Η αναζήτηση βρήκε 248 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πιθανοτατα του αρεσει η ιδεα των ευρωπαϊκων διοργανωσεων που μπορουμε να του προσφερουμε εμεις. Επισης Ελλαδα ή αγγλια.. Ε εχουμε καλυτερη ζωη. Αυτα μπαινουν στο καδρο αν οντως ενδιαφερομαστε.
Αν χαλασει και αυτο για διφραγκα τι να πω ρε φιλε.
η βερντερ αν της δωσεις 3.200.000+500.000 bonus ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Νταξει, πραγματικα παιζουν με τα νευρα μας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κλιμα και τα γενικοτερα νευρα, καχυποψια και ολα τα καλα εχουν φτασει στο τερμα πλεον. Απο την αδρανεια του Σαββιδη, στα προβληματα του αγωνιστικου, στην βομβα του ΑΣ-Μυστακιδη, στον Ντελια και στην ηλιθιοτητα που γινεται τωρα με την συνεντευξη τυπου που ολοι ελπιζουμε επιτελους να αποκτησουμε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ελληνική νοοτροπία και τον Λουτσέσκου, παίκτης με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον είναι περίπου 28-29 χρονών. Θεωρώ απίθανο να φέρουν κάποιον < 22, θα τρώει πάγκο ότι κι αν γίνεται, εκτός κι αν είναι κανένα τρελό wonderkid επιπέδου Ντέλια.
Αμα ειναι wonderkid επιπεδου ντελια θα παει σε ενα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι φιλε, απο τα τελευταια γεγονοτα εχω αρχισει απλα να ενοχλουμαι πολυ. Δεν εχω παραμικρη ιδεα τι θα πουν ή οχι. Αν ηξερα θα το ελεγα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:57 embuji
Έμαθες κάτι νέο και το λες αυτό; Σχετικά με το τι θα πουν;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.
Η δουλεια παει σε παααααρα πολυ ασχημα μονοπατια πλεον. Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τι εχει να πει ο ΑΣ.
Και ελπιζω να ειναι αρκετα πειστικοι σε αυτα που εχουν να πουν. Οχι να ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λέξη "τρόμπα" αναφέρεται κυρίως σε μια χειροκίνητη αντλία, η οποία χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση υγρών ή αερίων. Επίσης, μπορεί να αναφέρεται σε μια συσκευή ψεκασμού που περιέχει ενσωματωμένη αντλία.
Ενα πραγμα επρεπε να μην κανετε ρε. ΕΝΑ και θα σας ακουγαμε σοβαρα. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ...
Ενα πραγμα επρεπε να μην κανετε ρε. ΕΝΑ και θα σας ακουγαμε σοβαρα. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ να δωσω ενα σεναριο υποθετικο.
Εαν και εφοσον ο ΑΣ εδωσε καρφι στον Μυστακιδη το γηπεδο θα μπορουσε εξαρχης να πει.
-Δωσαμε το εργο της Νεας τουμπας στον Μυστακιδη.
-Η ΠΑΕ θα εβγαινε να πει μα μου σου τα σχεδια τα καναμε αργησαμε ναι οχι θελουμε να το κανουμε εμεις κλπ κλπ.
-ο ΑΣ να ...
Εαν και εφοσον ο ΑΣ εδωσε καρφι στον Μυστακιδη το γηπεδο θα μπορουσε εξαρχης να πει.
-Δωσαμε το εργο της Νεας τουμπας στον Μυστακιδη.
-Η ΠΑΕ θα εβγαινε να πει μα μου σου τα σχεδια τα καναμε αργησαμε ναι οχι θελουμε να το κανουμε εμεις κλπ κλπ.
-ο ΑΣ να ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω διαβασει την ανακοινωση 5 φορες. τις 3 με νευρα. τις αλλες 2 οταν χαλαρωσα λιγο.
Ο ΑΣ ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει παθητικη σταση στα δρομενα, εννοωντας μεσω ανακοινωσεων και οποιασδηποτε φανερης συνθηκης. Δεν εχουμε ιδεα τι υπαρχει πισω απο κλειστη πορτα.
ΠΑΕ αλλα και ΚΑΕ ηταν αρκετα πιο ...
Ο ΑΣ ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει παθητικη σταση στα δρομενα, εννοωντας μεσω ανακοινωσεων και οποιασδηποτε φανερης συνθηκης. Δεν εχουμε ιδεα τι υπαρχει πισω απο κλειστη πορτα.
ΠΑΕ αλλα και ΚΑΕ ηταν αρκετα πιο ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγέλαφος.
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια οτι ηταν να ακουσουμε το ακουσαμε, οτι ηταν να μαθουμε το μαθαμε. Πλεον το μονο που μενει ειναι υπομονη. Μεχρι την παρασκευη οπου ειναι ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΣ να απαντησει για τα παντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.
Αλλοι εχουν βγαλει ηδη τα συμπερασματα τους εκατεροθεν. Δε θα κρινω κανεναν εδω μεσα προσωπικα. Ολοι ...
Αλλοι εχουν βγαλει ηδη τα συμπερασματα τους εκατεροθεν. Δε θα κρινω κανεναν εδω μεσα προσωπικα. Ολοι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρχισει να πιστευω οτι Ιβαν αποφασισε αυτο το καλοκαιρι να κανει limit testing για το ποσο μπορει ο κοσμος να αντεξει πριν γυρισει το ματι τους. Δε γινεται ρε φιλε αυτο το πραγμα.
Εχω χασει μια 5ετια ζωης αυτο το καλοκαιρι. Για τον θεο φερτε κανα παικτη της προκοπης.
Εχω χασει μια 5ετια ζωης αυτο το καλοκαιρι. Για τον θεο φερτε κανα παικτη της προκοπης.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
φιρστ τσαμπιο σλι γουιν δεν τρανσφερDillinger έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:57 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις 14. Το κενό δεν είναι μόνο ποιοτικό αλλά και ποσοτικό. Για μένα χαφ, φορ ΚΑΙ στόπερ έπρεπε ήδη να είναι εδώ. Επίσης με 4 χαφ θεωρούμαστε καλυμμένοι για 3 διοργανώσεις ;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.
Ωραιο nickname. Θα σε χρειαστουμε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμακης ειναι ο τυπος φορ που δουλευει στο συστημα του λουτσεσκου. 2 πραγματα θελει ο τελειος φορ για τον Λουτσεσκου.
1) pressing forward. 2) poacher.
ο Γιακουμακης ειναι ο ορισμος του poacher. Να τοποθετηθω σωστα να κερδισω την προσωπικη μονομαχια και την σπρωξω μεσα. Επισης καλος με το ...
1) pressing forward. 2) poacher.
ο Γιακουμακης ειναι ο ορισμος του poacher. Να τοποθετηθω σωστα να κερδισω την προσωπικη μονομαχια και την σπρωξω μεσα. Επισης καλος με το ...