Η αναζήτηση βρήκε 450 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προετοιμασία με ένα φορ είναι μεγάλη ανορθογραφία. Θέση που ήξερες εδώ και δύο μήνες ότι θέλεις παίκτη. Στο φινάλε ας μη βιάζονταν να πουλήσουν τον Τισουντάλι. Το να υπογράψεις τον Μπράντον ή να φέρεις έναν παίκτη με κακό βιογραφικό δεν μπορεί να ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το ξανά πούμε γιατί κάποιοι δεν το μάθατε ή το ξεχάσατε. Η Νάπολι και η Μπαρι έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Κεντιρα ήταν κίνηση οικονομικής ενίσχυσης και τίποτα παραπάνω. Ο τύπος φόρεσε την φανέλα της Νάπολι για την φωτογράφιση και τον έστειλαν δανεικό 2 χρόνια τώρα. Ο Τσιλουλης πάντως σίγουρα θα τον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλοφ στο πρώτο φιλικό ματς κινήθηκε και πάλι στα πολύ μέτρια νερά του, δείχνοντας και πάλι εντελώς εκτός κλίματος αφού δεν ήξερε τι θέλει να κάνει τις λίγες φορές που ακούμπησε μπάλα.
Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο τέλος της ημέρας οικονομικό είναι το θέμα.
Και ο Shomurodov για παράδειγμα μια χαρά πήγε στην Μπασάκσεχιρ. Με 37 συμμετοχές πέρσι στη Ρόμα, έτσι;
Απλά έδωσαν 3Μ για το δανεισμό και θα κοστίσει άλλα 2.7 αν κάνουν χρήση της οψιόν.
Καλό deal; Δεν ξέρω. Σίγουρα αν έχουμε στο μυαλό μας την ...
Και ο Shomurodov για παράδειγμα μια χαρά πήγε στην Μπασάκσεχιρ. Με 37 συμμετοχές πέρσι στη Ρόμα, έτσι;
Απλά έδωσαν 3Μ για το δανεισμό και θα κοστίσει άλλα 2.7 αν κάνουν χρήση της οψιόν.
Καλό deal; Δεν ξέρω. Σίγουρα αν έχουμε στο μυαλό μας την ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι τζογάρουμε, ακόμη μια χρονια: με 3 χαφ και 2 επιθετικούς (ο ένας 18 χρονος) καμιά 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι. Πάλι πάμε να δούμε την κλήρωση και βλέπουμε;;
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ...
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, σορρυ, αλλά μέχρι όντως να δω συμβόλαιο 2+ υπογεγραμμένο στην ομάδα, δεν πείθομαι ότι το δίνουμε κιόλας.
Μου παραείναι βολικό σε όσους δίνουμε "βασιλικα" συμβόλαια να μην θέλει ποτέ και κανένας να έρθει Ελλάδα, αλλού να κλωτσάει η γυναίκα του, αλλού ή μάνα του, άλλος να θέλει Αραβίες, άλλος να ...
Μου παραείναι βολικό σε όσους δίνουμε "βασιλικα" συμβόλαια να μην θέλει ποτέ και κανένας να έρθει Ελλάδα, αλλού να κλωτσάει η γυναίκα του, αλλού ή μάνα του, άλλος να θέλει Αραβίες, άλλος να ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε μπλέξει την βούρτσα με την τσαπου.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο τσεντίρα με τον μπακαγιοκο
Ε ναι. Στα 24 του πρώτος σκόρερ με την Μπάρι με 22 γκολ στην serie B και συμμετοχές στο Μουντιάλ.
Στα 25 του 8 γκολ με την Φροζινονε στην serie a, ομάδα που δεν δημιουργεί ευκαιρίες και χωρίς να ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν τον ηθελε ο ΠΑΟΚ τον πετκοβιτς του τσαμπιονς λιγκ και της εθνικης κροατιας
θελει τον ανυπαρκτο πουθενα του ενος γκολ περυσι που μας λενε οι 24 οτι θελει ο Λουτσε αλλα στεργιαδης διαμαντοπουλος λενε πως οχι
νεους μπακαγιοκους θελουμε λοιπον.
