζει" τι γίνεται στην ΠΑΕ καλύτερα και από τον Σαββίδη. Γνωρίζει για βίντεο δηλώσεων, προϋπολογισμούς, ομιλίες Σαββίδη με συνεργάτες... Ξέρει επίσης πως ο ντελιας θα είναι λυπημένος αν μείνει και πως εμείς του κόβουμε τα φτερά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.com/andre-gom ... aison=2024
γιατι εγω ζω στον κοσμο τον δικο μου... Καλα δε θα ηταν;
edit: https://www.transfermarkt.com/mahmoud-d ... ler/191422
και αυτος εδω. Κανονικος χαφ.
γιατι εγω ζω στον κοσμο τον δικο μου... Καλα δε θα ηταν;
edit: https://www.transfermarkt.com/mahmoud-d ... ler/191422
και αυτος εδω. Κανονικος χαφ.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;
Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;
Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ντελιας πιεζε και ηθελε να φυγει απλα θα ειχε ανεβει στο αεροπλανο για στουτγκαρδη. Ειναι πολυ απλο.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα κυριοι.
Μετα απο μια απιστευτα κουραστικη χρονια ποδοσφαιρικα, ισως βιωνουμε και το πιο κουραστικο καλοκαιρι εδω και πολλα χρονια.
Λουτσεσκου, γηπεδο, ΑΣ, Τελης, Σαββιδης, Ντελιας.
Τεραστια γεγονοτα για τον συλλογο το ενα πισω απο το αλλο και το ενα πιο χαοτικο απο το αλλο... Και στο φορ ...
Μετα απο μια απιστευτα κουραστικη χρονια ποδοσφαιρικα, ισως βιωνουμε και το πιο κουραστικο καλοκαιρι εδω και πολλα χρονια.
Λουτσεσκου, γηπεδο, ΑΣ, Τελης, Σαββιδης, Ντελιας.
Τεραστια γεγονοτα για τον συλλογο το ενα πισω απο το αλλο και το ενα πιο χαοτικο απο το αλλο... Και στο φορ ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι. Πουλούσαμε ποτέ όμως χαμηλότερα από ότι αυτά τα χρόνια? Επίσης όχι. Όταν πουλάς για 3Μ κι αγοράζεις για 1-2, λες οκ. Όταν πουλάς για 12 και για 20 κι αγοράζεις πάλι για 1-2, τι λες?
Αυτο ειναι που προβληματιζει και εμενα περισσοτερο απ'ολα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχουμε παρει μια 40αρα+ ζεστη σε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
εαν απο 40 περιπου χαρτια συνολο σε πωλησεις μας κανει ενας δανεικος και 2 ελευθεροι οκ.
Οι απαιτησεις που εχουμε ειναι τρομακτικα χαμηλες απο την διοικηση.
Στα δικα μου ματια το τονιζω, απο τα 40 τα 20 επρεπε να γινουν transfer fees και συμβολαια. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ανεβαινεις επιπεδο σταδικα σαν ομαδα ...
Οι απαιτησεις που εχουμε ειναι τρομακτικα χαμηλες απο την διοικηση.
Στα δικα μου ματια το τονιζω, απο τα 40 τα 20 επρεπε να γινουν transfer fees και συμβολαια. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ανεβαινεις επιπεδο σταδικα σαν ομαδα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ονοματακι εχουμε; Ή δε κανει να βγει ακομα;FreeWatcher έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54 Έλα πάμε άλλη λίγη μίρλα να έρθει το χαφ!
Από προχθές ξεκίνησαν οι επαφές επίσημα.
Πάμε καλά.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Ντελιας στις λεπτομερειες χαλασε. Για παμε λιγο

- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
τζορμπα την γκομενα σου εφαγε ο Τσαλοφ; Ακομα και σε κατι σκοτωμενες μπαλιες που δε τις προλαβαινε ουτε ο εμπαπε ο τσαλοφ σου φταιει.