Η αναζήτηση βρήκε 450 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.
Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Δεν υπάρχει καμία ρήτρα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έχει παίξει τρία παιχνίδια, χωρίς να έχει έστω και 1 νέο σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα της. Ο Κένι μόνο σημείο αναφοράς δεν είναι, ο δανεικός Ιβανούσετς δείχνει τρομερά αργός για εξτρέμ και στο 10 δεν πλησιάζει ούτε στο 50% την ικανότητα του Ντέλια και τελειώσαμε.
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υπενθυμίσω εδώ ότι σε 10-11 μέρες δηλώνουμε λίστα για την Ευρώπη....
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι από τον πανάκα, που η επιθυμία του για τον Ζαφειρη έγινε πληροφορία, και τώρα που ήταν καβάλα στο άλογο έδωσε και του Μαυροπανου.
Και από διάφορους οπαδούς και οπαδικές σελίδες που περισσότερο το εξέφραζαν ως επιθυμία παρά πληροφορία, τίποτα παραπάνω
Και από διάφορους οπαδούς και οπαδικές σελίδες που περισσότερο το εξέφραζαν ως επιθυμία παρά πληροφορία, τίποτα παραπάνω
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υπενθυμίσω εδώ ότι σε 10-11 μέρες δηλώνουμε λίστα για την Ευρώπη....
Βλέπεις να μας ενδιαφέρει η ευρώπη?
Κάθε χρόνο την παίζουμε κορώνα γράμματα
Πέρσι φάγαμε 6 γκολ από ομάδα που στον επόμενο γύρο με τους Τσέχους έκανε μιάμιση ευκαιρία
Φέτος εξασφαλίσαμε ομίλους αποκλειστικά εξαιτίας του ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 07:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει δε που γράφουν για αριστερο εξτρεμ, μια γραμμή που έχουμε 8 παίκτες, αλλά τίποτα για φορ... Αν δεν γίνουν 3 σοβαρές κινήσεις σε στοπερ,χαφ,φορ να τη βράσω τη μεταγραφή Ζαφειρη...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως ποτε θα αποτελει δικαιολογια το τι γινοταν πριν το 12?Taseos έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατανταει τραγικα κουραστικο να την πεφτουν ενας δυο λογαριασμοι σταθερα στους υπολοιπους και να προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο για το μεταγραφικο χαλι της ΠΑΕ. Οταν αντιληφθειτε ποσο κακο κανει ολος αυτος ο στρουθοκαμιλισμος σε σχεση με τις παθογενειες της ΠΑΕ θα ειναι αργα.
Δεν ειναι δυνατον ...
Δεν ειναι δυνατον ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω όχι για αυτά που καταλαβαίνει το μυαλό σου και εσκεμμένα διαστρεβλώνεις. Και το κάνεις συνεχειαTaseos έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).
Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.
Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταγραφάρα ο Ζαφείρης απ' όποια οπτική γωνία και αν το δεις.
Επικοινωνιακά, μάρκετινγκ και το βασικότερο αγωνιστικά.
Το θέμα όμως είναι, ότι δε σου λύνει κανένα από τα τωρινά σου θέματα.
Οπότε αν δεν συνδυαστεί (η μεταγραφή Ζαφείρη) με τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν τώρα είναι σα ...
Επικοινωνιακά, μάρκετινγκ και το βασικότερο αγωνιστικά.
Το θέμα όμως είναι, ότι δε σου λύνει κανένα από τα τωρινά σου θέματα.
Οπότε αν δεν συνδυαστεί (η μεταγραφή Ζαφείρη) με τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν τώρα είναι σα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.
Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;