Η αναζήτηση βρήκε 255 εγγραφές

Return

από Mīngus
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
από George Best4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή αν χθες έφευγε ο Ντελιας τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
από embuji
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:24
Jump to forum
Jump to topic

Ενα μηνα ελειψα και μου το κανατε εσυ και εσυ δελο. :lol: :lol:
για οσους δεν εχουν δει το βιντεο με τον προπονητη τοπικου προτεινω να το δουν.

Ηταν αστειο καπως να διαβαζω τις τελευταιες 24 ωρες απο τα 3/4 του φορουμ αυτα που εγραφα πριν ενα μηνα και κατεληξα με μπαν :lol:

Δε πειραζει, υγεια ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
από Mīngus
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ όλο αυτό που κρατάω από άποψη επικοινωνίας συνοψίζεται στο μήνυμα του Open ''το φιλικό δεν έχει ξεκινήσει λόγω έντονης βροχόπτωσης''.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπιστέψω τίποτα και κανέναν.
Μόνο τα γεγονότα που θα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μου.
από omerta76
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Κεντίρα και κανάς δανεικός χαφ και τέλος για φέτος, καμιά διάθεση για σοβαρή ενίσχυση.

Περίμεναν τα λεφτά του Ντέλια μπας και πάρουν κάτι καλύτερο, μέχρι και συμφωνημένη μεταγραφή ακύρωσαν.

Καμία εμπιστοσύνη πλέον, μόνο στον Ραζβάν και στα παλικάρια του!
από obanebane
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
από PaokPatraG4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να ...
από Odi
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Ας ανοίξουμε ένα λογαριασμό τραπεζης ρε παιδιά να τσοντάρουμε όλοι μήπως σταματήσει να είναι εξαγριωμένο το μανατζερικο γραφείο.

Στα σοβαρά τώρα, οι ερασιτεχνισμοί συνεχίζονται κανονικά και στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα.

Χθες ηρωικά ο ιβαν ακύρωσε τη δίκη του εντολή και το έπαιξε ήρωας ...
από gika
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"

To θέμα είναι rene ότι οι πιθανότητες να έρθει ο παίκτης και να πιάσει είναι μία στο εκατομμύριο όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψες. Για τις ...
από joshua
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

O gika νομίζω το έθεσε όπως είναι...Τον Ιβανουσετς δανεικο με ρητρα 5 μυρια και τον Κεντιρα αγορά με 3 μυρια και 3ετες συμβολαιο ίδιο με αυτό του Κροατη...Δεν περιγράφω άλλο...
από makispaspartou
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
από Odi
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

.........................

, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.

αν δεν πέσει?? θα είσαι άφαντος??

Θα κάνω ό,τι και ο Μουργκ, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλει και τόσοι άλλοι.. Θα είμαι αόρατος και θα πληρώνομαι. Στον ΠΑΟΚ οι αόρατοι πληρώνονται, οι ορατοί ...
από Mitsospaoki4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είχαμε προβλέψει σωστά δυστυχώς οι περισσότεροι, η ανανέωση Ντελια έπαιξε τον ρόλο της στον μεταγραφικό σχεδιασμό .

Απ' ότι φαίνεται είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο τα οικονομικά μας που δεν έχουμε την άνεση για κινήσεις χωρίς μεγάλες πωλήσεις.

Η διοίκηση αυτό τον τρόπο λειτουργίας επέλεξε, δικά ...