Το *ξεπουλημα του Κωνσταντελια.paokspren έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 10:42 Ναι, μόνο που αυτό το ορθολογικό πλάνο περιλάμβανε την πώληση του Κωνσταντέλια.
Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το μόνο πλάνο.
Η αναζήτηση βρήκε 246 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωνω οτι επισημα εχω ανοιξει συζητησεις με τον Milinkovic-savic για να τον πεισω να ερθει μεσω ειδικων μεσων ως διαυλο επικοινωνιας, ωστε να πεισθει ο παικτης με το project και το οτι θα βρει και συμπαικτες του απο την εθνικη μαζι με την αδελφοτητα ΠΑΟΚ-Partizan.
Σε ελευθερη μεταφραση: Εστειλα ...
Σε ελευθερη μεταφραση: Εστειλα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωνω οτι επισημα εχω ανοιξει συζητησεις με τον Milinkovic-savic για να τον πεισω να ερθει μεσω ειδικων μεσων ως διαυλο επικοινωνιας, ωστε να πεισθει ο παικτης με το project και το οτι θα βρει και συμπαικτες του απο την εθνικη μαζι με την αδελφοτητα ΠΑΟΚ-Partizan.
Σε ελευθερη μεταφραση ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
On topic.
Ο Ζαφειρης πιστεύετε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ;
Kαπου και εμενα πηρε το ματι μου να λενε για Ζαφειρη και ΠΑΟΚ χωρις ομως καποια ουσια.
Ποιος μπαγλαμας το ξεκινησε αυτο το με τον Ζαφειρη; Κατω απο 10 χαρτια δεν θα απαντησουν καν σε email οι αλλοι. Επισης θα παιξει τσαμπιοσλι με Σλαβια. Οτι ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ τι ηθελες φιλε εμπαπε και γιλντιζ;
Με τι λεφτα δουλευουν; Εως τι συμβολαιο μπορουν να προσφερουν;
Δε παιζουμε φιφα να βρισκουμε τους παικταραδες και τα VFM πριν απο τους αλλους και να κανουμε τους εξυπνους. Υπαρχουν και αλλοι εκει εξω που ειναι και πιο εξυπνοι πιο ικανοι και με περισσοτερα ...
Με τι λεφτα δουλευουν; Εως τι συμβολαιο μπορουν να προσφερουν;
Δε παιζουμε φιφα να βρισκουμε τους παικταραδες και τα VFM πριν απο τους αλλους και να κανουμε τους εξυπνους. Υπαρχουν και αλλοι εκει εξω που ειναι και πιο εξυπνοι πιο ικανοι και με περισσοτερα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
τελικα τι γινεται;
Επισης ολο για εκπληξεις μας λενε, ολο για το "κατι δυνατο" κλπ. Με τα νευρα μας παιζουν ετσι;
Επισης ολο για εκπληξεις μας λενε, ολο για το "κατι δυνατο" κλπ. Με τα νευρα μας παιζουν ετσι;
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βρες βρε χριστιανέ μου μια ΠΑΕ να έχει μπουτίκ. Μια. Ξέρεις 4 μεγάλες ΠΑΕ . Βρες μου μια γαμημενη. Όλες θέλουν να κλέψουν τον ΠΑΟΚ . Παγκόσμια συνομοσια. Τραβάτε σε κάνα φοροτεχνικό να σας μάθει τα βασικά. Είπε ένας στο χ μια μαλακια και πρέπει να την διαβάσουμε τριάντα φορές. Ούτε το τι ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αρχισω και εγω να γραφω για τον Milinkovic Savic και να το πιστευω αμα ειναι.
Θα αφησει το τσαμπιοσλι και την Σλαβια που ειναι βασιλιας ο Ζαφειρης για να ερθει σε εμας.
Και εμεις θα δωσουμε πανω απο τα 8(?) που εδωσε ο γαυρος για τον παικτη.
Η κρυμμενη καμερα που ειναι; Που κοιταω;
Θα αφησει το τσαμπιοσλι και την Σλαβια που ειναι βασιλιας ο Ζαφειρης για να ερθει σε εμας.
Και εμεις θα δωσουμε πανω απο τα 8(?) που εδωσε ο γαυρος για τον παικτη.
Η κρυμμενη καμερα που ειναι; Που κοιταω;
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ρωσια ειναι ενα πολυ περιεργο πρωταθλημα και πολυ περιεργο μαρκετ. Παικτες που κολλανε καλα εκει δε πανε καλα εκτος ευκολα. Το βλεπουμε και εμεις με Τσαλοφιδη.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διαβασα οσο αντεξα. Δε γινεται να θεωρειται αυτο το πραγμα πηγη. Πονοκεφαλος με επιασεDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:01 Konstantinos Panakas (Μαο Μαο)
Ενα ποστ που ξεκιναει
ΜΠΟΥΦΟΙ μπλα μπλα μπλα

- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Γιατι εισαι στο συρωπι η καλυτερη Ευρωπη ΠΑΟΚαρα ΠΑΟΚαρα σαγαπω
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
ο μπαμπα εχει θεματαρα και παιρνει η μπαλα και τον ταϊσον.Τρόμος έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24 Η αριστερή πλευρά έχει θέμα. Ο Μπαμπά περισσότερο και λιγότερο ο Τάισον .
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
ναι. ψιλη ομως.