θελει τον ανυπαρκτο πουθενα του ενος γκολ περυσι που μας λενε οι 24 οτι θελει ο Λουτσε αλλα στεργιαδης διαμαντοπουλος λενε πως οχι
νεους μπακαγιοκους θελουμε λοιπον.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να έγραψα κάποιο ψέμα ή υπερβολή.
Ψέμα ή υπερβολή δεν ξέρω αν έγραψες αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τον Σεντίρα.
Όπως για παράδειγμα πως έχει 272 ματς με 67 γκολ καριέρας, εκ των οποίων όμως τα 36 (δηλαδή πάνω από τα μισά) τα έχει σε κατηγορίες Γ και κάτω.
Θα μου πεις δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ισχύει ότι ανέβηκε το ταβάνι στα 2μ - 2,κάτι μ (που ξαναλέω στα λόγια και στα non paper είναι εύκολο, δεν κοστίζει τίποτα, και καταπραΰνει και τις μαζες), τότε δεν φταίει κανένας Ιβάν.
Εάν όντως έδωσε το ΟΚ στην Γκοντσάρεβα να δώσει περισσότερα, δεν είναι δουλειά του να βρει και τον παίκτη ...
Εάν όντως έδωσε το ΟΚ στην Γκοντσάρεβα να δώσει περισσότερα, δεν είναι δουλειά του να βρει και τον παίκτη ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι να φέρουμε ένα φορ, γιατί έχουμε ξεχάσει τι είναι το φορ.
Ούτε τον Φαν Μπάστεν ούτε τον Ρονάλντο.
Αποθεώσουμε τον 17χρονο Μύθου επειδή μπήκε και έκανε σε ένα ημίχρονο 5 πράγματα. Τα οποία τα φορ μας δεν έχουν κάνει σε 2 σεζόν.
Αυτά τα αστεία για συμμετοχικά φορ που δεν πειράζει αν ...
Ούτε τον Φαν Μπάστεν ούτε τον Ρονάλντο.
Αποθεώσουμε τον 17χρονο Μύθου επειδή μπήκε και έκανε σε ένα ημίχρονο 5 πράγματα. Τα οποία τα φορ μας δεν έχουν κάνει σε 2 σεζόν.
Αυτά τα αστεία για συμμετοχικά φορ που δεν πειράζει αν ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεϊτε αγορά είναι αδερφέ...στο μεταξύ ο μεϊτε στα δυόμιση χρόνια παρουσίας θα στοιχίσει όσα όλες οι περίφημες αγορές του μποτο μαζί που ακόμη τις πληρώνουμε αλλά δε πειράζει γιατί κάναμε αγορές και τέτοια θέλουν οι οπαδοί μας ...
Ας φέρνουν Μάτος, κανιας, ζιφκοβιτς κτλ και ας μην δώσουν ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και έχει σημασία γιατί γίνονται μοιραίες συγκρίσεις.
Αντε λοιπόν να συνεχίσουμε να βάζουμε ανεκπλήρωτους στόχους να δούμε ποιοι θα έρθουν τον μήνα Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Unpsofable78 @
Αυτά μην τα λες σε μένα...ο πρώτος που χάρηκα με τις μεταγραφές των μπακ ήμουν εγώ ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει ότι έχουμε κινηθεί κάπως πιο αποφασιστικά από άλλες φορές (κυρίως μετά, ίσως και εξαιτίας, το μπάσιμο Μυστακίδη), αλλά επίσης ισχύει ότι απο οικονομικής άποψης οι κινήσεις είναι πολύ μετρημένες ενώ τα έσοδα από πωλήσεις δεν τα λες και λίγα.
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...