Αναζήτηση για περισσότερες από 1250 εγγραφές

Return

από sn0ufel4
Τετ 10 Ιουν 2026, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν θες να αλλάξεις προπονητή το κάνεις άμεσα απευθείας μετά το τέλος της σεζόν. Παίρνεις το βάρος της ευθύνης λες ένα ευχαριστώ και αντίο

Δεν αφήνεις το θέμα να σέρνεται 1 μήνα και 1.5 βδομάδα πριν η ομάδα μαζευτεί να μη ξέρει ο προπονητής αν θα είναι στη μάζωξη ή όχι ...
από Miles
Τετ 10 Ιουν 2026, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αν φέραμε τα δύο παιδιά, Μάτος και Βιεϊρίνια, στις θέσεις που ανακοινώσαμε ότι θα είναι υπεύθυνες για το αγωνιστικό, ώστε να μην μπερδεύεται άλλος κανείς, αλλά ωστόσο θα διώξουμε τον προπονητή λόγω απόφασης των υψηλών κλιμακίων της διοίκησης, σίγουρα δεν κάναμε καλή αρχή και υπάρχει μια αντίφαση εδώ ...
από aivas19
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Ντάξει έχει παραστάσεις, πήγε Φ4 με Μονακό, δεν είναι κακός. Έχει και την εύνοια, δε θέλει και πολύ
από PablitoV2
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα με τον Σπανούλη δεν είναι αν είναι καλός ή κακός προπονητής (για να πας τελικό Euroleague μάλλον κάτι κάνεις καλά). Περισσότερο θα πρέπει να μας ανησυχεί το εξωαγωνιστικό κομμάτι παρά το αγωνιστικό.
από xpek20
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Έχει και Ραζνάτοβιτς για μάνατζερ, που έχει και ο Τρινκιέρι. Προσωπικά για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο μείον (για τα εξωαγωνιστικά θα δούμε μόλις αρχίσει η σεζόν). Αν είχε διαφορετικό μάνατζερ δεν θα είχα την ίδια ανησυχία.
από st4this
Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

17. Marcus Foster

https://www.paokbc.gr/images/articles/2026-2027/Foster_2028.jpg

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Marcus Foster, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ προσθέτει στο ρόστερ του τον πρωταθλητή του Eurocup το 2025, έναν πολύ ποιοτικό παίκτη ...