Αναζήτηση για περισσότερες από 1099 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σήμερα βγήκε να μιλήσει γιατί όλοι έλεγαν δεν μιλάει κανείς ...προφανώς δεν θα έλεγε τίποτα..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι τι κόμμα η ομάδα είναι και με ποια είναι παντρεμένος..θα κριθεί από την δουλειά του..
Αυτό το μακριά η ΝΔ από τον ΠΑΟΚ είναι αστείο να το λένε άνθρωποι που πολλοί που ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμεσα αντανακλαστικά από την ΠΑΕ ...ευτυχώς βγήκε κάποιος μπροστά να δώσρι όραμα στον κόσμο 
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
Το timing είναι οικτρό.
Προσωπικά και η επιλογή του προσώπου επίσης, αλλά αυτό πες είναι υποκειμενικό.
Η επιλογή συνέντευξης τύπου για να παρουσιαστεί νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ μετά από τέτοια ήττα, σε τέτοιο κλίμα και σε συνέχεια της ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Θλιβερή συνέντευξη, έγινε για να γίνει.
Με ποια ειδίκευση απέκτησε αυτός ο άνθρωπος τέτοιο ρόλο, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Η μόνη λογική είναι ότι ο Ιβάν βάζει μέσα το σόι του, γιατί πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τον τρώνε.
Τα υπόλοιπα δυστυχώς προκαλούν θλίψη. Μετά από 14 χρόνια παρουσίας ρε Ιβάν, ακόμη ...
Με ποια ειδίκευση απέκτησε αυτός ο άνθρωπος τέτοιο ρόλο, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Η μόνη λογική είναι ότι ο Ιβάν βάζει μέσα το σόι του, γιατί πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τον τρώνε.
Τα υπόλοιπα δυστυχώς προκαλούν θλίψη. Μετά από 14 χρόνια παρουσίας ρε Ιβάν, ακόμη ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Τι έγινε ρε μεγάλοι ΠΑΟΚαρχες όλα καλά και σήμερα στο βασίλειο της παε? Πιάσαμε νέο ιστορικό χαμηλό ξεφτίλας και επίσημα η αυτά δε μας πειράζουν και κάνουν τζιζ?
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν έχει άλλες ελεύθερες ανιψιές;
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως καποιοι έδω για να μην κρίνεται τη κίνηση αυτη είστε ικανοί να πειτε οτι χαρηκατε κιόλας που εγινε επίσημη αυτη η συνεργασια κ ειναι για το καλο της ομαδας. Μιλαμε η κωλοτουμπα παει σύννεφο
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλώνω αισιόδοξος ΠΑΟΚ 2.0
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια πανω κάτω περίοδο (2016) ο Παπαμιμίκος παραιτείται ( και από μέλος του κόμματος) και λίγο αργότερα διαγράφεται από τον μητσοτάκη.
Από τότε δεν έχει καμία ενεργή και επίσημη σχέση με τη νέα δημοκρατία.
Με λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη δεν ήταν ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι εδώ στο φόρουμ από παλαιά. Σπάνια γράφω.
Όμως! Όμως πρέπει να λέγεται η αλήθεια.
Ο Παπαμιμίκος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι προϊόν ενός συστήματος που εδώ και χρόνια αναπαράγει τον εαυτό του μέσα από κομματικούς μηχανισμούς και δίκτυα εξουσίας.
Όντας φοιτητής ήταν διορισμένος στο ΔΣ ...
Όμως! Όμως πρέπει να λέγεται η αλήθεια.
Ο Παπαμιμίκος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι προϊόν ενός συστήματος που εδώ και χρόνια αναπαράγει τον εαυτό του μέσα από κομματικούς μηχανισμούς και δίκτυα εξουσίας.
Όντας φοιτητής ήταν διορισμένος στο ΔΣ ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχω κανενα σεβασμο ( μαλλον εχω απεχθεια) για παιδια του κομματικου σωληνα, μελη νεολαιων μεχρι τα 30 τους, που οσοι περασαμε απο πανεπιστημια ξερουμε πως παιρνουν το πτυχιο ( αυτο αφορα ΟΛΟΥΣ, ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ κτλ).
Απο που κι ως που ο Χ Παπαμιμικος γνωριζει για δομες, και στρατηγικο σχεδιασμο ...
Απο που κι ως που ο Χ Παπαμιμικος γνωριζει για δομες, και στρατηγικο σχεδιασμο ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Υπηρχε για χρονια μπουτικ στο Κοκκινο Σπιτι στην Αγια Σοφια..
Εκλεισε λογω ελαχιστου τζιρου..
Εκλεισε λογω ελαχιστου τζιρου..
- Τρί 05 Μάιος 2026, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 25-7 26
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
μου αρέσει που ζητάμε από τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ να γεμίσει Τούμπα , Παλατάκι,να βοηθήσει και την ομάδα του βόλεϊ να αγοράσει και φανέλα γιατί αν δεν τα κάνει όλα αυτά έχει ξεκαυλωσει
Θεσσαλονίκη οι μισθοί έχουν εξαθλιωθεί ο πληθωρισμός καλπάζει κι αν είσαι οικογενειάρχης με δύο ...
Θεσσαλονίκη οι μισθοί έχουν εξαθλιωθεί ο πληθωρισμός καλπάζει κι αν είσαι οικογενειάρχης με δύο ...