Διάβασα την ιστορία και το βιογραφικό του Σερρα πραγματικά είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιρανθρωπο στην ομάδα, θα σε ανεβάσει 100 λεβελ πάνω με τις γνώσεις και τις επαφές του!!!
ΑΛΛΑ…
Δεν ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ δλδ τόσο προσωποκεντρικα αν θα πετύχει και αυτός…
Αυτόν του ...
Η αναζήτηση βρήκε 450 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά και καμία αντίρρηση
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχήν απάντησε τι εννοείς εσύ όταν λες μας τα χρωστάει και γιατί να ζητάμε.
Πες μας τι πρέπει να κάνουμε αν δεν ζητάμε και μετά εξέφρασε απορίες.
Αυτο που λέω. Ότι δεν μας χρωστάει να βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Θα βάλει όσα μπορεί και θέλει. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Καθε μερα στο φορουμ. Και επειδη ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων, εδω συγκεκριμενα γραφεται καθε μερα σχεδον
Ωραία. Μπορείς και εσύ να γράφεις " Ιβάν σε παρακαλώ μην βάλεις εκατομμύρια με το τσουβάλι ". Φαντάζομαι θα έχεις τους ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ποδοσφαιριστή δεν τον ξέρω καθόλου (Κεντιρα). Με βάση στην περσινή του εικόνα θα πω ότι μου φαίνεται αδιανόητο έως εγκληματικό θα έλεγα στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ να έχω δίδυμο Τσαλοφ - Κεντιρα. Ειδικά βλέποντας την εικόνα του Τσαλοφ στα 2 πρώτα φιλικά και γνωρίζοντας την περσινή του χρονιά.Ελπιζω ή να ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ο κεντιρα θα αναγκασει πολυ κοσμακη να μην ξαναγραψει εδω απο ντροπη και μονο εκτος αν βγαινουν ενας ενας και ζητανε ταπεινα συγγνωμη απο το φορουμ . Η πλακα ποια ειναι . Οτι ολοι ( λες και τα βγαζουν απ την τσεπη τους ) λενε οχι με τιποτα μη!! εξεγειρονται επειδη θα τα χωσει αλλος και δεν τους ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Αλλά αν γράψεις για σανο τρως πέσιμο.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Καλά... Για γέλια ισχυρισμοί! Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε. Έχει και το σανό τα όρια του. Δε γίνεται η γειτονιά ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
;)
Κάτι troll επιπεδου ομάδας αληθειας στα σοσιαλ.
Αν το πράγμα στραβώσει, τότε "σας τά'λεγα". Αν πάει καλά, "να εγώ για το καλο της ομάδας γκρίνιαζα, αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα".
Το μονο που μένει τελικά είναι η τοξικότητα και η μιζέρια ακόμα και σε χρονιες που πήραμε το πρωτάθλημα ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έργο το ξέρουμε.
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν ...
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μαριν στη χάρτινη είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φέρουμε και γιατί δεν ασχοληθήκαμε.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ηξεραν χθες οτι ψαχνουμε 2 φορ. Τον βασικο και ενδεχομενως τον 2ο γιατι ο Τσαλοφ δε φαινεται να μπορει να ανταπεξελθει.
Δεν το ηξεραν χθες, ουτε πριν 1 μηνα, ουτε πριν 3, απο τον Ιανουαριο υποτιθεται τους ψαχνουν!!!!
Το οτι δεν εχουμε σεντερ μπακ δε το καταλαβαν Ιουνιο, (καλα μπορει να μην το ...
Δεν το ηξεραν χθες, ουτε πριν 1 μηνα, ουτε πριν 3, απο τον Ιανουαριο υποτιθεται τους ψαχνουν!!!!
Το οτι δεν εχουμε σεντερ μπακ δε το καταλαβαν Ιουνιο, (καλα μπορει να μην το ...