Αναζήτηση για περισσότερες από 1116 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 14 Μάιος 2026, 07:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Είναι τέτοια η απογοήτευση από το 2019 και εντεύθεν μαζί του, που δεν έχω το κουράγιο πλέον ούτε για κριτική, ούτε για κράξιμο.

Πλήρης απογοήτευση.

Αυτο σκεφτομουν να γραψω σημερα που ειμαι και λιγο πιο ηρεμος. ΟΣΟ ο κοσμος κανει κριτικη, απαιτει, κραζει ακομα και αν υπερβαλλει καποιες φορες ...
από Kostas_FI
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε ...
από embuji
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος ...
από giapas
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.

Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
από zoran
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

πολύ σωστά ειπώθηκε , η ενασχόληση του Ιβαν προσωπικά και οικονομικά είναι σε σταθερή φθίνουσα πορεία
Προσπαθεί κατά τη γνώμη μου , να κάνει το ελάχιστο για τον ΠΑΟΚ , που όμως να του εξασφαλίζει να συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη του ευεργέτη , νέου γηπέδου, επιχειρήσεις , λαϊκό έρισμα , πολιτικό ...
από juvepaok4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

το εγραψε κάποιο παλικάρι εδω μεσα και μου εχει μείνει και θα το κάνω μοτο... ΜΕΝΟΣ για το πρωτάθλημα για το κύπελλο για τίτλους...ουτε για περηφανες πορείες στην Ευρώπη που στο τέλος μας ειναι βάρος και μας χαλάει την χρονια υποτίθεται ουτε την πιο ηλιθια λέξη που αρχισε επι ζαγορακη γιατί ήξεραν ...
από George Best4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.

Για παράδειγμα στα ματς με τη Μάλμε δεν κόστισε η ενίσχυση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια ομάδα που για πολλοστή φορά εκείνη την περίοδο με το ζόρι ...
από Franky
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Θα έχουμε σίγουρα αλλαγές και προσθαφαιρέσεις

Τώρα αν αυτό θα πιάσει και τον προπονητη, δεν το ξέρω και ειλικρινά εως και σήμερα δεν το νόμιζΑ κιόλας.

Αλλά παρακράτησε το αγωνιστικό αστείο. Για να δούμε.

Τι σχέση έχει αγαπητέ ο Παπαμιμίκος με τα αγωνιστικά; Γι' αυτό τον πήρε;
Είναι καμιά ...
από Panx Romana
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

αν κρίνω από την ανακοίνωση που βγήκε πριν από λίγο δεν υπάρχει σωτηρία
από Odi44
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.

Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
από PaokPatraG4
Δευ 18 Μάιος 2026, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα....Εδώ είμαστε....Αυτό έμαθα κ είπα να το μεταφέρω....Ο Σαββίδης πλέον έχει πάει το παιχνίδι σε πολιτικό επίπεδο πρώην πολιτικός γαρ.... Προσπαθεί να πιαστεί από όπου μπορεί και όχι κύριοι την εμφύλιοπολεμική κατάσταση δεν την καλλιεργεί ο Μυστακίδης αλλά ο ...
από PablitoV2
Τρί 19 Μάιος 2026, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με τον ινφλουένσερ της καρδιάς μας, που μας έχει "κάψει το μυαλό" , ο Γιάννης Σαββίδης έκανε φέτος, το ακριβότερο μπάτζετ όλων των εποχών, με συνολικό κόστος 78 εκατομμύρια ευρώ, κόστος ομάδας και οργανισμού, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό να φέρει το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια.

Τώρα ...
από embuji
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Φοβικο δε τον λες, δε μασησε να μην κατεβασει την ομαδα ως διαμαρτυρια με τον γαυρο. Εφερε Βαρ και ξενους διαιτητες τσαμπουκα, εριξε την χουντα του γαυρου.

Απλα πλεον δεν. Δεν ειναι ο Ιβαν του 16-19. Εγω πιο πολυ θα ελεγα οτι δε τον πολυκαιει κιολας ο ΠΑΟΚ παρα οτι ειναι φοβικος. Κανει το ...
από Blackgr4
Τετ 20 Μάιος 2026, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Γ@μώ το FFP και την Ουέφα ολόκληρη που ασχολείται μόνο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εδώ και τόσα χρόνια..

Άσχετο (μπορεί και όχι):
Παναθηναϊκός αγορές τριετίας: 59.71 εκατομμύρια
Παναθηναϊκός πωλήσεις τριετίας: 46,5 εκατομμύρια

ΑΕΚ αγορές τριετίας: 40 εκατομμύρια
ΑΕΚ πωλήσεις τριετίας: 30,5 ...
από Blackgr4
Τετ 20 Μάιος 2026, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Γιατί πότε δεν ήμασταν; Εδώ έναν Ζαφείρη πήραμε και στο τέλος θα ακούσουμε πως οι πόρτες των γραφείων δεν χρειάζονται πόμολα.