δεν τον ηθελε ο ΠΑΟΚ τον πετκοβιτς του τσαμπιονς λιγκ και της εθνικης κροατιας
θελει τον ανυπαρκτο πουθενα του ενος γκολ περυσι που μας λενε οι 24 οτι θελει ο Λουτσε αλλα στεργιαδης διαμαντοπουλος λενε πως οχι
νεους μπακαγιοκους θελουμε λοιπον.
Η αναζήτηση βρήκε 258 εγγραφές
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν νομίζω να έγραψα κάποιο ψέμα ή υπερβολή.
Ψέμα ή υπερβολή δεν ξέρω αν έγραψες αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τον Σεντίρα.
Όπως για παράδειγμα πως έχει 272 ματς με 67 γκολ καριέρας, εκ των οποίων όμως τα 36 (δηλαδή πάνω από τα μισά) τα έχει σε κατηγορίες Γ και κάτω.
Θα μου πεις δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ισχύει ότι ανέβηκε το ταβάνι στα 2μ - 2,κάτι μ (που ξαναλέω στα λόγια και στα non paper είναι εύκολο, δεν κοστίζει τίποτα, και καταπραΰνει και τις μαζες), τότε δεν φταίει κανένας Ιβάν.
Εάν όντως έδωσε το ΟΚ στην Γκοντσάρεβα να δώσει περισσότερα, δεν είναι δουλειά του να βρει και τον παίκτη ...
Εάν όντως έδωσε το ΟΚ στην Γκοντσάρεβα να δώσει περισσότερα, δεν είναι δουλειά του να βρει και τον παίκτη ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι να φέρουμε ένα φορ, γιατί έχουμε ξεχάσει τι είναι το φορ.
Ούτε τον Φαν Μπάστεν ούτε τον Ρονάλντο.
Αποθεώσουμε τον 17χρονο Μύθου επειδή μπήκε και έκανε σε ένα ημίχρονο 5 πράγματα. Τα οποία τα φορ μας δεν έχουν κάνει σε 2 σεζόν.
Αυτά τα αστεία για συμμετοχικά φορ που δεν πειράζει αν ...
Ούτε τον Φαν Μπάστεν ούτε τον Ρονάλντο.
Αποθεώσουμε τον 17χρονο Μύθου επειδή μπήκε και έκανε σε ένα ημίχρονο 5 πράγματα. Τα οποία τα φορ μας δεν έχουν κάνει σε 2 σεζόν.
Αυτά τα αστεία για συμμετοχικά φορ που δεν πειράζει αν ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεϊτε αγορά είναι αδερφέ...στο μεταξύ ο μεϊτε στα δυόμιση χρόνια παρουσίας θα στοιχίσει όσα όλες οι περίφημες αγορές του μποτο μαζί που ακόμη τις πληρώνουμε αλλά δε πειράζει γιατί κάναμε αγορές και τέτοια θέλουν οι οπαδοί μας ...
Ας φέρνουν Μάτος, κανιας, ζιφκοβιτς κτλ και ας μην δώσουν ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και έχει σημασία γιατί γίνονται μοιραίες συγκρίσεις.
Αντε λοιπόν να συνεχίσουμε να βάζουμε ανεκπλήρωτους στόχους να δούμε ποιοι θα έρθουν τον μήνα Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Unpsofable78 @
Αυτά μην τα λες σε μένα...ο πρώτος που χάρηκα με τις μεταγραφές των μπακ ήμουν εγώ ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει ότι έχουμε κινηθεί κάπως πιο αποφασιστικά από άλλες φορές (κυρίως μετά, ίσως και εξαιτίας, το μπάσιμο Μυστακίδη), αλλά επίσης ισχύει ότι απο οικονομικής άποψης οι κινήσεις είναι πολύ μετρημένες ενώ τα έσοδα από πωλήσεις δεν τα λες και λίγα.
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα την ιστορία και το βιογραφικό του Σερρα πραγματικά είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιρανθρωπο στην ομάδα, θα σε ανεβάσει 100 λεβελ πάνω με τις γνώσεις και τις επαφές του!!!
ΑΛΛΑ…
Δεν ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ δλδ τόσο προσωποκεντρικα αν θα πετύχει και αυτός…
Αυτόν του ...
ΑΛΛΑ…
Δεν ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ δλδ τόσο προσωποκεντρικα αν θα πετύχει και αυτός…
Αυτόν του ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά και καμία αντίρρηση
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχήν απάντησε τι εννοείς εσύ όταν λες μας τα χρωστάει και γιατί να ζητάμε.
Πες μας τι πρέπει να κάνουμε αν δεν ζητάμε και μετά εξέφρασε απορίες.
Αυτο που λέω. Ότι δεν μας χρωστάει να βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Θα βάλει όσα μπορεί και θέλει. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Καθε μερα στο φορουμ. Και επειδη ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων, εδω συγκεκριμενα γραφεται καθε μερα σχεδον
Ωραία. Μπορείς και εσύ να γράφεις " Ιβάν σε παρακαλώ μην βάλεις εκατομμύρια με το τσουβάλι ". Φαντάζομαι θα έχεις τους ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ποδοσφαιριστή δεν τον ξέρω καθόλου (Κεντιρα). Με βάση στην περσινή του εικόνα θα πω ότι μου φαίνεται αδιανόητο έως εγκληματικό θα έλεγα στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ να έχω δίδυμο Τσαλοφ - Κεντιρα. Ειδικά βλέποντας την εικόνα του Τσαλοφ στα 2 πρώτα φιλικά και γνωρίζοντας την περσινή του χρονιά.Ελπιζω ή να ...