Η αναζήτηση βρήκε 514 εγγραφές
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η κλήρωση των 16 για το Europa League και οι ενδεχόμενες διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό (που κατά γενική ομολογία δεν είναι τπτ μεγαθήρια) αποδεικνύει το μεγάλο λάθος της διοίκησης και του Ιβάν να μην ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα καταλλήλως ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί και στις 3 διοργανώσεις ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και ...
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
https://www.paokfc.gr/nea/20260301-paok-100-the-jersey-of-the-century/
PAOK 100: The Jersey of the Century
https://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2026/03/Slider-Feat-Photos-Email-55.png
Τα χρώματα μας. Οι ρίγες μας. Από γενιά σε γενιά. Μία ομάδα, μία φανέλα. Η φανέλα του αιώνα είναι ...
PAOK 100: The Jersey of the Century
https://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2026/03/Slider-Feat-Photos-Email-55.png
Τα χρώματα μας. Οι ρίγες μας. Από γενιά σε γενιά. Μία ομάδα, μία φανέλα. Η φανέλα του αιώνα είναι ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαύρος δηλαδή χαζός είναι που πούλησε δεκάδες χιλιάδες πέρυσι και όχι 2025;
- Τρί 03 Μαρ 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Eιναι η ωραιοτερη φανελα εβερ.προσωπικη αποψη.θα προτιμουσα τα νουμερα κοκκινα οπως την δεκαετια του 70.με μαυρο σορτς και μαυρη καλτσα που στο τελειωμα ειναι ασπρη μιλαμε για την απολυτη εμφανιση.θα ηθελα πολυ να δω την ομαδα ετσι επιβλητικη,εμφανιση που σκορπα τρομο.
- Τρί 03 Μαρ 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι.
Και εγω θελω μια Ferrari αλλα εχει τραγικη τιμη, να μεταφερθουν τα παραπονα μου στο maranello παρακαλω.
Ναι φίλε είναι ΓΕΛΟΙΟ να λέμε ότι 100 ευρώ είναι τραγική τιμή για μια μπλούζα (άσχετα αν θα ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τρόπαια ποδοσφαιρικού τμήματος
https://vendora.gr/items/6zy15m/vravio- ... nisio.html
Μήπως πρέπει να το δει αυτό η ΠΑΕ σε περίπτωση που είναι γνήσιο;
Μήπως πρέπει να το δει αυτό η ΠΑΕ σε περίπτωση που είναι γνήσιο;
- Τετ 04 Μαρ 2026, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι. Η κανονικη εχει 70+ οταν βγαινει ποσο θελατε να την βαζανε?
Αεκ και ολυμπιακος ποσο τις ειχαν?
Θελετε πρωταθλημα, Κυπελλο, Ευρωπη, μεταγραφες να μη φευγουν οι παιχτες του συλλογου αλλα...
θελετε ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Παιδιά να μην το κουράζουμε το θέμα
Η ΟΛΗ φάση και επικοινωνιακά και πρακτικα και με βάση όσα δημοσιεύονται, δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να κρατήσει τον Ντέλια
Αυτό δε σημαίνει όμως οτι αυτόματα συμπεραίνουμε οτι τον "εκβιάζει" ή τον "πιέζει" να φύγει.
Στα δικά μου μάτια σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ ...
Η ΟΛΗ φάση και επικοινωνιακά και πρακτικα και με βάση όσα δημοσιεύονται, δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να κρατήσει τον Ντέλια
Αυτό δε σημαίνει όμως οτι αυτόματα συμπεραίνουμε οτι τον "εκβιάζει" ή τον "πιέζει" να φύγει.
Στα δικά μου μάτια σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λιβάγια όντως κάνει διαστημικές σεζόν. Σταθερά.
24/25: 21 γκολ - 10 ασίστ
23/24: 12 γκολ - 4 ασίστ
22/23: 21 γκολ - 15 ασίστ
21/22: 32 γκολ - 7 ασίστ
24/25: 21 γκολ - 10 ασίστ
23/24: 12 γκολ - 4 ασίστ
22/23: 21 γκολ - 15 ασίστ
21/22: 32 γκολ - 7 ασίστ
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
ωραίο φορ ρε μάγκες
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοστίζει 1Μ ο Γκουγκεσασβίλι των Σερρών και 5Μ ο Κοτάρσκι.
Φακ λότζικ.
Φακ λότζικ.
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Στα τέτοια μας πόσα πήραμε από Αουγκούστο σόρυ. Κοφτε την συζήτηση δεν έχει καν νόημα
2) ο Κοτάρσκι είχε ανανεώσει. Το μεγάλο λάθος της παε είναι που άφησε τον Παστορελο να τον διαφημίζει σα μαλακτικό σε προσφορά σουπερμάρκετ.
3) Αποτυχία που δεν μπορεί να φέρει πρόταση πάνω από 5 μύρια. Γιατί ...
2) ο Κοτάρσκι είχε ανανεώσει. Το μεγάλο λάθος της παε είναι που άφησε τον Παστορελο να τον διαφημίζει σα μαλακτικό σε προσφορά σουπερμάρκετ.
3) Αποτυχία που δεν μπορεί να φέρει πρόταση πάνω από 5 μύρια. Γιατί ...